כפיפות בטן

noaaaa

New member
כפיפות בטן

שלום לכולם האם אני אופטימית מידי שאם אני אעשה (ואני מקפידה בוקר וערב)כפיפות בטן כל יום תוך 6 חודשים תהייה לי בטן שטוחה???

שאקל

New member
כן

אני בעצמי כבר למדתי פה בפורום וגם אחרי שנה כמעט שאני מתאמן שבטן שטוחה זה לא בעוד 6 חודשים. גם אם תעשי כל היום כפיפות בטן את רק תחזקי את שרירי הבטן שזה טוב ויפה. אבל להזכיר לך ששרירי הבטן מכוסים אצל רובנו בשכבת שומן. כדי להפטר ממנה צריך לעשות פעילות אירובית נמרצת. ככה יורדים במשקל ונפטרים משכבת השומן. גם אחרי שנה כמעט שאני מתאמן ועושה אימון בטן והמון אירובי עדין יש לי בטן קטנטנה ממש והיא לא שטוחה לגמרי. יכול להיות שהיא לעולם לא תהיה שטוחה. אי אפשר לדעת אבל אני אחיה איתה כמו שהיא. בהצלחה בכל אופן.

behappy

New member
אמממממ......את אכן אופטימית מדיי...

כדי שהבטן תשתטח צריך פעילות אירובית ששורפת שומן בכ הגוף וגם בבטן ואכילה נכונה ובנוסף בעבודה על שריר מסוים כולל שרירי הבטן צריך לתת זמן מנוחה לכן אל תעבדי על כפיפות כל יום אלא פעם ביומיים-שלושה

שוב בטן

את אופטימית מאוד ! כפי שנאמר לך כדי לקבל בטן שטוחה עליך להוריד שומן !!! ובמקביל לחזק את שרירי הבטן ואת שאר השרירים בגוף. אין צורך לבצע כל יום בוקר וערב כפיפות בטן וכן אין צורך לבצע מאות חזרות, הדגש צריך להיות על עבודה נכונה במינון הנכון. כנסי למאמרים בפורום בנושא בטן לקבלת מידע נוסף בהצלחה !

למעלה