כפיפות בטן

MOT3

New member
שמישהו יתן לך אגורפים לא חזקים בבטן

בכל אגרוף תוציא אויר ותעשה שריר אחרי איזה 500-600 אגרופים.. תעלה את רמת הגרופים ליותר חזקים וכך הלאה

meirc1

New member
כפיפות בטן

ראיתי בסרט אחד שמישהוא נתלה על מתח בעזרת ווים מיוחדים ברגליים ועושה כפיפות בטן שהוא הפוך מישהוא יודע היכן אני משיג ווים כאלה ? בחנויות ספורט לא יודעים על מה אני מדבר

Dragon Roar

New member
אתה עושה גם כפיפות רגילות?

לעשות כפיפות הפוך 90 מעלות זה קשה מאד. תבדוק כמה אתה עושה רגיל, תעשה ככה הרבה זמן (בערך שנה) ואז תעבור למשהו קשה. סתם עצה אבל תעשה מה שנראה לך.

lironmarko

New member
איזה ציניות הולכת פה...פייייייי!

קודם כל בשביל לחזק את הבטן אתה צריך לעשות כמה פעולות: 1-להבין שזה לא עניין של יום יומיים אין קיצורי דרך 2-לעשות כפיפות מלאות קדימה אפשרי עד החצי אבל בחזרה תרד עד הסוף 3-תחלק לך את זה לסטים נאמר 30 כל סט 4-רדיו או מערכת תורמים המון (שירי מוטיבציה) 5-תבין שקשה יש רק בלחם הכל בראש 6-בהצלחה ד"א רק לידע הכללי אין הרבה קשר בין שרירי בטן משורטטים לבין יכולת ספיגה. התרגיל עם הכפיפות בטן ובסוף העליה קבלה של אגרוף תמיד נעשה בצורה מבוקרת אחרי שמיצינו את תרגילי הבטן המקובלים (תגובת ג'סיקה) לא מפציצים מתחילים איזי איזי כל אחד והיכולת שלו ...זה שמקבל את המכות מכתיב את הכח בדיוק כמו באימון ...זה תרגיל מצוין לחישול הגוף והנפש לירון

Uber Scorpion

New member
לירון - בכפיפות בטן

לא יורדים עד למטה ולא עולים עד למעלה! כשאתה נשכב על המזרון, שריר הבטן נרפה ואתה בעצם נח, אותו דבר לגבי עליה עד למעלה. יש טווח תנועה מסויים בכפיפות בטן (קשה להסביר בלי להראות), אתה יורד למצב הכי נמוך שאתה יכול בלי שהשכמות נוגעות במזרון (או ריצפה...) ועולה עד לזווית של 30 מעלות בערך (או יותר או פחות, עד איפה שאתה מרגיש שהבטן עדיין במאמץ ולא נחה). תנסה פעם לעשות 200 כאלה לעומת 200 "רגילים" ותרגיש את ההבדל.

רציתי לכתוב אבל התיאשתי מלנסות

לכתוב את זה.. אבל אולי מי שמבין הבין את מה שאמרת.

lironmarko

New member
אממ ...על זה אפשר להתווכח אבל

כל אחד והסוג כפיפות שהוא עושה .... בת'כלס צריך לשמור על המבט בתקרה ולנסות כמה שפחות להפעיל את הצוואר .. אבל מה אני כבר יודע.... כולה יש לי שני תעודות הדרכה מווינגייט
יום טוב חברה
לירון

בודוקאן

New member
לא הפעם, חברים...../images/Emo13.gif

אני לא מבינה בזה ולא התעמקתי. בשביל כמות הכפיפות שאני עושה, זה לא כל כך משנה... הכתובת שאתם מחפשים היא....עמוס גלעד. אז או שתיכנסו לפורום שלו בוינגייט, או שאנסה לבקש ממנו להיכנס, או שניהם

Uber Scorpion

New member
לא אמרתי להפעיל את הצוואר

אמרתי שיש טווח תנועה שבו עובדים על מנת שהבטן תהיה במאמץ כל הזמן. אבל נחכה למומחים שיענו...

tessen

New member
יותר קל לחזק את שרירי הבטן

בעבודה עם כדור כוח, קל יותר לקנות אותו והוא נע בין 3 ל 5 ק"ג (יש יותר כבדים אבל אני אישית לא איתרתי כאלו)

MidNight Flame

New member
כפיפות מול פרטנר ש...

עומד מולך על הרגליים שלך - מוסר לך את הכדור : אתה יורד ועולה ומוסר לו את הכדור בזריקה סגנון הוצאת חוץ בכדורגל וחוזר חלילה.

Sham 69

New member
אה.. עם פרטנר..

אני מחפש שיטה לחזק את הבטן לבד בבית.. הכפיפות בטן האלה זה פשוט רצח.. אבל אני מתאר לעצמי שזה בהתחלה ככה כמו כל דבר..

MidNight Flame

New member
אפשר עם כדור רגיל מול קיר,

התנועה של הידיים מעל הראש מאוד מעלה את רמת הקושי.

למעלה