כפפות סנובורד ?

shahartheone

New member
כפפות סנובורד ?

למישהו יש המלצה על דגם מסוים ? או שפשוט לקנות את הזוג הכי זול שאני מוצא בחנות ? תודה

mod rocker

New member
כפפות

אחרי שבדקתי כמה כפפות במסע אחר הכפפה המושלמת בשבילי מצאתי את אושרי בכפפות של חברת zimmer,ממליץ עליהם בחום,אין צורך בזוג כפפות נוסף לחימום, יש מגן קדמי ואחורי ניתנים לפירוק.

orzilca

New member
זה zienner ויש לי נסיון רע איתן

א. הן לא כאלה מחממות, איכשהו תמיד בסוף יום מצאתי את עצמי עם אצבעות ספוגות מים קופא מקור ב. הן מתפרקות.. ולא רק שלי 4 חברים עם כפפות צינר בצרפת, 3 מהן התפרקו ביום האחרון, האחרונה שרדה עוד יומיים.. אני לא יודע איך הן היום אני מדבר על כפפה של לפני 2 עונות - תמיד תמיד התפרק בין האגודל למימברנת גומי הזאת היה נקרע קיצר אני לא מתקרב יותר לצינר חוץ מזה שרבים יגידו שההגנה הזאת שהם מספקים לשורש כף היד היא מסוכנת אבל זה לא הנושא כן אני עברתי לכפפות עור ללא הגנה מבסוט עד הגג גם מאיכות החומרים וגם מהבידוד והחום

Ilya Mit

New member
לא בטוח שעזרת עם התיאור

מה הדגם שלך איפה קנית איזה חברה? כמה כסף?

Gevakumon

New member
גם לי יש נסיון רע עם זינר

התפרקו, החלפתי, והתפרקו שוב. כרגע עם pow assault שמחממות בטירוף ונוחות בטירוף, אבל משום מה קצרות מדי, לא זה נראה כמו פאק בעיצוב...אולי אני טועה, למישהו יש רעיון מה אני עושה לא נכון...? (כולל נציגי אונבורד שאשמח לשמוע מהם
)

orzilca

New member
לא היה לי דגם מלפני כמה עונות Half-Pipe

הוא נקנה בארץ בחנות כלשהי וואלה הייתי מחזיר אותן אבל הן כבר בזבל ממזמן..

mod rocker

New member
כפפות של זינר

כן התכוונתי לזינר יש לי אותם כבר שנתיים מאוד מחממות ושאני אומר מאוד מחממות אני מתכוון לזה , לא יודע למה התפרקו לו ואיזה בדיוק הוא קנה, אני מאוד נהנה מהם אומנם לא זולות אבל שוות כל שקל

orzilca

New member
אל תקנה בזול כי תשלם ביוקר

אני גם לא אומר לקנות את ההכי יקר - פשוט תחקור קצת לפני לי אחרי הצינר המתפרקות היו כפפות POW שקניתי בניו-זילנד היו מעולות! עוד טיפה ברמת החום שלהם והם היו מושלמות עכשיו יש לי כפפות של ROME בינתיים מבסוט עד הגג..

mod rocker

New member
כפפות

במער רב ובייגון קודר רציתי לצלם את הכפפות אבל להפתעתי נשמות טובות ניקו לי אותם מהתיק של הסנובורד והודות לך גיליתי שדפקו לי אותם באסה

mod rocker

New member
נעילת תיק

לא יעזור לך, מסכנה עדיף שאת הכפפות ואת הגוגלס תיקח בתיק עליה למטוס בכל מקרה עם תנעל הם פורצים. את הכפפות קניתי בסקי פס סדר גודל של 700₪ כך שאני יודע איפה למצוא אותם אבל לא נעים בכלל

HelloweeN

New member
גוגלז תמיד תעלה איתך למטוס

ובעיקרון כל פריט קטן (כפפות, גרביים, פיצ'רים וכו') כדאי מאוד להסליק כמה שיותר עמוק בתיק. לי גנבו אולר שוויצרי לפני כמה שנים ומאז אני קובר את האולר והלדרמן בקרביים של התיק, והדבר נכון גם לציוד.

HelloweeN

New member
אני גם אמליץ על LEVEL

לי יש את הדגם NETWORK שיש בו הגנה לשורש כף היד וזאת גם כפפה קצרה (SHORT CUFF) ככה שאפשר למשוך את השרוול מעל הכפפה. בימים חמים או בימים שאני לא משתולל יש לי כפפות גורטקס ממש קצרות של BURTON שאני מאוד מבסוט מהן (דגם EMPIRE כמדומני).

