כפרה על שרית חדד!!!

barak555

New member
כפרה על שרית חדד!!!

אני כל כך מת על הזמרת הזאתי! קוראים לי ברק, אני עובד באולם אירועים ליד אשקלון שרית הופיעה שם אתמול והייתי כל כך לחוץ מללכת אליה לדבר איתה ולהצטלם איתה כשהיא הגיעה היא נכנסה לחדר ליד המשרדים הלכתי אליה והשומר הראש הדבילי שלי העיף אותי ממנה אז שאלתי אותה אם היא רוצה לשתות משהו והיא ביקשה תה והלכתי והכנתי לה ואז היא נתנה הופעה בת זונה איך נהנתיייי וכשהיא הלכה אני הלכתי לקחת אוכל לשולחנות ואני מכיר את הצלם שצילם באירוע והוא בא וקרא לי והלכנו אליה ומלא הצטלמו איתה והיא חתמה למלא ילדים קטנים ומעצבנים והלכתי אחריה והשומר הראש שלה הקרציה הזה אמר שזהו אי אפשר ואז אחד המנהלים שלי ראה שאני רוצה להצטלם איתה שרית ואבי היו אצלו במשרד ואז הוא אמר להם שאני צריך להתגייס יאללה וזה ואבי אמר לשומר הראש יאללה תכניס אותו נכנסתי דפקתי צעקה לצלם שיבוא והצטלמתי איתה 2 תמונות נישקתי אותה והיא אמרה לי שיהיה לי גיוס קל ובהצלחה ושאני ישמור על עצמי!! וואיי אני כל כך אוהב אותה אני חורש על כל השירים שלה אני קם עם הדיסק מיס מיוזיק והולך לישון איתו אין לי מילים לתאר את החוויה הזו אחרי יום עבודה עייף ומייגע חזרתי עם אלפי חיוכים הבייתה

Music4Life

New member
ווואו ברק...סחתיקה ../images/Emo70.gif

איזה יופי לך....אני שמחה שיצא לך לפגוש את שריתוש... נוכחת לדעת איזה בחורה מדהימה היא
שמחה מאד שיצא לך גם להצטלם ולדבר איתה קצת...לקשקש איתה, כי זה הכי כיף.
ואני יודעת שהשומרי ראש שלה די מעצבנים אבל אתה יודע, הם עושים את העבודה שלהם, לפחות הם מגינים עליה ושומרים שאיש לא יזיק לה, הם קצת אגרסיבים אבל אין מה לעשות...מצד שני זה עדיף על שומר ראש שלא עושה את העבודה שלו טוב וזה לא נחמד לשרית...אבל בסוף הצלחתי להשיג את מה שרצית, אז סבבה.
כיף לך שהיית בהופעה...ואני כמובן יכולה לתאר איזה "בתזונה" ההופעה היתה
עם שרית חדד, שלא תצפה לפחות
אנו נשמח לראות את התמונה שלך עם גברת מוסיקה המתוקה
אם תוכל להעלות אותה כאן..... סופ"ש נעים

דרוש1

New member
שמחה בשבילך ומסכימה איתך

כל מילה שאמרת על שרית אני מסכימהה כלכך כיףף לראות אותה לשמוע אותהה איןן כל פעם שאני רואה אותה או נמצאתת בהופעה כל דבר שיהיה זה כלכך משמחחחחחח פשוט חוויה! אז אני שמחה שגם לך יצא לעבורר אתת זהה :) שיהיה גיוסס קלל ותמשיך לשמועע מיס מיוזייקק!

יאווו סחטיקה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שמח בישבילך
וכל מילה שלך נכונה כל שרית המלכה
ושיהיה לך גיוס קל בצה"ל
ובאמת זאת חוויה ליראות את שרית להיצטלם איתה והכל זה עושה בין-אדם מאושר עד הגג
מיס מיוזיק האלבום המווווווווושלם

barak555

New member
:)

אני אלך לקחת את התמונה מהמשרד של הצילום ואשתדל לעלות אותה פה.. כבר יצא לי לדבר איתה לפני היא הופיעה באולם שוב לפני שנה והיא כתבה לי ולידידה שלי הקדשה הכי שמחתי בהופעה שהיא שרה את "תק תק" יצא לה ממש ביצוע יפה

יפה כנס

שמע אתה יכול גם לבוא איתנו להופעות אנחנו הולכים תמיד חבורה של מעריצים גם חיילים רובנו בעצם חיילים, אז אין מה להתבייש אתה מוזמן. וכמובן ששרית הפגיזה בהופעה.

למעלה