?כפיפות בטן?

ofirgonen

New member
?כפיפות בטן?

אני בן 13.6 ואני עושה כבר יותר מחצי שנה כל יום 120 כפיפות בטן רציתי לדעת אם זה מורידקלוריות ואם זה משפיע על משהו.?

בתור אחת ש....

הייתה לה אובססיה לכפיפות בטן, אז עם אתה רוצה להוריד קלוריות עדיף הליכה זה מוריד יותר קלוריות מכפיפות בט, ועם אתה עושה את זה תאכל קצת יותר שיהיה לך יותר אנרגויות וברור זה מפשיע על הכושר וזה גם בריא מאוד, לא ניב
:)

שורף קלוריות ? בטח. משפיע ? השאלה

על מה אתה רוצה שזה ישפיע. עבודה על קבוצת שריר מסויימת כל יום היא מיותרת לחלוטין. על שרירי בטן מספיק לעבוד 3 פעמים בשבוע, לא יותר, וכל המוסיף גורע. 120 כפיפות, השאלה היא מה המטרה ? מדוע אתה רוצה לשרוף קלוריות בגיל שלך ?

ofirgonen

New member
יותר

אני רוצה יותר לעשות שרירים בבטן מאשר לשרוף קלוריות ואני עושה 6 פעמים בשבוע לא 7 לא עקרוני כל כך אבל לא משנה אני סתם רוצה לדעת כמה קלוריות אני שורף אם אני בן 13.6 גובה 1.52 ושקוקל 39.5 ???

כמו שאמרתי לך יותר מ -3 פעמים

בשבוע, זה מיותר ולא תורם כלום. השריר צריך מנוחה, ולכן אתה יכול לעבוד יום כן יום לא. למטרה שלך, 120 כפיפות, לא מתאים. צריך לעבוד בסטים של 20-30 חזרות (6 סטים) לא יותר ועם התנגדות (משקולת) על מנת ליצור גירוי בשריר, שיוביל לגדילה והתחזקות. אני מציע לך לבקר בפורום חדרי כושר ולקרוא מאמרים בנושא שרירי בטן וקוביות. אם יהיו לך שאלות לאחר קריאת המאמרים, יש שם אנשים מקצועיים מאוד שיוכלו לענות לך.

למעלה