כמה מילים על כפפות מנסיוני

קודם כל כפפה ,כל כפפה חייבת ממברנה שתבטיח אטימות למים ונשימה ואסור להסתפק בתווית "ווטר-פרוף "או מה אומר המוכר בחנות. דבר שני כפפות סנובורד מודרניות לסנובורד הן זולות יותר ,קצרות,פשוטות להלבשה או הורדה,עשויות עור גמיש ומאד מאד מאד נוחות. כפפת מגן תמיד תהיה יקרה יותר משמעותית,מסורבלת וכזו שמחייבת הורדה מהיד לכל פעולה,ומסוכנות יותר !!! כי כפפת מגן "מחנכת" את הגולש ל"סמוך" עליה ולהשמש בה בכל נפילה, כאמור אין סיכוי שחתיכת הפלסטיק שבה תעזור או יכולה לבלום מכה אמיתית ולכן הדבר הבא שישבר או יצא מהמקום זה המרפק או הכתף כמו שמזמן בסקייטבורד, גם בסנובורד הבינו שליפול על כף היד זה לא כדאי וברור שאף כפפת מגן לא יכולה לעצור נפילה כזו במהירות גבוהה מ10 קמש מבלי שכאמור יגרם נזק משני כמו פריקת כתף למשל או מרפק ולכן גולשים מנוסים לא יגלשו עם כפפת מגן ובסקייטבורד הן נעלמו לחלוטין. כדאי מאד שכל גולש ילמד "לזרום" עם הנפילה ולא לנסות לבלום אותה עם הידיים,ינצל את מומנט התנועה לגילגול או "גלישה" בכיוון הנפילה ובכך להמנע מפציעה. לכן כפפת מגן מומלצת בהחלט לגולש מתחיל בלבד שעדיין גולש לאט מאד ובעצם אינו יודע -ליפול נכון ! לצערי כאשר לקוח נכנס לחנויות מאד קל למכור לו כפפת מגן תחת הסבר הבטיחות אבל הסיבה האמיתית להעדפתה למכירה היא-מחירן הגבוה מכפפה רגילה או אין להם כפפות סנובורד מודרניות. .

HelloweeN

New member
אני יכול לומר לך שמניסיון שלי

שאני בד"כ יודע איך ליפול "לפי הספר" על המרפקים וכל זה, שלפעמים קורה שאתה מביא וואחד הפכה שאין לך מושג מה קורה ואין לך מושג איך אתה נוחת. קרה לי מספר פעמים שאיכשהו תפסתי אדג' (כניראה בגלל שאני לא גולש על ROME
) ונפלתי על שורש כף היד בעוצמה כזאת שהודתי לעצמי שהייתה לי הגנה בכפפה, וזאת אחרי שכמעט שברתי את שורש כף היד כשרק למדתי לגלוש. ואני לא צריך לציין שזמן ההחלמה של מפרקים (ידיים, כתפיים, ברכיים) הוא ארוך במיוחד ויכול להגיע גם לשנה ואף יותר. לכן, כמו שכולם ממליצים על קסדה, אני חושב שכפפת מגן זה חלק אינטגרלי וחשוב מאוד בציוד של הגולש. אתה לא יכול לדעת אף פעם איך תיפול בפעם הבאה, ואיזה גולש ג'ינס שאיבד שליטה עלול להכנס בך ואיך אתה תעוף, גם אם אתה גולש מנוסה שיודע ליפול נכון ברוב המקרים. הדבר נכון שבעתיים בפריסטייל. וברור שיהיה לך מאוד קל למכור אותן, בדיוק מאותה סיבה שמאוד קל (יחסית) למכור קסדות או כל ציוד מיגון הכרחי אחר. ואני לא רואה שום דבר פסול בזה, מה עוד שהכפפות של LEVEL, הן עם ממברנות מעולות (גורטקס XCR או הממברנה שלהם שהיא סבבה לגמרי) והן עמידות וממש ממש לא מסורבלות. (דז'ה וו לשרשור זהה מלפני כמה שנים?)

אם לא הבנת נכון-אני דווקא נגדן וכן לא "דוחף"

לקנייתם וזאת למרות שיש לי כאלה בחנות, אני חושב שהמחיר בכסף וסירבול בגלישה לא שווה את הסיכוי הקלוש שהן יעזרו לי ,ואני מזכיר לך שאני גולש חזק בעצמי. מיגון זה תמיד טוב אבל רק בגלל הסיכוי שתדפוק תברך בסנטר אני לא רואה אותך גולש עם מגיני שיניים....אפשר תמיד להתמגן למוות על חשבון הנוחות והתנועה אבל אני גולש תמיד עם מכנס מגן,מגן גב וקסדה..גם בחרמון וגם בחו"ל. וכאמור למתחיל הן אכן מומלצות ,לגולש שקונה כפפה בפעם השנייה אני כבר לא בטוח שכדאי.

למעלה