כפרת עוונות לגברים

orlyhalevy

New member
כפרת עוונות לגברים

חזרתי מן הניתוח עדיין עם כאבים ונחשו מה קבלתי"מתנה" לחגים פטרו אותי מהעבודה , המעביד התפתל לא ידע מה להגיד אבל בכל זאת עשה זאת. אומרים כל דבר לטובה זאת לא היתה עבודה משהו והתכוונתי לחפש ולעזוב כשאתאושש אבל הפיטורין היה ממש כמו סטירת לחי לחיי הנשים שעוברות הרבה דברים בחיים וגברים שלא יודכעים להתמודד מקווה לשנה טובה יותר לכולכן אורלי

galim29

New member
איזה ../images/Emo107.gif

איך ניתוח? חלא אמרת שיש לך בדיקות ביום ראשון? מתנצלת שלא התקשרתי. הייתי חולה ורק היום חזרתי לחיים. אבל באמת זה לטובה. אם עשה לך רע להיות שם... את לא צריכה עוד מתחים בחיים. שהשנה החדשה תתחיל בעבודה חדשה וטובה יותר וכמה שפחות כאבים.

זואילי

New member
מנוול. תמצאי משהו טוב יותר

עבודה שתהיה ראויה לך ולא ההפך. תרגישי טוב

צוני33

New member
סיפור ידועה

אשתי סובלת מאנדו כבר מלעלה מ 10 שנים ומצאנו פתרון לבעיה גם היא פותרה כך אחרי ניתוח מהעבודה ואני יודע שזה כואב וקשה אך תסתכלי קדימה ותחייכי כי יש פתרון גם לעבוד עם המחלה אם את מעוניינת לשמוע עבודה חדשה מהבית וללא בוסים תצרי שקר בהצלחה רפי

צוני33

New member
אמלתינוק!!!!!!

אז אולי זה נשמע כמו פרסומת אך ממש לא אני לא מאחל לאף אחד לעבור עם אשתי כל כך הרבה שנים של סבל בעבודה בבית עם הכאבים וכו' ואני בטוח שאת מכירה את הכאבים ונכון להיום מצאה אשתי עבודה מהבית ואני רואה אותה פורחת מאושר אין לה בוסים על הראש למה לא הגעת היום למה שוכבת בבית ולמה מתחילה ב 10 במקום ב 8 אז תסתכלי על הדברים מזוית ראייתך ואני מאחל לך רק טוב בחיים ולכן אני ממליץ על העבודה לנשים עם אנדו כי אני חי את זה יום יום חודש חודש כבר 10 שנים בהצלחה ואשמח לשתף את מי שמעוניינת להתקדם בחיים כי נועדנו לעזור ולהיות אופטימיים

היי

לפני שבכלל ידעתי שיש לי אנדו' אלא היו לי רק את הכאבים הנוראיים האלו,עוד עבדתי,המצב החמיר ועשיתי לפרו',בכל אופן גם אותי פיטרו ומצבי הרפואי החמיר ועברתי לפרוסקופיה נוספת. אני לא עובדת כבר שנה וחצי וזה די מדכא. אשמח לשמוע על מה מדובר.

עבודה

היי, אני בבית כבר כמעט שנה וחצי, פיטרו אותי אחרי הניתוח הראשון. אני אשמח לשמוע פרטים על עבודה מהבית.

אל תדאגי יקירתי- תמצאי מקום פי שתיים יותר טוב

והמעביד הזה צריך להתבייש. הוא יצטער בבוא היום על זה.

צוני33

New member
נגמר עידן הבוסים

לכל הבנות הסובלות מאנדו אני סובלת מאנדו מעל 9 שנים ובעבודה לא מבינים את הסבל שלנו ובסוף מפטרים אותנו כי אנחנו כמה ימים בחודש לא מתפקדות אז גם אני הייתי בסרט הזה פוטרתי ועכשיו מצאתי עבודה מהבית שסוף סוף אני מאושרת גם מרוויחה טוב וגם פנויה לעצמי מתי שאני רוצה אז בנות קחו את עצמכם בידים ואני כאן בשבילכם ועם תמיכה גדולה של הבעל. באהבה גדולה

לוואנדר

New member
יש בידך לתבוע את המטומטם!!!

