כפיר בנאי ז"ל

כפיר בנאי ז"ל

כפיר בנאי~!ז"ל אני עדין לא מעקל עדין לא קולט. . איך עברה שנה שלמה בלעדיך.! עברה שנה מצחיקה ,עברה שנה עצובה , טובה וגם רעה ,אבל אף שנה לא תהיה אותו הדבר , כי אתה חסר לי ! אומנם אני לא הכרתי אותך טוב במציאות אבל דיברנו , שעות במסנג'ר או איסיי..אחרי כל יציאה או אפילו לפני.., אני מסתכל בתמונות שלך שאצלי ,בתקיה מיוחדת, , ולא מעקל איך מלאך כמוך בשמיים , במקום להיות עם כולנו:( דמעות זולגות לבד והלב כואב כי אתה פה חסר , נשמה! אומנם להציל אותך אני לא הצלחתי אבל התחייבתי להנציח את זכרך , הבטחתי שלא אתן שישכחו אותך ,זה מה שאעשה ,מעט שאפשר! אני מקוה שטוב לך למעלה , ושאתה מאושר עם המלאכים..:( אני יודע שאתה לא היית רוצה שאני יהיה עצוב. .תמיד גרמת לי , לחייך עם הגומות שלך. .תמיד תהיה חסר לי .אבל תמיד!! אחרי שהלכת הבנתי כמה החיים חשובים.. כמה יש להם ערך. . שכל מה שלא הורג אותי הוא רק מחזק אותי:) אני כבר לא יודע מה לכתוב ,זה קשה מידי, אבל יודע דבר אחד, שאני תמיד אתגעגע אליך , ואפעם לא אשכח אותך..! אנשים יקרים אני מקווה שתלמדו לקח, ותפנימו תמקרה הזה, אפחד לא שווה תחיים שלכם, .אפחד לא שווה שתפגעו בגלללו..:) תמיד יהיה מישהו שיעזור לכם ויתמוך בכם , גם אם נראה לכם שאתם לבד, תחשבו טוב לפני כל צעד שלכם ,תזכרו תמיד ,שיש לכם משפחה יש לכם אוהבים ,שיתמכו בכם, תהיו אופטימים ותחשבו על כוס המלאה , ואז תעצמו עינים, ותבינו שיש לכם דברים , לשמוח עליהם כגון הבריאות שלכם, "אל תבכו על מה שאין לכם תשמחו על מה שיש|, ויש הרבה לשמוח ואל תשפטו אנשים עד שתגיעו למקומם, מילה יכולה להכאיב יותר ממכה , טוב לא יחפור לכם יותר אבל תבטיחו דבר אחד והוא ת=ש=מ=ר=ו ע=ל ע=צ=מ=כ=ם , אפח'ד לא יעשה את זה במקומכם!! מקווה שאהבתם ותגיבו,לפחות תפנימו ותעבירו הלאה :) שלכם עדי

../images/Emo10.gif

מההההההההההה אתה רוצה להגיד לי שעבר שנה
אני זוכרת כמו אתמול את ההודעה שלך עליו יהיה זכרו ברוך אמן

אז ככה

בתור אדם שמאמין שיש לא רק את העולם הזה, אז אני מאמין שכל מה שהקדוש ברוך הוא עושה זה הכל לטובה

אז ככה

אם אני לא טועה כמובן, צחקו עליו אז הוא לקח את זה ללב יותר מידי, בכל אופן אני מאמין שלא צריך לקחת כל דבר ללב, אבל בכל אופן אם מתכתבים על אמונה, אז אני מאמין שכל מה שהקדוש ברוך עושה זה לטובה

../images/Emo51.gifעל תגובות כיף לראות

שעדין יש אנשים טובים בעולם
אם זה היה קשור בסיכסוך בלוג היו 900 תגובות :-S

למעלה