כפרותיי

כפרותיי

יום שישי ב-18:00 כל חברי הפורום מוזמנים לערב שירה בציבור בצ'אט של הפורום בתפוז. אנחנו מקווים לנוכחות מרשימה יותר הפעם, שלא תכלול רק את רוני, גיא, עידו, שגיא ובתעז. חלאות. אני שונאת אתכם. זה בשביל המפגש פורום! בואו כבר!!!

Minimal Affair

New member
נטע מתה.

וכך גם רוני. מהיום שמו לא יוזכר על דפי הפורום, אם אתם רוצים לתקשר איתו - תקשרו עם יוחנן. או שליח אחר, שיגיע בימים הבאים. על החתום - מנהיג הוועדה. יוחנן.

Minimal Affair

New member
ידיעות מהציפורים, הרוסיים.

לפי דברי אנשים רבים. רוני אשר נפטר, לא הולך להגיע מחר. כנ"ל לגבי גיא ועידו.

ואגב לא חשבתי שארד לרמה הזאת

אבל הכל שם היה מכור!!!!! תחרות מכורה!!!! רק בגלל שהעלובים האלה ביצעו קאוור מעפן לאיזה שיר של בלאק סאבת' והמנהל האידיוט של התחרות שקע בהתקף נוסטלגיה - הם זכו באלף שקל!!! מכור!!! מכור!!!! הייתי חייבת. סליחה גיא.

Minimal Affair

New member
לא אכלתי - רק שתיתי.

ומצידי שלא תשרשר, מה איכפת לי. סתם הודתי לה על זה שהיא נותנת לי תשומת לב.

כישלון!

מפגש כושל! כישלון!

normajean

New member
I'm very soeey guys..

but I wasn't home.. and it's very difficult for me to be here at that hour luv ya

אני חושב שאנחנו צריכים שעה אחרת!

כל אחד מוזמן לרשום פה יום אחד ושעה אחת בו הוא מאוד פנוי להפגש! אני אתחיל: יום שבת 20:00

Minimal Affair

New member
I Was Killing An Arab

And Then Suddenly An Arab Killed Me​
תשמע גיא.. זה לא שזה לא עובד.. יש פשוט כמה פגמים בזה, אבל הרעיון בכלליות עובד. הוא עובד בלי אנשים שיתחזקו אותו, אבל בכלליות - הוא עובד.

Minimal Affair

New member
Boys Don't Cry

Only Russians אוקי. תראה. הרעיון עצמו די טוב, לקיים מפגש בצ'אט. אבל אין אנשים שיבואו לצ'אט לדבר. אבל הרעיון בבסיס טוב, הוא קיים, הוא בועט, הוא שותה ומשתכר כמו רוסי. פשוט אין אנשים שיתחזקו את הרעיון ויגידו לו: "אוי רעיון חמוד שלי, אתה גאון, בוא נדבר על סרטים כחולים" אין מי שיעשה את זה, אתה מבין? בשביל לתחזק את הרעיון, צריך לעשות כנראה איזשהו סקר בפורום, וכך לקבוע מתי נוכל להפגש ולהגיד לרעיון החמוד שלנו דברים טובים.

actress

New member
מה זה צ'אט קולי עם רמקולים ומיקרופו

??? כי אם כן אין לי את זה בפלא'

למעלה