זה HIGH TIMES בפורום הזה אז
אני יגיב לכל דבר שמישהו אי פעם כותב פה בערך. ממש כמו פעם! כמה כיף. בכל מקרה, לכל התולעי מצלמות בהופעות, כל התקליט השישי (אחרי תקליט הגמילה) של בוא לבר מוקדש לאנשים שמחזיקים מצלמה בהופעות, יש לי כבר כמה רעיונית לשירים, כמו: "חושם הבלש" "אבו חמסה" "את מזיעה יותר מהמתופף, רדי מהבמה אישה" יחד עם זאת, יהיה נחמד אם אנשים יפרסמו לינקים למקומות שהם מעלים תמונות להופעות במקום, מה שעלול להיות מביך כי אז נראה שלמרות כל הפוזה אף אחד מכן לא יודעת לצלם ואתן צריכות להמשיך לעשות פוטושופ לבמבה. במילים אחרות אולי עדיף להישאר עם הלינקים של אורן זיו ווואיי מאירי התותחנים הראשיים. הלאה ממשיכים- בדרך כלל אני חלק מהאירגון של מה שלא יהיה שאני מופיע בו בזמנים כמו חג חנוכה האיום, הפעם-שלוש הופעות מאורגנות טוב לאללה, כל הלהקות חיות רעות ומלא קהל הגיע לראות, מה אני יגיד, אם לא הייתי כל כך עייף כל הזמן הייתי רוצה להגיד תודה לכל אחד שלקח חלק באופן אישי, ואז להפשיט אותו ולעשות לו נעים איפה שהוא רק מבקש, כן, בשביל מחוות כאלה הפסקתי להתגלח (בפנים בלבד, אגב). יום חמישי היה ערב מגניב בפני עצמו בגלל שמן אלייב הן אחת הלהקות הכי משכנעות שיש בעולם ולא משנה איפה תתפוס אותם זאתי הופעה פצצות. אני רוצה לבקש סליחה מהדוד בקר שפתאום צץ לי מתחת (או מעל, תלוי מאיפה מסתכלים) השפם באמצע סט חשמאולייאדה של בוא לבר והוציא ממני כמה מילים מלוכלכות, מה שהתכוונתי להגיד היה-אהההה לא זוכר ומה שאמרתי היה אההה לא זוכר? באמת ראיתי את בקר? או שמא זאת היתה פאטה מיגרנה? בימים אלה אין לדעת, בכל מקרה, אני רוצה לפרסם תמונה מעולה של סמרטוט כחול לבן, אם אתה קורא את זה פדי שלח לי אי מייל ואני ישים בך את כל שאר התמונות!!!