כפר המוסיקה! היי חבר'ה, שרשור התייצבות, אז יאללה שימו או דוויק
L Lily69 New member 7/8/07 #3 ../images/Emo45.gif ^^ תודה מיוחד לגאיה אחותי הקטנה! או יההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!! שבדקה האחרונה היא עזרה לי!
../images/Emo45.gif ^^ תודה מיוחד לגאיה אחותי הקטנה! או יההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!! שבדקה האחרונה היא עזרה לי!
T tal iero New member 7/8/07 #4 ../images/Emo31.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif לא בכפר המוזיקה וכנראה גם לא בווליום...
../images/Emo31.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif לא בכפר המוזיקה וכנראה גם לא בווליום...
N n e t a 6 9 New member 7/8/07 #8 אני מסה לשכנע את טל..!! לבוא לסלקום..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תעזרוו לי...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה בהצלחהה בקוקה קולה..!! ולצערייי ואני מקווה שבסוף אני כן יבוא לסלקום
אני מסה לשכנע את טל..!! לבוא לסלקום..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תעזרוו לי...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה בהצלחהה בקוקה קולה..!! ולצערייי ואני מקווה שבסוף אני כן יבוא לסלקום
T tal iero New member 8/8/07 #19 לרענן/לורל/ברי/דוויק/מישו אחר שקשור ללהקה אם נארגן 50 או 100 אנשים בצפון אז תבואו להופיע? (בצפון אני מתכוונת ממש צפון.. לא חיפה ונהריה וזה..) (או יותר מ100.. כמה שתגידו.. כי יש מספיק אנשים=])
לרענן/לורל/ברי/דוויק/מישו אחר שקשור ללהקה אם נארגן 50 או 100 אנשים בצפון אז תבואו להופיע? (בצפון אני מתכוונת ממש צפון.. לא חיפה ונהריה וזה..) (או יותר מ100.. כמה שתגידו.. כי יש מספיק אנשים=])
D dweck2k New member 8/8/07 #21 נראה לי שכן. אבל הבעייה העיקרית זו הגברה ראויה, תופים וכו'. דברו עם מועצת נוער מקומית או מחלקת תרבות. דוויק
נראה לי שכן. אבל הבעייה העיקרית זו הגברה ראויה, תופים וכו'. דברו עם מועצת נוער מקומית או מחלקת תרבות. דוויק
ל ליעתע New member 7/8/07 #10 בווליום הולך להיוות נורא כמעט כל הארץ תיהיה שם, לא יהיה מקום לנשום>< וזה מילא. אבל יהיו עוד כמה אלפי בנות 13 שבאו לראות כוכב נולד ><'
בווליום הולך להיוות נורא כמעט כל הארץ תיהיה שם, לא יהיה מקום לנשום>< וזה מילא. אבל יהיו עוד כמה אלפי בנות 13 שבאו לראות כוכב נולד ><'
מ מעריצה של ביט 69 New member 7/8/07 #6 בגלל זה את לא יכולה לבוא למפגש??! אז במילא יש רכבת מתל אביב וההופעות מתחילות רק ב-7 ואנחנו לא נהיה שם עד 7 מקסימום נהיה בעזריאלי עד ארבע...את כן יכולה לבוא
בגלל זה את לא יכולה לבוא למפגש??! אז במילא יש רכבת מתל אביב וההופעות מתחילות רק ב-7 ואנחנו לא נהיה שם עד 7 מקסימום נהיה בעזריאלי עד ארבע...את כן יכולה לבוא
N n e t a 6 9 New member 7/8/07 #13 ../images/Emo207.gif"..כיפאק ללורל עמיר, המתופף הכי מהיר.." מקווה שלא שמו את זה כבר ולא ראיתם את זה אבל בכול זאת קראו..!! http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/567/694.html
../images/Emo207.gif"..כיפאק ללורל עמיר, המתופף הכי מהיר.." מקווה שלא שמו את זה כבר ולא ראיתם את זה אבל בכול זאת קראו..!! http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/567/694.html
E einatit4 New member 7/8/07 #14 תודה! לחיץ../images/Emo199.gif http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/567/694.html
N n e t a 6 9 New member 7/8/07 #16 רענן נראה פה כמו מסומם..!! בלי להעליב אהה.... ב- ...... נטע וטל (אתם מכירים אותה בתור-tal iero)
O oFka7 New member 8/8/07 #22 איזו תמונה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif התמונה הכי טובה שלהם לדעתי
איזו תמונה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif התמונה הכי טובה שלהם לדעתי