כפרע על הדגיםםםםםםםםםםם!!

כפרע על הדגיםםםםםםםםםםם!!

באמת היה שלוש שירים בעע.. (חליפות, רק פה, ירדו מהבמה, כמה נאומים ואז שירת הסטיקר) וחצי מהם היה פלי באק - נגיד בס וגיטרות..... אבל חפיף היה כל כך כיף..! לפני ההופעה נכנסתי לחדר שלהם (גיא שלומי ואמיר לא היו
בעעע) ומסרתי להם ד'ש חם מהפורום ואמרתי ליאיא השווה שיכנס ושימסור לגיא אוצתו דבר ושמחכים ששלומי יקנה ת'משחב שלו..... ומתגעגעים ובלה בלה בלה והם חתמו לי וכפרע על שאנן הוא לחץ לי ת'יד עושה לי נעים מאוד אני שאנן אז אמרתי לו שאני אסתי וזה והוא זוכר אותי מהצוללת! נשמה שלי!! ואני כל כך נכה!!!!!!!!!! דודוש לא חתם לי!!!!!! {וליאיא יש ת'חתימה הכי יפה בעולם! מן A מחוברת עם Y יענטו YAYA......} וכולם היו כל כך תרבותיים וחושבים ת'עצמם אז ששרקתי או קמתי כזה אז כולם התסכלו עלי כאילו הם מתים לדקור אותי במקום.... חחחחחחחחחחח אבל היה ממש מצחיק! וצילמתי מלא תמונות אבל מצלמה רגילה אז נקווה שהפילים יצאו מהר.... מואההההה
נ.ב חצי מהקהל היו ערבים (זה היה כנס של שוייון בין ערבים ויהודים) ונפל מיקרופון על הבמה וזה עשה רעש כזה כמו פיצוץ אז חבר שלי בא ביציאה הכי חולנית ששמעתי בחיים שלי- אויש פיגוע! (בחזק!!!) ונשפכתי מצחוק! אבל זה היה כזה מנייאקי צריך לשלוח אותנו לגהינום

FunkyGiraffe

New member
גרוע פיגוע

היה חצי פלייבקים ואת עוד עצובה? אחותי את צריכה להיות מבסוטה פלייבקים של הדג לא שומעים לא כל יום ולא כל חצי שנה
ד"א גיא מיהר לת"א, הוא היום בחצות נותן תסט של הלייף ב102FM www.102fm.co.il ברשת תבחרו רדיו לייב וגם הוא יתראיין.. [ד"א, היה חליפות בכנס של פוליטיקאים, זה חלומי!!]

חחחח זה לא מצחיק זה עצוב!

ולא נכנסתי לחדר שלהם אחרי ההופעה.. נכנסתי לפני!(מעשה חכם) ושיגעתי ת'סדרנים כי הם לא נתנו לי לחזור לשם .. בעע..) ואחרי זה חברים שלי הלכו והשתין והם אמרו שהם ראו אותו שם חמווווווווווד.... (כבוד לחצו לו יד וזה....) האאא וכן הם בחרו ת'שירים עם הכי הרבה פוליטיקה אפילו שאנן אמר אתזה ו..............................! בגלל שגיא לא היה בחדר שנכנסתי, אז באמצע ההופעה צעקתי לו גיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!(והוא הסתכל) כנס לפורום! (וכל הפאקינג זקנים הסתכלו עלי וצרחו עלי שזאת בושה) חחחחחחחחח נהנתי עד מאוד

טיפקסית

New member
אסתי את מלכההההה אני חולה עלייך

חחח רגע..ומה גיא אמר על זה שצעקת לו הוא הבין משהו ? חחח מה יאיא אמר על הפורום מסר משהו אמר משהו? בקשה תגיעי לאייס/מסנג'ר מתה לדבר איתך לשמוע עוד חוויות מחכה לך מלכה אוהבים אותך

טיפקסית

New member
שכחתי אם כבר בחתימות עסקינן אסתי כנ

את צריכה לראות איך שלומי המלך חתם לי בכפר ורדים איך שהם ירדו טסתי אליו והוא הכיר אותי פעם ראשונה בפנים אבל זכר את השם שלי כי התכתבנו במיילים איזה חצי שנה איך הוא חתם לי לבשמת-תודה על כל ההערצה והאהבה שלך שלומי יווווואו אין הוא כזה חמוווווווד [נכון שהוא חמוד? מסכימה איתי? אגב מסרת ד"ש למשה ממני?]

RESTO

New member
היה ענק!!!!../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo99.gif

תקציר האירועים! * נכנסתי בסביבות 6 לביניני האומה בלי בעיות ואפאחד לא שאל שאלות וישבתי קצת מחוץ לאולם ושיחקתי בפלאפון ואז פתחו את האולם והתישבתי למעלה במקום דיי טוב ועדיין לא ידעתי אם הדג מופיעים או לא ופתאום נדלק האור על הבמה וראיתי את הקלידים של דודוש עם המדבקות של הדג והתרגשתי!!! והיה כל מיני נאומים ואז המנחה אמרה "ועכשו יעלו להקת הדג נחש בשירם "חליפות" " ואני השארתי את המעיל במקום וישר רצתי לקידמת הבמה ושרתי ושאנן חייך אליי!!! וגם דודוש ! ואז הם גם שרו את "רק פה" ושאנן דיבר קצת ... ואז המנחה עלתה ואמרה "אלה היו הדג נחש ... והם עוד יחזרו" ואני חזרתי למקום והיה עוד כל מיני נאומים ואז המנחה אמרה "ועכשו להקת הדג נחש בשירם "שירת הסטיקר " " ואני רצתי ללמטה ולקחתי איתי את המעיל כי תכננתי ללכת למאחורי הקלעים ואז שאנן הביא כיפים לכל מי שהיה צמוד לבמה ולי הוא לחץ ת'יד ואמר לי "מה המצב?" ואז הם סימו וראיתי שדודוש מפרק ת'כבלים אז הלכתי למאחורי הקלעים בלי שאפאחד שאל שאלות וראיתי את אטרף ואמרתי לו שהם היו ענקיים והוא הודה לי ואז הלכתי לחדר אומנים וראיתי שם את שאנן ודיברתי איתו וגם אמרתי לשלומי מזל"ט אז הוא חייך :) ואז שאלתי את שאנן אאם א לו לעשות לי טובה אז הוא אמר "בכיף מה אתה צריך?" אז בקשתי ממנו לאחל בפלאפון לידידה שלי מזל"ט והוא אמר "בשמחה" וניסתי איזה 5 דקות להשיג אותה ובינתיים דודוש בא ואמר לי "מה קורה אריסטו?" אמרתי לו שהכול סבבה ... ואז הם כבר הלכו למעלית ושאנןאמר לי "מה קורה?" אז אמרתי לו שניה...ונכנסתי איתם למעלית והיא ענתה ושאנן אמר לה "אורית, מה נשמע? מדבר שאנן" והיא לא הבינה מה קורה אז הוא אמר לה "שאנן מהדג נחש ורציתי לאחל לך מזל"ט " והיא לא האמינה שזה הוא אז הוא אמר לה שעוד מעט יוציאו פלאפון עם וידיאו והיא תוכל לראות אותו.... היה ענק והם היו מלכים!!!

למעלה