כפר מימון

אורי 35

New member
כפר מימון

אני נגד ההתנתקות. לא אוהב להתנתק.. מעדיף להתחבר, לפני יומיים שמתי פעמיי לכפר מימון. אמרו לי בנגב במערבי. שמתי את אריק סיני קצת שלמה ארצי שק שינה, פק"ל קפה ועוד כמה דברים נחמדים.. ונסעתי. יש לי 4/4 כך שלעקוף את השוטרים לא היתה לי בעיה.. בצומת אשקלון עצרתי לטרמפיסטים. היו שם שתי דתיות כאלו חצאית ומכנס ביחד.. לא הבנתי מה מתחת למה.. אבל בסדר. לאן הם שאלו? עניתי להתחבר.. והם קצת הסמיקו מה הכוונה? עניתי להם להתחבר לעם ישראל, לחזק, להתחזק הם שאלו בכל זאת? עניתי לכפר מימון.. מצויין הן ענו וקפצו פנימיה זרקו את השק"שים מאחור אחת התישבה לצידי ומאחור חברתה.. בהתחלה היתה שתיקה.. לפתע זו מאחור אמרה. אני סיגל ואתה? עניתי אורי וזו שלצידי אמרה אני איילת.. נעים מאוד הושטתי את ידי והיא בלי למצמץ לחצה בחום.. סיגל שאלה מה איתי? עניתי שחשבתי שהן שומרות נגיעה.. כן ענתה סיגל אבל דיברנו על חיבור לא..? אכן כן המהמתי.. והוספתי אני יודע שהערב שלנו יהיה ארוך עד שנוכל לחדור את חומת החיילים והשוטרים. שאלתי אותן אם בא להן לשתות ואיילת ענתה שרק בירה. שתינו קרלסברג מהציידנית וזה היה מדהים.. התקרבנו לקיבוץ מפלסים ואז ראינו מרחוק את המחסום אורות משטרה וכאלה.. איילת הציעה שהיא תדבר עם החיילם באנגלית ואכן היא שאלה את הטירון החמוד היכן זה קיבוץ סעד והוא התבלבל וענה go a head ואנו המשכנו.. שאלתי אותן מהיכן הן ומה מעשיהן איילת התגלתה כדברנית ענתה שהיא סטודנטית למשפטים בעברית וסיגל אמרה שהיא מבר אילן מהחוג המשולב, הופה אמרתי אנחנו היום בסימן השתלבות התחברות מעניין מה עוד.. שאלתי על הרמה הדתית והן כחכחו ואמרו שהן אוהבות את החיים ואני עניתי שגם אני.. אז מה אתן עושות היום. הן חייכו ואמרו שבאו למחות על אטימות ועל כוחניות שהאטימות והכוחניות זה ההיפך מלעשות חיים. שאלתי בנימוס אטימות וכוחניות האם אלו תכונות טובות במיטה? איילת ענתה מאחור תוך כדי צקצוקי לשון שבמיטה צריך רכות ופתיחות המשכנו ליסוע תוך כדי ששלמה ארצי שר על חום יולי אוגוסט..בצומת עלומים נכנסתי לדרכי עפר כשהיעד הוא דרום מזרח לפי המפה .. הגענו לפני אורות של מושב שובה ואז סיגל ביקשה להטיל את מימייה. עצרתי בצד הדרך בינות לאקליפטוסים והריח היה משכר. ריח עלווה יבשה ואוויר צונן . איילת שאלה אותי מי אתה בעצם? אמרתי שאני אורי ואני אוהב את החיים ולכן אני פה. בן כמה אתה? 35 בערך.. הסתכלתי בעינייה הן היו בורקות מחייכות התקרבתי אליה ושאלתי בשקט אפשר נשיקה? היא ענתה בחיוך , מאוד בא לי . נצמדתי אליה ברוך בפתיחות ושפתיה נפסקו כלפי שפתיי לשונותינו השתרגו