כפפות

יום.

New member
כפפות

מישהו יודע איפה וכיצד, ניתן להשיג כפפות חד פעמיות במידה אקסטרה סמול? או איזשהו סוג של כפפות במידה מאוד קטנה? כפפות במידה סמול גדולות עלי, ולא ממש נוח לשים עירוי כשמחט והחוסם ורידים נסתבכים לי בקצוות הרופפים. תודה.

../images/Emo104.gif יישמע לך פשוט מדיי

אבל התשובה היא שבחנות... (נראה לי שזה יימצא בכל מרכז קניות, אולי באזור של החומרי ניקיון, אף פעם לא ניסיתי אבל נשמע הגיוני שאפשר למצוא שם). רק שימי לב שכתוב על האריזה שאלו כפפות גומי נצמדות, שלא תקני את הניילון האלה שגם אם יהיו במידה שלך- הנשמה שלך תצא מעצבים עליהם (המידה כתובה על האריזה). בהצלחה.

sofifi

New member
היי...

האמתי שבנסיעות יותר רציניות גם לי יש את הבעיה הזאתי... אני יודעת שיש רשת של חנויות שנקראת "רשת מור", יש שם אקסטרה סמול, נוחות.... אני יודעת שבכפ"ס יש, רמת השרון, תבררי באזור המגורים שלך...

יום.

New member
וואו אני לא עד כדי כך עצלנית

ברור שחיפשתי בחנויות (ואפילו ביקשתי למדוד) המידה הכי קטנה שמצאתי היא כמובן סמול. בקשר ל"רשת מור", תודה אני אחפש חנות כזאת.

Daffynes

New member
תשאלי את הרופא שיניים

ברצינות, הם מזמינים חבילות מהיצרן עצמו, אולי הוא יכול להזמין לך... רק מה, אם אני לא טועה הם מזמינים 10 חבילות כל פעם

tsachiho

New member
על הכפפות

לא כתבת באיזה תחנה את, אז קצת קשה לעזור. בירושלים, מי שצריך מידות מיוחדות או כפפות לרגישים ללטקס (הטלק שבכפפה), הולך למחסן ומקבל קופסה של כפפות. תבדקי בתחנה שלך איך זה...

nited

New member
אם את מאזור המרכז אז

כדאי שתנסי במחסן המרכזי של מד"א. אזור ירקון תחנת קראון(קרית אונו ירמיהו 42) ניתן לקנות שם ציוד ואולי גם כפפות(אני לא בטוח) למתנדבים(בהצגת כרטיס עם תמונה- גם תער"ן טוב) יש הנחה של 25% מהמחיר לציבור הרחב. נ.ב לטקס זה לא טלק .לטקס זה החומר ממנו עשויה הכפפה(הגומי) והטלק זה האבקה המעצבנת.

יום.

New member
תודה רבה

אני כרגע עוד בקורס חובשים (כן נו, אני מתלהבת מבכפפות, זכותי). ובקרוב אתחיל שירות לאומי בת"א.

למעלה