כפיפות בטן בשיפוע תגידו, איך נכון יותר לבצע כפיפות בטן בשיפוע? לפי הסרטון המצורף?
J Jupiter30 New member 11/11/14 #1 כפיפות בטן בשיפוע תגידו, איך נכון יותר לבצע כפיפות בטן בשיפוע? לפי הסרטון המצורף?
ט טולה הורוביץ New member 12/11/14 #3 וביותר ממילה אחת? אפשר הסבר? זה מסקרנות נטו אגב, לא מחוסר הסכמה  
J Jupiter30 New member 12/11/14 #4 על כל דבר אתה כותב "מיותר", אתה שם לב מיותר לעשות תרגילים ליד קדמית/יד אחורית, מיותר לעשות כפיפות בטן, מיותר לעשות פעילות אירובית במקרה של העלאת מסת שריר..
על כל דבר אתה כותב "מיותר", אתה שם לב מיותר לעשות תרגילים ליד קדמית/יד אחורית, מיותר לעשות כפיפות בטן, מיותר לעשות פעילות אירובית במקרה של העלאת מסת שריר..
M MidNight Flame New member 13/11/14 #5 גם התגובה שלך מיותרת, אם אתה צודק - you don't get paid for stating the obviuos אם אתה טועה - אתה צריך לשאול למה על כל השאלות -שלך- התגובה שלי היא מיותר. או שאני מפגר ואין לי מושג וחצי מושג מה אני אומר, או שאתה שואל את כל השאלות הלא נכונות.
גם התגובה שלך מיותרת, אם אתה צודק - you don't get paid for stating the obviuos אם אתה טועה - אתה צריך לשאול למה על כל השאלות -שלך- התגובה שלי היא מיותר. או שאני מפגר ואין לי מושג וחצי מושג מה אני אומר, או שאתה שואל את כל השאלות הלא נכונות.