לידיעתך אסור למעביד לפטר עובדת לאחר ניתוח! בכל אופן עצוב לשמוע ועוד יותר עצוב שזה לא חדש. זה כמו שאמרתי לבוס שלי שבסוף שנה לא יכולה לעבוד הרבה שעות נוספות כי אני לאחר ניתוח ואסור לי להתאמץ והמטומטם אמר לי: מאיפה את יודעת איך תרגישי בעוד חודש, הוא מצפה שאעבוד בסוף שנה מ-08:00 בבוקר עד 20:00 . לא מובן לי למה רוב הבוסים ממין זכר ורוב הגיניקולוגים ממין זכר גם כן- חבורה של אידיוטים שלא יכולים להבין אישה ובטח ובטח לא כאבי אגן. בכל אופן כפי שאמרתי לך יש לך אפשרות לפנות לבית הדין לעבודה ואותו מטומטם אף יצטרך לפצותך. לוואנדר

ר ו מ י ה

New member
לא מדוייק

אין מניעה לפטר עובדת גם אם היא נמצאת בחופשת מחלה בעקבות ניתוח. כן קיים איסור לפטר עובדת אשר נמצאת בטיפולי פריון, אלא אם יש היתר ממשרד העבודה.

לוואנדר

New member
יש סעיף הנקרא:" הודעה מוקדמת בגין פיטורין"

רומיה, וכל בנות הפורום: ע"פ בדיקה עם משרדי ההסתדרות החדשה: בוס אמנם יכול לפטר עובדת בזמן מחלה אך עליו לתת לה הודעה מוקדמת!!! מטרת ההודעה המוקדמת לאפשר לעובדת לחפש מקום עבודה אחר לפני פיטוריה כאשר היא ממשיכה לקבל שכר ממעביד ובנוסף חייב לשלם לעובדת את כל ימי המחלה+ פיצויי פיטורין+ ימי הבראה+ פידיון ימי חופשה. עובדת שעבדה במקום עבודתה במשך שנה אחת זכאית להודעה מוקדמת לפני פיטורין של חודש. לשאלות נוספות ניתן להיכנס לגלוש לכותרת: ההסתדרות החדשה . טל': 1-700-700-331

ר ו מ י ה

New member
להודעה מוקדמת

זכאי כל עובד אשר עבד מעל לשנה במקום העבודה ללא קשר לסיבה בגינה הוא פוטר. כנ"ל לגבי פיצויים וההפרשות הסוציאליות. יחד עם זאת חשוב להדגיש כי במקרה הנדון, עדיין היתה למעביד הזכות לפטר את העובדת. עצוב , מקום, אבל ע"פ חוק.

ר ו מ י ה

New member
מבאס ופוגע ../images/Emo201.gif

איך הוא הסביר את הפיטורים? חיבוק חזק והחלמה מהירה מהניתוח

../images/Emo46.gifממש מעצבן

חוסר התחשבות!! אם הוא כזה בן אדם חסר לב, טוב שהתפטרת ממנו. בטוחה שתמצאי משהו יותר טוב עם בוסים יותר מתחשבים. בנתיים קבלי
גדול וחם. תרגישי טוב.

היי

דבר ראשון זה להרגיש טוב ולהחלים מהניתוח.....לחייך שתהיה שנה טובה יותר ומציאת עבודה מתאימה וראוייה

אורלי מתוקה../images/Emo24.gif

חצוף הבוס שלך
. לפטר רק בגלל שעברת ניתוח? שיתבייש לו.
בשבילך, תרגישי טוב ואל תדאגי את תמצאי עבודה חדשה והוא עוד יצטער שפיטר אותך

למעלה