אסתוש הכלה
New member
כפרע על הדגיםםםםםםםםםםם!!
באמת היה שלוש שירים בעע.. (חליפות, רק פה, ירדו מהבמה, כמה נאומים ואז שירת הסטיקר) וחצי מהם היה פלי באק - נגיד בס וגיטרות..... אבל חפיף היה כל כך כיף..! לפני ההופעה נכנסתי לחדר שלהם (גיא שלומי ואמיר לא היו
בעעע) ומסרתי להם ד'ש חם מהפורום ואמרתי ליאיא השווה שיכנס ושימסור לגיא אוצתו דבר ושמחכים ששלומי יקנה ת'משחב שלו..... ומתגעגעים ובלה בלה בלה והם חתמו לי וכפרע על שאנן הוא לחץ לי ת'יד עושה לי נעים מאוד אני שאנן אז אמרתי לו שאני אסתי וזה והוא זוכר אותי מהצוללת! נשמה שלי!! ואני כל כך נכה!!!!!!!!!! דודוש לא חתם לי!!!!!! {וליאיא יש ת'חתימה הכי יפה בעולם! מן A מחוברת עם Y יענטו YAYA......} וכולם היו כל כך תרבותיים וחושבים ת'עצמם אז ששרקתי או קמתי כזה אז כולם התסכלו עלי כאילו הם מתים לדקור אותי במקום.... חחחחחחחחחחח אבל היה ממש מצחיק! וצילמתי מלא תמונות אבל מצלמה רגילה אז נקווה שהפילים יצאו מהר.... מואההההה
נ.ב חצי מהקהל היו ערבים (זה היה כנס של שוייון בין ערבים ויהודים) ונפל מיקרופון על הבמה וזה עשה רעש כזה כמו פיצוץ אז חבר שלי בא ביציאה הכי חולנית ששמעתי בחיים שלי- אויש פיגוע! (בחזק!!!) ונשפכתי מצחוק! אבל זה היה כזה מנייאקי צריך לשלוח אותנו לגהינום
באמת היה שלוש שירים בעע.. (חליפות, רק פה, ירדו מהבמה, כמה נאומים ואז שירת הסטיקר) וחצי מהם היה פלי באק - נגיד בס וגיטרות..... אבל חפיף היה כל כך כיף..! לפני ההופעה נכנסתי לחדר שלהם (גיא שלומי ואמיר לא היו