כפר סבא והרצליה

dweck2k

New member
כפר סבא והרצליה

כפר סבא היה ממש כיף, אחלה הופעות. תודה לכל מי שהשתתף והגיע. מי היה? איך היה לכם? איך היה בהרצליה? הבנתי שהיה גדול. דוויק

d r o r2

New member
בהרצליה היו הופעות מעולות

הקהל קצת פחד ללכלך את הנעליים

bad religion

New member
זה HIGH TIMES בפורום הזה אז

אני יגיב לכל דבר שמישהו אי פעם כותב פה בערך. ממש כמו פעם! כמה כיף. בכל מקרה, לכל התולעי מצלמות בהופעות, כל התקליט השישי (אחרי תקליט הגמילה) של בוא לבר מוקדש לאנשים שמחזיקים מצלמה בהופעות, יש לי כבר כמה רעיונית לשירים, כמו: "חושם הבלש" "אבו חמסה" "את מזיעה יותר מהמתופף, רדי מהבמה אישה" יחד עם זאת, יהיה נחמד אם אנשים יפרסמו לינקים למקומות שהם מעלים תמונות להופעות במקום, מה שעלול להיות מביך כי אז נראה שלמרות כל הפוזה אף אחד מכן לא יודעת לצלם ואתן צריכות להמשיך לעשות פוטושופ לבמבה. במילים אחרות אולי עדיף להישאר עם הלינקים של אורן זיו ווואיי מאירי התותחנים הראשיים. הלאה ממשיכים- בדרך כלל אני חלק מהאירגון של מה שלא יהיה שאני מופיע בו בזמנים כמו חג חנוכה האיום, הפעם-שלוש הופעות מאורגנות טוב לאללה, כל הלהקות חיות רעות ומלא קהל הגיע לראות, מה אני יגיד, אם לא הייתי כל כך עייף כל הזמן הייתי רוצה להגיד תודה לכל אחד שלקח חלק באופן אישי, ואז להפשיט אותו ולעשות לו נעים איפה שהוא רק מבקש, כן, בשביל מחוות כאלה הפסקתי להתגלח (בפנים בלבד, אגב). יום חמישי היה ערב מגניב בפני עצמו בגלל שמן אלייב הן אחת הלהקות הכי משכנעות שיש בעולם ולא משנה איפה תתפוס אותם זאתי הופעה פצצות. אני רוצה לבקש סליחה מהדוד בקר שפתאום צץ לי מתחת (או מעל, תלוי מאיפה מסתכלים) השפם באמצע סט חשמאולייאדה של בוא לבר והוציא ממני כמה מילים מלוכלכות, מה שהתכוונתי להגיד היה-אהההה לא זוכר ומה שאמרתי היה אההה לא זוכר? באמת ראיתי את בקר? או שמא זאת היתה פאטה מיגרנה? בימים אלה אין לדעת, בכל מקרה, אני רוצה לפרסם תמונה מעולה של סמרטוט כחול לבן, אם אתה קורא את זה פדי שלח לי אי מייל ואני ישים בך את כל שאר התמונות!!!

bad religion

New member
וואי.

איזו הודעה מסטולה כל הכבוד לי איזה חצי מהמשפטים אני לא מבין וזה כבר המון אההה התמונה של הסמרטוט לא עלתה כי היא גדולה מידי אבל חבל לכם על הזמן, אני יתאר לכם אותה: קודם כל, המקל תופים ביד ימין של יוני בן דור מתפצל לאיזה 5 חתיכות, אם אני חייב לנחש זה כי התמונה צולמה בלי פלאש אבל דיבור טכני זה לא טרו, בקיצור, ביד שמאל המקל בדיוק נוחת על הסנייר ואתה יודע שכואב גם למקל וגם לסנייר, חוץ מזה, פדי מסתכל על המוניטור בקריזה וגיא שחם פשוט טס על הבמה עם מבט פסיכי לאללה על הפרצוף ונמצא ממש שניה ממפגש קטלני עם כל מיני דברים. אווו מאמאס איזו הופעה גדולה זאת היתה גם כן. דרך אגב להופעה של מארקי ראמון בארץ מגיע לנגן גם פיליפ היל, במקור גיטריסט של הTEEN IDOLS, בהמשך גם ב QUEERS,SCREECHING WEASEL,COMMON RIDER ועוד כל מיני. אם מישהו מארגן ממנו ת'טלפון של זאת מהטין איידולס מתחם א' מעניק מנוי לחצי שנה מתנה במסטולדיו או קיי.

doh doh

New member
היה בןבןבןבןבןבן זונה שרמוטה!!!!! בהרצליה..P=

SKARZ האלה להקה מעולה אין על קיובן כמובן... היו מאלייאנתלפים אנשים שכן לכלכו קצת תנעליים (קצת) והיה ממש כיף להקות...דברו עם הכוכב השמיני... זה אחלה מקום! YO

למעלה