פאגאן פואטרי, סרטים מצויירים, שהכל יעבור
R red moon in the sky New member 16/12/05 #18 ../images/Emo99.gif פאגאן פואטרי, סרטים מצויירים, שהכל יעבור
B BlackMagicSprite New member 16/12/05 #22 אלוהים אתה מתחיל למצוא חן בעיניי מיום ליום.. ואני אפילו מגיבה בפורום שאני רק קוראת בו
A AnGeLiNa JoNsOn New member 16/12/05 #25 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif שלום לך, אני תמר בת 16, מאבן יהודה ספרי קצת על עצמך, ותמשיכי להגיב מפחיד לגלות שאנשים עוקבים אחרייך בפורום...
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif שלום לך, אני תמר בת 16, מאבן יהודה ספרי קצת על עצמך, ותמשיכי להגיב מפחיד לגלות שאנשים עוקבים אחרייך בפורום...
B BlackMagicSprite New member 17/12/05 #26 תמיד עוקבת... תשאלי את כל מי שמכיר אותי פה, אני קוראת בהמוןמהפורומים, רק לא כותבת. אה כן ואני ניר
R red moon in the sky New member 16/12/05 #19 עם גשם../images/Emo9.gif כיףכיףכיף, וכבר לא כואב הכוס^^ P J Harvey-Horses in my dreams P J Harvey-This Mess We're In Bjork-Aurora Bjork-Desired Constellation Bjork-Sonnets / Unrealities XI (שבוע מגוון )
עם גשם../images/Emo9.gif כיףכיףכיף, וכבר לא כואב הכוס^^ P J Harvey-Horses in my dreams P J Harvey-This Mess We're In Bjork-Aurora Bjork-Desired Constellation Bjork-Sonnets / Unrealities XI (שבוע מגוון )
ב ברררר New member 16/12/05 #20 אוקיי אז ככה ../images/Emo3.gif 1. מותר- דנה ברגר 2. BLUE WAY- NOVA 3. אבות ובנים- אביתר בנאי דההה 4. בתי קפה- עברי לידר 5. CLOCKS- COLDPLAY
אוקיי אז ככה ../images/Emo3.gif 1. מותר- דנה ברגר 2. BLUE WAY- NOVA 3. אבות ובנים- אביתר בנאי דההה 4. בתי קפה- עברי לידר 5. CLOCKS- COLDPLAY