כפר גנים א

dinkanishtyak

New member
כפר גנים א

שלום לכם, אנחנו שוקלים לרכוש דירה בכפר גנים א, יד שניה. אנחנו חילונים ומבינים שהשכונה מעורבת. אנחנו לא מעונינים להפריע לשכנים ובוודאי שלא להסתכסך... האם לדעתכם יפריע לשכנים אם: 1. נבשל ויהיה ריח בשישי שבת? 2. נקדח בקיר בשישי שבת? 3. נשמע מוסיקה בשישי שבת? 4. נעשה על האש במרפסת בשישי שבת? האם יש גני ילדים ובתי ספר יסודיים גם לחילונים בשכונה? תודה!

LuNa MaJnUnA

New member
אתה צריך עצות בטרוליות?

אין בהודעה הזאת מספיק מיץ :S ואגב.. איפה זה כפר גנים א'? צמוד לב'?

FreakOfNature

New member
../images/Emo26.gif

1. בישול אני לא חושב שיפריע 2. קדיחות ביום שבת? לא מומלץ... זה סתם עניין של שכנות טובה ולא לעשות רעש ביום מנוחה, לא משנה אם מדובר בשכונה מעורבת או לא, לפי דעתי
3. כמו 1, אבל כמובן שזה צריך להיות בגבול הטעם הטוב. אם השכנים הדתיים שלך יכולים לשמוע את מה שאתה שומע זה אומר שגם החילוניים ואני אישית לא אוהב למשוע מוזיקה של השכנים, מספיקה לי המוזיקה שלי, וזה נכון גם לשבת וגם לחול. 4. לא יודע... סיבכת אותי... לגבי גנים ובתי ספר - יש. יש גן ילדים של נעמת (הוא עדיין קיים?) ברחוב ברטונוב מאחורי המרכז המסחרי... אני הייתי שם ונראה לי שיצאתי די בסדר
לגבי בית ספר - יש את ביאליק.. כנ"ל לגביו.

מ א1

New member
עברנו לפתח תקווה ו...

בהתחלה לא ידענו שיש הרבה דתיים בשכונה (כפר גנים ב') רק ראינו הרבה בתי כנסת ושיערנו שהם בודאי משרתים את הקהילה בכל מקרה לנו זה לא מפריע בכלל. אני מאוד מתחברת למה שנכתב פה שלא משנה אם אתה דתי או חילוני לשכנות טובה ולכן מה שצריך לשאול זה : האם לקדוח בקיר בשבת יפריע לכלל השכנים דתיים וחילונים (שלכולם זה יום מנוחה ושקט מה"אטרף" היומיומי ) ? או אולי , כדי לשמור על יחסי שכנות טובים, נדחה את הקידוח ליום אחר או לשעות הבוקר שבהן רוב הדיירים בעבודה?. ריח של בישולים יש אצל כולם - גם בשבת מהחמין עולים ריחות ניחוח בחדר המדרגות ובין המרפסות. מוזיקה חזקה? אם זה בשעות לא נורמליות (לילה מאוחר ובבוקר מוקדם) זה יפריע לכולם.

Bardug0

New member
תלוי בשכנים, כל מקרה לגופו

אצלי אין בעייה לעשות את כל הארבעה.

עציון

New member
לא יפריע כלום אם זה יהיה בגדר הסביר

מכל הפעולות שציינת לא יפריע לא לחילוני ולא לדתי אלא אם כן תקדחו אחרי חצות. תבשלו ביום כיפור. תשמעו מוזיקה יוונית. תעשו אש בסלון.

למעלה