בחiר לשiקו מכiר
New member
כפיר בנאי ז"ל
כפיר בנאי~!ז"ל אני עדין לא מעקל עדין לא קולט. . איך עברה שנה שלמה בלעדיך.! עברה שנה מצחיקה ,עברה שנה עצובה , טובה וגם רעה ,אבל אף שנה לא תהיה אותו הדבר , כי אתה חסר לי ! אומנם אני לא הכרתי אותך טוב במציאות אבל דיברנו , שעות במסנג'ר או איסיי..אחרי כל יציאה או אפילו לפני.., אני מסתכל בתמונות שלך שאצלי ,בתקיה מיוחדת, , ולא מעקל איך מלאך כמוך בשמיים , במקום להיות עם כולנו
דמעות זולגות לבד והלב כואב כי אתה פה חסר , נשמה! אומנם להציל אותך אני לא הצלחתי אבל התחייבתי להנציח את זכרך , הבטחתי שלא אתן שישכחו אותך ,זה מה שאעשה ,מעט שאפשר! אני מקוה שטוב לך למעלה , ושאתה מאושר עם המלאכים..
אני יודע שאתה לא היית רוצה שאני יהיה עצוב. .תמיד גרמת לי , לחייך עם הגומות שלך. .תמיד תהיה חסר לי .אבל תמיד!! אחרי שהלכת הבנתי כמה החיים חשובים.. כמה יש להם ערך. . שכל מה שלא הורג אותי הוא רק מחזק אותי
אני כבר לא יודע מה לכתוב ,זה קשה מידי, אבל יודע דבר אחד, שאני תמיד אתגעגע אליך , ואפעם לא אשכח אותך..! אנשים יקרים אני מקווה שתלמדו לקח, ותפנימו תמקרה הזה, אפחד לא שווה תחיים שלכם, .אפחד לא שווה שתפגעו בגלללו..
תמיד יהיה מישהו שיעזור לכם ויתמוך בכם , גם אם נראה לכם שאתם לבד, תחשבו טוב לפני כל צעד שלכם ,תזכרו תמיד ,שיש לכם משפחה יש לכם אוהבים ,שיתמכו בכם, תהיו אופטימים ותחשבו על כוס המלאה , ואז תעצמו עינים, ותבינו שיש לכם דברים , לשמוח עליהם כגון הבריאות שלכם, "אל תבכו על מה שאין לכם תשמחו על מה שיש|, ויש הרבה לשמוח ואל תשפטו אנשים עד שתגיעו למקומם, מילה יכולה להכאיב יותר ממכה , טוב לא יחפור לכם יותר אבל תבטיחו דבר אחד והוא ת=ש=מ=ר=ו ע=ל ע=צ=מ=כ=ם , אפח'ד לא יעשה את זה במקומכם!! מקווה שאהבתם ותגיבו,לפחות תפנימו ותעבירו הלאה
שלכם עדי
כפיר בנאי~!ז"ל אני עדין לא מעקל עדין לא קולט. . איך עברה שנה שלמה בלעדיך.! עברה שנה מצחיקה ,עברה שנה עצובה , טובה וגם רעה ,אבל אף שנה לא תהיה אותו הדבר , כי אתה חסר לי ! אומנם אני לא הכרתי אותך טוב במציאות אבל דיברנו , שעות במסנג'ר או איסיי..אחרי כל יציאה או אפילו לפני.., אני מסתכל בתמונות שלך שאצלי ,בתקיה מיוחדת, , ולא מעקל איך מלאך כמוך בשמיים , במקום להיות עם כולנו