כפי שראיתם... וכן בקשה...

כפי שראיתם... וכן בקשה...

בס"ד הייתי מחובר היום! (יום ראשון בערב) מחר אני לא יהיה מחובר אז נתראה בע"ה יום שלישי ועד אז אבקש לתת לי רעיונות להשבעה....

אליגטור

New member
רעיון לסקר

מהי ההשפעה האמיתי של בני עקיבא? אתה מוזמן לדרג את התשובות מ- לא משפיעה כלל עד ל- השפעה רבת משמעות שהופכת עולמות ומצילה נפשות.

geostant

New member
רעיון לסקר...

האם יש לך טלוויזיה בבית ? נתקלתי בהרבה דתיים שאין להם טלוויזיה בבית אבל מחשב כן ועוד עם אינטרנט וזה הפליא אותי שטלוויזיה לא ומחשב עם אינטרנט כן.

בקשר לסקרים....

בס"ד ביום שישי בע"ה שאני יהיה בבית אני יעדכן את הסקר... תודה על הרעיונות...

רעיונות..

קודם כל הכי טוב זה לעשות השבעת דֶמֶה ורק אחורי זה לעשות השעב אמיתית.. וכמה רעיונות- 1. סתם לדפוק להם מכות בלי רחמים... 2. לעבוד עליהם (בדרך כלל זה עובד על בנות אהבלות בכיתה ז´) ולתת להם מבחן ממלא בגרויות ולהביא את המנהל המפחיד שיצרח עליהם קצת ולהפחיד אותם שמי שלא עוזר את המבחן אז הוא מועף - אבל זה גם עובד רק על חרשנים.. 3. לקחת אותם ליער באמצע שומקום באמצע הלילה ולהעלים ילד אחד ועדיף לשתף פעולה עם שוטרים - להביא ניידת ועניינים.... 4. להעיר אותם באמצע הלילה (אם הם בפנימיה) ולהביא חמור לבן ולעבור בין הפנימיות ולעבוד עליהם שהמשיח הגיע... 5. סתם לעייף אותם במסלול דבילי עם עיניים מכוסות ומיני ג´יפות... זהו... כל ההשבעות האלו לקוחות מהמציאות.... בהצלוחה...

geostant

New member
ממממממממ.....

רעיון מספר 1 ממש לא נראה לי...

סליחה!!!!!!!!

אבל אתה כנראה לא שם לב איפה את חי...... כי בכל ההשבעות זה קורה אבל זה בדרך כלל בסוף..... אין השבעות בלי מכות והשפלות...

geostant

New member
זה אבסורד ../images/Emo70.gif

לתת מכות לקטין חסר אונים וללא אפשרות שהוא יגן על עצמן
אני ממש לא מקבל את העניין הזה בקלות

לא נראה לי ...

שיש כ"כ הרבה אנשים שמסכימים עם זה אבל זה פשוט ככה... (אני בכולופן גם מתנגדת לזה אבל זאת עובדה עובדתית שא"א להתעלם ממנה...)

geostant

New member
דרך אגב...

זה ממש לא קורה בכל ההשבעות... בהשבעות שאני הייתי זה מ-ע-ו-ל-ם לא קרה וגם לא יקרה
אני לא יתן למדריכים להכות אף חניך בשום פנים ואופן. (והייתי בלא מעט השבעות)

יש ויש....

שנה שעברה חברות שלי עשו השבעה ולפי סיפורי הזוועה שלהם באמת הייתה שם זוועה.... אבל יש מקומות שכבר רגילים לקטעים האלו אז זה כבר לא ממש מזיז לאף אחד....

למעלה