נתפתלו וידינו יצאו לשוט בארץ נגעתי בצווארה והשמעתי נהמה קטנה והיא אמרה לי ששששש, לפתע הרגשתי את עינייה של סיגל בעורפי . התנתקנו.. מיד הייתי סמוק וכנראה שגם איילת אך נראה שסיגל לא התרגשה רק הפתירה אל תפריעו לעצמכם.. עלינו לג'יפ סיגל מאחור ואיילת לידי. סיגל אמרה אני ישנה אתם יכולים לחגוג. תודה אמרה איילת, המשכנו בנסיעה ואיילת שמה את ידייה על רגליי ליטפה הלוך וחזור עד לחיבור המיוחל, השמעתי נהמות כיונה במעופה וזה השפיע מאוד עליה היא התחילה אטאט לפרום את כפתורי חולצתה וחשפה בפניי שני עופרים, שדיים בתוליים. עצרתי בוואדי , לא יכולתי. ידעתי שכפר מימון ממש לפניי אך אמרתי שההתנתקות תחכה עד לאחר ההתחברות. הורדנו שק שינה ופרשנו אותו ליד הג'יפ . הרגשתי כמו במחנה קיץ רק שעכשיו הייתי זקור ולידי היתה מדריכה מבני עקיבא שרצתה להדריך אותי במחוזות גופה. פי ינק כל חלקה טובה משדיה הרכים מפטמותיה הורודות אל חלקת צווארה . ינקתי ללא רחם לא ידעתי רוויה והיא השמיעה נהמותיה אשר היו כקריאת מלחמה לפתע צעקה אני גומרתתתתת לא האמנתי אך הרעידות היו לאורך כל גופה אהבתי את פניה היא נראתה כתינוקת מסופקת אשר קיבלה את מנתה..לאחר דקה שבה נרגעה החלה ליגוע בי ולהפשיטני עד שאיברי היה חשוף לפניה והיא החלה לשחק בו אט אט עד שהגיעה עם פיה אליו ואז היא הכניסה אותו לפיה וליקקה את הכיפה הלוך ושוב כאילו היה מוט הילוכים. אני כבר נסעתי למחוזות העונג.. אחזתי בראשה וליטפתיבה והיא גמלה לי כהוגן. התחלתי להרגיש את שיא העונג מתקרב ואז שאלתי אותה אם היא רוצה שאגמור היא לא הספיקה להשיב וגרונה התמלא במיצי אהבתי.. אחר כך נרגענו מעט שכבנו אחוזים ללא בגדים כמעט..ליטפתי אותה ברוך ועדנה והיא גמלה לי..בנשיקות קטנות רטובות ומטריפות. עלינו לג'יפ והמשכנו לכפר מימון. חנינו כמה מטרים לפני השער המערבי הערנו את סיגל והיא שאלה האם אנו רגועים יותר ענינו שכן. היא הוסיפה שבחזור היא רוצה לשבת לידי כי זה יהיה תורה. בתוך חצרות הכפר פגשנו המוני אנשים המתחברים ומתנתקים וידענו שאנו טובים בחיבור ושזה מרגיע אותנו. ולמה צריך להתנתק?

אהבתי...

לא יודע אם הסיפור אמיתי (וזה גם לא חשוב) אבל יש לו את זה ובנוסף יש פה גם "חיבור" בין שני צדדים מלבד זאת שזה פנטזיה בפני עצמה נערות בני עקיבא (או אולי בנות עקיבא)

אני צריכה מפה של הארץ

מדליק לאללה. כל הסיפור אני מנסה להבין איפה בדיוק אתם נמצאים. אהבתי...

בת מלכה

New member
מה זה חשוב??

העיקר ההתחברות... אורי, סיפור מקסים!

MM זו אני

New member
צמוד לנתיבות על המפה...שממה

אבל הנה משהוא בא והפיח את השממה ממש חלוץ יפה לך אחלה כתיבה

למעלה