כפי שנראה..

Noa Tsror

New member
אני באה!!!

הוו יאיי
יש לך שעה וחצי להכיר אותי

sapirush1

New member
=]]]]]

אני מתרגשת.. וצריך להתחיל לתכנן את המיני מפגש של MCR והיוזד, אני לא מוותרת עליו

Noa Tsror

New member
נכון!...

במיוחד דה יוזד... אהה את יודע גם בנטל אמרה לי שיכול להיות שהיא תבוא ברכבת למינימפגש בב"ש!! ברכבת.., או שזאת הייתה קלר
אנלא בטוחה

Beautiful Scar

New member
מה 12?!!?!?!

התחרפנת תגידי לי וומאן?!!?! וכולנו צריכים לקבוע איך אני יצליח להגיע ב12?!!?!!? הלוו אני מעפולה המזורגגת
טוב אני יגיע עם אני יצא ב9 נמ פעם שעברה יצאתי ב10 כי הייתי בחקירה במשטרה וכל זה

Beautiful Scar

New member
אההה-הההא

וגם אני צריכה להיפגש עם גל בלב המפרץ -___-" אנחנו הולכים ביחד. זה לא יפריע לאפחד נכון?

Noa Tsror

New member
לא, אסור לך!!...

מזה החוצפה הזאת??? סתם... תעשי מה שבאלך העיקר...... שתבואי תביאי חיבוק תדברי ואז תעשי מה שבא לך

Beautiful Scar

New member
אני ישמיע לך את המוזיקה האמיתית

שאני שומעת מטאל זה המוזיקה האמיתית חח זה מוזיקה של נשמה זאת

sapirush1

New member
אמא

את נשמעת כמו הערסים בשכבה שלי "מזרחית זאת מוזיקה אמיתית של נשמה ובלה בלה בלה.."

Beautiful Scar

New member
XD לא אשמתי שאני חייה איתם XD

כאילו אני מעפולה הלוו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! ערסים גורמים לי לבחילה *מקיאה* את לא יודעת מה קרה לי עם ערס מהשכבה שליי!! הוא רוצה להיות חבר שלי!! בגלל משהו שקרה!! חח והוא הציע לי נישואים ואמר שהוא אוהב אותי ודיס שיט XD והוא שלח פאקצה מהכיתה שלי שתדבר איתי באייסי כי הוא אמר שהוא מתבייש שיילך להזדיין XD חח

Beautiful Scar

New member
נמ.. הוא לא ממש ערס.. איך אני יגיד

את זה.. הוא "ערס לייט" כאילו.. הוא דתי חח יש לו כזה כיפה לבנה גדולה חח [בצפר חילוני] אז.. הוא נחמד... חח והוא שלח מישהי מהכיתה שלי איזה פאקצה שתדבר איתי ושתגיד לי שהוא דלוק עליי כי הוא מתבייש חח הקטע הזה הורג אותי XD נמאס לי חח

Beautiful Scar

New member
האמממממממממ

כן אכפת לי לנסות!! אנלא דלוקה עליו או משהו! ואני מעדיפה בהרבה את גל!! חח וגם יש את אנטון החמדמדון שלנו.. אבל אנטון לא הטעם שלי רק חבר נורא טוב!! אנלאדעת מחר כולם יחקרו אותי מה יש ביננו!! כי כי כי הם דוחים!!

Noa Tsror

New member
כפרעלייך ../images/Emo99.gif

אני יודעת, אני גם אוהבת מטאל.., את כל המטאל סקרימו רוק פאנק-רוק אני אוהבת מה את לא זוכרת שפעם הייתי בקומונה של סליפנוט?....

Beautiful Scar

New member
אני זוכרת אבל לא קשור

סליפנוט זה טראש מטאל אתה אוהבת פאנק רוק ואין מטאל פאנק
יש? לא נראה לי XD

למעלה