יש לי כמה שאלות אלייך שחשוב שתבררי
ראשית עם כל הכבוד להנקה בשאיבה (מכירה את זה) ושמעתי על הפטנט לכאורה הזה.. חשוב לוודא שהחלב שתשאבי (אם בכלל יהיה לך) מתאים לגיל התינוק כי כל חודש חלב משתנה לא יהיה קולסטרום אחוז השומן בחלב גם משתנה עם החודשים בהתאם לגיל התינוק זה לא חכמה גדולה להניק... השאלה מה יש שם בציצי , מה הכמות, מה הרכב החלב לאיזה גיל הוא מתאים וברור לך שתצטרכי לתת תוספת חלב. אני לא נגד הנקה חלילה ואני מבינה את הצורך שלך לרצות להניק חשוב יותר בריאות התינוק ומה שהוא מקבל שמתאים לו! אגב הנקה נחשבת חשובה ביותר לשלושת השבועות הראשונים לחי התינוק אחר כך זה פחות קריטי אני כותבת לך מנסיון של אמא לפג שנאלצתי לשאוב חלב 7 חודשים שלמים (נורא ואיום) אמא זה בלב תזכרי את זה ואת תצטרכי את הכוחות שלך בעיקר בשבועות הראשונים לחייו (לא תשני כמעט בכלל) גאזים יש לתינוקות גם מהנקה (לצערי הרב מסכנים הקטנטנים האלו), קשה לי להאמין שמשאיבה על ריק בלי הריון יהיה מספיק חלב באיכות שמתאימה לילוד . תשאלי אותה גם על רמת הפרולקטין והאוקסיטוצין בגוף שצריכה לעלות משמעותית ע"מ שיהיה בכלל חלב , ושיוכל לצאת מ מבלוטות החלב, איך עושים את זה ומהם הסיכונים בעניין לגוף הבריאות שלך חשובה גם. אני לא מבקרת אותך חלילה רק חשוב שתוודאי את הכל מראש ע"מ שתשמרי על בריאות התינוק שלך. וגם בשביל מידע עבור האמהות המיועדות שחושבות על זה אולי אפילו להזמין לפה מומחית בנושא שתסביר לנו בדיוק ונוכל לשאול אותה שאלות.