כפר הסטודנטים

ninjastep

New member
כפר הסטודנטים

לכל מי שהיה ביום הפתוח או עשה סיור בכפר הסטודנטים, אודה לכם אם תוכלו לענות על מספר שאלות. קראתי שכל חדר הוא בגודל 7.6 מ"ר, נשמע לי קטן מאוד! כמו כן קראתי שהסלון, המטבח וחדר האוכל קטנים יחסית. האם תוכלו להביא את התרשמותכם מהדירה? האם ישנו ריהוט מלא בדירה? כולל בחדרים? ובמטבח? למשהו יש מושג על כמה עומדת הארנונה? מה פשר "שירותי כביסה אוטומטיים"? אני מניח שמדובר מכבסות שעולות כסף?!? מידע נוסף יתרבל בברכה! תודה.

יש םורום סטודנטים

שלי מאד עזר. את מוזמנת להפנות את השאלה גם שם... וגם לפורום רפואה בי-ם.

אני חושבת שאנשים כאן פשוט לא

הולכים לגור בכפר הסטודנטים כי זה קצת רחוק מגבעת רם ומעין כרם. לדעתי, גם לך לא כ"כ כדאי לגור שם. לפי מה שהבנתי, עם המחירים שם ועם המרחק מהקמפוסים השונים, כבר עדיף לשכור דירה בקרבת הקמפוסים שבהם תלמד.

ninjastep

New member
תודה

קראתי את השירשורים הנ"ל, פשוט רציתי לקבל עוד חוות דעת... תודה על ההשקעה בכל מקרה!

את צודקת

אבל מה לעשות שאנשים קיבלו מעונות שם למרות שהם לומדים בעין כרם.... אני חייב להגיד שהאוניברסיטה מפעילה שיקול דעת מאוד מקצועי פה. אכן - לדחוף אנשים למקום הכי יקר ברחבי המעונות(לא משנה עד כמה הוא טוב) כאשר יקח להם מינימום של חצי שעה נסיעה באוטובוס לכל כיוון(ובטח איזה שעה בשעות הבוקר). ועוד חבר'ה של שנה א'. הלוואי והייתי חושב על זה בעצמי לפני כן.

יוסי n

New member
ועל כך נאמר:

על שלושה דברים העולם עומד - כסף, כסף וכסף...

בוודאי!!

אבל היה לי מקום ל - 3 דברים בלבד.... תחשוב מה יקרה אם היינו צריכים למנות 10? ו... לא היית במפגש פורום :(

למעלה