כפכפי הוויאנס

ק ר מ י

New member
כפכפי הוויאנס

אני מחפשת בנרות כפכפי הוויאנס, אבל כאלו עם סגירה מאחור (כמו בתמונה המוצרפת). מישהי נתקלה בהם בארץ? העליתי את השאלה הזו גם בפורום אופנה, מישהי אמרה שראתה בראשון לציון (אני מחיפה). ראשון קצת רחוקה לי, אבל שמעתי שיש את חנות הדגל של המותג בדיזנגוף 81. הבעיה היא שאני לא מצליחה להשיג את הטלפון של החנות על מנת לשאול אותם אם יש את הדגם הספציפי. מישהי יודעת את המספר אולי? (חיפשתי בדפי זהב, 144וגוגל). ובכל מקרה, אשמח מאד אם מישהי יודעת היכן ניתן להשיג, במיוחד בצפון.

SimplyMe1

New member
יש סנדלים די דומים לאיי-פנמה,את יכולה לראות

בקישור ששמתי בהודעה הקודמת שלי בשרשור שפאן-פייר פתחה.. ראיתי אותן היום והן מקסימות על הרגל,ויש בכמה צבעים(ברונזה,כתום,חום כהה,כסוף)..

ק ר מ י

New member
תודה רבה! אבדוק גם את הנעליים שאת

מדברת עליהן, נראות נחמד מאד :)

רעותה10

New member
ראיתי את הכפכפים היפים האלה בדיוק היום!

בחנות מגה ספורט בדיזנגוף סנטר סביר שהם יהיו גם בסניפים אחרים של הרשת

SunnyAlecto

New member
בדיזינגוף

יש שתי חנויות של כפכפי הוויאנס, עם כל הדגמים, וראיתי גם את הדגם הזה, באחת מהן את בטוח תמצאי, רק שאני לא בטוחה איך ת"א עוזר לך אם את מחיפה, אבל מילא :)

ק ר מ י

New member
אין לי בעיה לנסוע לת"א

זה לא כ"כ רחוק את יודעת... ואני במילא צריכה להיות בסביבה. מה שכן, אשמח לדעת (מכיוון שאני לא מגיעה כל יום לשם) איפה בדיוק בדיזנגוף יש את הנעליים, אני מניחה שאחת החנויות היא דיזנגוף 81, השנייה? ותודה!

החנות על אותו הצד כמו במס' 81

רק צפונית יותר. את יכולה ללכת ברחוב אולי רבע שעה מקסימיום ותראי אותה.

SunnyAlecto

New member
..

יש אחת ממש קרובה לסנטר, והשניה את ממשיכה עוד איזה 10 דקות ברחוב ומגיעה אליה. באותו הצד.

למעלה