כפרות

כפרות../images/Emo20.gif

משהו מהמקום האישי שלי, מזמן לא "שחררתי" לאוויר דברים שכותבת <נכתב בעבר> האורות דולקים , אני רוצה לסגור אתה לא נותן לי, מראה כמה שאתה חזק אני בחלוק של אחריי מקלחת, אתה פותח אותו מחבק חזק חזק חושף את כולי לפנייך. ידך נשלחת אל הכוס הרעב שלי.. מושך אותי אחרייך לחדר, גם שם פותח את האור הגדול אני מוחה, זה לא עוזר לי "כמה שאת יפה" אתה אומר <זה לא ממש עוזר> "אל תסתכל עלי" אני מבקשת אתה משכיב אותי על המיטה, נצמד לנשק אותי מתרומם ומציד את הזין הקשה שלך אל פי, אני מוצצת אותך אתה גונח, ידייך מלטפות את שיערי הרטוב לפתע מפסיק ויורד למטה, אני רואה את ראשך צץ לו בין רגליי אתה מלקק את הכוס הנוטף.. החלק שלי.. באור הזה רואים את הכל אתה נוגס בשפתיי הכוס שלי, רואה את מבטך מנסה לפגוש את שלי אני עוצמת עיניים אתה רואה הכל.. כל קפל שלא רוצה שיהיה, כל הבעה שנבוכה בה אתה ממשיך ואני גונחת אם אני עוצמת עיניים אתה לא רואה אותי?? פותחת עיניים, רגליי מונחות על כתפייך.. אתה מקפל אותי פנים בתוך כוס הכל חשוף זה מענג וכואב באותה מידה אני לא יכולה יותר, אני מבקשת "די" מסבירה לך שלא יכולה שתראה אותי ככה, "רק חצי אור".. אני כבר מתחננת יש לך פרצוף עצוב, זה שתסביר לי עכשיו דברים לא ממש עוזר אתה מתרומם ומביט בי אומר לי שאני יפה וכמה שאני שלך יוצא למסדרון ומדליק שם את האור האחרון שנשאר כבוי במקום אני שותקת נכנס לחדר ומכבה את האור ואז מתקרב ומאמץ אותי חזק אלייך ואז מזיז אותי ממך הופך אותי וממשיך לחלל את גופי ואני?? אני הכפרה שלך אני זאת שתלויה כמו חטא שוב ושוב מעל ראשך אני מוחלת לך.. מוחלת לי על הכל כי זה חטא אחר

יקירתי

היופי הוא בעין המתבונן. בעיניו את יפה תני לו לראות כי זה מחזק את הצורך תני לו לחוש כי זה מעצים אם המעשה תני לו להמשיך לחלל את גופך כי ככה, בדיוק ככה את אוהבת דרך אגב, גם בעיני את יפה אז... אפשר באור?

../images/Emo3.gif

חוץ מזה שמופתעת שאת כאן תודה:) }{ נ"ב1 חסרתן אתמול נ"ב2 באור?? על הרצפה??

Master Stav

New member
מילים קשות

מילים קשות מילים רכות מילים שנוגעות שם למטה בשיפולי הבטן חזק ....

Master Stav

New member
השלמה לך

קשות החוצה .... בדרך כלל שמשלימים עם עצמנו ...זה קשהלסביבה שלא יסוגלת לקבל את שאנחנו קיבלנו .....חלגמרי

למעלה