כפפות חורף

zataomm

New member
תשובה

ORINA, כפפות החורף בשבילך, מחממות, אטומות לחלוטין למים (היד תמיד נשארת יבשה, למרות שכשהכפפה כבר ספוגה במים קצת קר), עובי בינוני והמחיר יותר מסביר. לי יש כפפות כאלה כבר 5 שנים והן עדיין עושות את שלהן, ואפילו מוטו במבחן כפפות החורף שערכו פעם המליצו עליהן. אם תחכי למכירה במטרו אוליי נקנה שתי זוגות במחיר אחד. נ.ב. חשבתי שאת לא נוסעת בגשם? או שמא אני רואה פה הרהורי כפירה? אל תעני לי, הקור, אני יודע.

אלדד א

New member
ספידי ספידי ספידי

יש לי כבר כמה שנים - אחלה אחלה כפפות! גם חמות, גם נוחות, גם עמידות בגשם, גם חרשו את ירושלים וההרים סביב לה.... ....ומעיל טוב יש לה לעלמה הצעירה? ירושלים, את יודעת, לא ממש סלחנית ברוחה החורפית....

לגבי מעיל .. אני אמורה לקבל מחבר

מעיל של ספייק קורדורה. וכפפות שמעתי על אורינה טובות (מתמיר) אם יש עוד המלצות אשמח בכל מקרה זאטום אני בגשם , עדיין לא מתכוונת לרכב .. אבל כבר עכשיו שאנו עוברים את בן גוריון אני מרגישה את האצבעות הופכות לשני ארטיקים
בילבי

אלדד א

New member
יש לי גם את המעיל של ספייק - זה עם

הביטנה - הדגם היקר שלהם - מצויין. לא תסבלי מקור איתו.

zataomm

New member
אוליי, אוליי...

פשוט תורידי מהירות יא רוכבת שודים שכמותך
, האמת גם לי היה קר בדרך חזור, מעכשיו אני אבוא עם מעיל העור שלי, חסל עידן הספידינט. מצד שני בבריכה התל אביבית מה אני אעשה?!

ניסיון עם Orina

גם לי יש כפפות חורף Orina ולדעתי הן סובלות משתי בעיות: הראשונה היא כשהיד לחה (קורה הרבה החורף כשיורד גשם
) החומר של הבטנה נדבק ליד וקשה מאד להכניס את היד לכפפה. והשניה (והרבה יותר חשובה) היא שהכפפה מסורבלת יחסית והרבה מהרגש בשליטה באופנוע נעלם. יתכן שהבעיות נוגעות רק לדגם של הכפפות שלי אך באופן כללי חשוב לבדוק איך הכפפות מרגישות על האופנוע (רגש והתאמה ליד) אבל בעצם זה נכון לגבי כל כפפה...

natla

New member
גם כפפות חורף בסופו של דבר...

נרטבות. אין שום דבר שבאמת עמיד. הם טובות רק כשיש גשם קל, בגשם חזק...

למעלה