ל לליהביונית New member 20/4/07 #33 את יודעת שגם החומר הפעיל בריטלין הוא סם מסוכן, משהו שדומה מאוד בהרכב לMDMA....בקיצור תשתי הרבה... ובטח שאת עצבנית, זה בגלל אופיר כהן איפה הלינק שלך? צ'לחי לי...
את יודעת שגם החומר הפעיל בריטלין הוא סם מסוכן, משהו שדומה מאוד בהרכב לMDMA....בקיצור תשתי הרבה... ובטח שאת עצבנית, זה בגלל אופיר כהן איפה הלינק שלך? צ'לחי לי...
A a d i d a s 2 1 New member 20/4/07 #34 כפרה לילה, אותי לא צריך לספר יודעת, ריטלין לפעמים מרגיש מאוד כמו אקסטה... למרות שאני בהפסקה אבל זה חוק שימור החומר
כפרה לילה, אותי לא צריך לספר יודעת, ריטלין לפעמים מרגיש מאוד כמו אקסטה... למרות שאני בהפסקה אבל זה חוק שימור החומר
ל לליהביונית New member 20/4/07 #39 זה שומר על הדיאטה זה בטוח... יש קונצרטה שמעת על זה? זה שומר את הדיאטה לשעות ארוכות יותר... לתלמידי חטה"ב והתיכון... בקרוב אצלי...
זה שומר על הדיאטה זה בטוח... יש קונצרטה שמעת על זה? זה שומר את הדיאטה לשעות ארוכות יותר... לתלמידי חטה"ב והתיכון... בקרוב אצלי...
A a d i d a s 2 1 New member 20/4/07 #40 אוטוטו ממש, אפשר להתקשר אליך? קונצרטה לא מכירה, והשטויות על הדיאטה, זה פועל לזמן קצר וזה לא פועל בטח כשעושים הפסקות מדי פעם... אפשר מצלצלת?
אוטוטו ממש, אפשר להתקשר אליך? קונצרטה לא מכירה, והשטויות על הדיאטה, זה פועל לזמן קצר וזה לא פועל בטח כשעושים הפסקות מדי פעם... אפשר מצלצלת?
A a d i d a s 2 1 New member 20/4/07 #37 אם בארזים נפלה שלהבת מה יעשו החלשים? אני אשלח לך חקי.. אבל אני רוצה לדעת גם איך אפשר להקליט...
ש שונית 7 New member 20/4/07 #24 ../images/Emo6.gif קרין ,אין לי כח עכשיו צפי למסר מחר..... משו בקשר לחולון! אם בא לך טוב מסר בשבת?
K Karina85 New member 20/4/07 #45 תשלחי בכיף, בדרך כלל אני לא כל כך על המחשב ביום שבת אבל תשלחי ואם אני אתחבר אני אראה
A a d i d a s 2 1 New member 20/4/07 #25 כן אמרנו את זה גם בקשת שיש משהו בג'ימלים... למשל גם ג'ורג' קלוני אבל ג'ו זה ג'ו!!
ש שונית 7 New member 20/4/07 #32 צהריים טובים לכולך../images/Emo6.gif ריפ השרשור ההזוי הזה עזר לי להעביר לילה קשה!!! אבל אם שמת לב בפורום הרשמי הגבתי לך תגובה רצינית ורשמית
צהריים טובים לכולך../images/Emo6.gif ריפ השרשור ההזוי הזה עזר לי להעביר לילה קשה!!! אבל אם שמת לב בפורום הרשמי הגבתי לך תגובה רצינית ורשמית
ל לליהביונית New member 20/4/07 #36 שונית, את גם חולבת?ממש פורום ההתיישבות האובדת אורלנדו זה גם בג'י?
ש שונית 7 New member 20/4/07 #42 כן אבל בעיקרון חולבת צרות לא פרות! ואורלנדו.. דווקא מתאים לי אבל לאו דווקא בלום