כפפה שכדאי להרים

osnat s

New member
כפפה שכדאי להרים

אני לא מבינה הרבה בפרסום, שיווק או כל דבר אחר בעצם, אבל נראה לי שרשת השיווק הגדולה שתשכיל להודיע שהיא ממשיכה למכור לחם במחירו הקודם, תרוויח במהירות את אהדת הצרכנים והתקשורת כאחד. דעתכם?

אורז

New member
נשמע לי רעיון מצוין

מאלה שלא ברור איך לא חשבו על זה קודם. מתאים בול ל"מגה" ודומיו. יופי של ראש יש לך אוסנת.

chen7

New member
נכון מאד ,אבל לדעתי...

אנחנו נמצאים עכשו בשלב זמני בלבד... לאחר שרשת אחת,מגה למשל תמכור לחם אחיד במחיר זול מהשאר זה כמובן יאלץ את המתחרים להוזיל את מחירי הלחם למחיר הדומה לשל מגה על מנת שלא יווצר יתרון יחסי למגה. מגה לא תעשה את זה, וגם לא אף רשת אחרת מהסיבה הפשוטה, שהם יפסידו בטווח הרחוק. לטעמי כבר היום נערכים פגישות בין נציגי הרשתות הגדולות על מנת להחליט על מחיר אחיד ללחם(פרוס\אחיד) ,שלא תטעי,עדיין יהיה גבוה מבעבר. מצב מעניין שיכול להיווצר הוא שבעוד שרשתות גדולות ימכרו לחם במחיר מסוים, המכולת שליד הבית שלך תמכור במחיר שונה, וזה מה שיקרה, והמחיר יהיה גבוה יותר(את לא רוצה לדעת כמה עולה לחם פרוס ברמת גן...!) בתאבון!

winderon

New member
יש חוקים נגד זה

כמו שיש חוקים נגד מכירת לחם במחיר גבוה מהשוק כמוצר בסיסי כמו חלב וביצים אסור גם לשבור את השוק בצורה פיראטית ולהוריד מכירים אלא אם יורדו המחירים בכל "השוק"

chen7

New member
שטות! כבר אין ממש פיקוח על הלחם...

כך ימכרו בהתאם לפלח השוק והתועלת שלו . למשל אם בגבעת אולגה מוכנים 80 % לשלם על לחם פרוס 5 שח השאר קונים אחיד. אני אעלה את המחיר ל 5.80 אז 73% יקנו לחם פרוס . שווה לי כי השאר ינשרו ללחם אחיד. הרווח גדול מההפסד במשוקלל. מה שעשו היכן שאני גר (רמת גן ) זה שהשוו בין מחירי הלחם הלבן לשחור וכמובן שניהן עומדים על 3.65 שזה שחיטה ללחם אחיד (לשעבר לחם שחור אחיד-2.60) בנוסף גם אם יש פיקוח(אני לא בטוח) יש סטיית תקן של כמה עשרות אגורות שלא נוקטים הליכים כלפי החנות (מהסיבה הפשוטה שכיסוי של 100% או 90% ) יעלה למשלם המיסים הון. אחי הדבר הכי חשוב בחוקים , זה שיש להם פירצות.(עדיין חוקי) במידה ואין להם פרצות כדי שתדע עד איפה אתה יכול למתוח את הגבול, לטעמי זה מה שיבדל אותך ממתחריך ויהפוך אותך למצליח יותר!!!!

זה שלא אוכפים את החוק- לא אומר שאין

כזה!!! זה אומר שהמדינה שלנו כבר לא מסוגלת לעמוד בקצב השחיתויות, הרמאויות, התחרות....כמו שהיא לא עומדת בהרבה דברים אחרים. אבל המרכוליות המקומיות לא מפרסמות במדיה קולקטיבית שהן עוברות על החוק ולכן לא מונעים את זה מהן...או שאולי הן כן מקבלות קנס מדי פעם ואנחנו לא ממש מודעים לזה.

למעלה