כפילות פורומים?

כפילות פורומים?

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין פורום צמחונות וטבעונות לפורום תזונה צמחונית וטבעונית?

אני לא יודעת למה

פורום "צמחונות וטבעונות" נקרא כך. השם של הפורום שם מאוד מטעה כי בעצם מדובר בפורום טבעונות בלבד. וכפי שכתבו לך שם, אסור שם להמליץ על מוצרים מהחי כמו ביצים וחלב, בעוד שכאן מותר להמליץ ולכתוב על מוצרים מהחי. בעקרון הפורום הזה נפתח מלכתחילה כדי לספק אלטרנטיבה שפויה לאנשים שרוצים לדבר על תזונה צמחונית וטבעונית גם אם הם לא צמחונים בעצמם ובלי שיסקלו אותם, כפי שקורה בפורום המקביל.

Gidi Shemer

New member
אני ממליץ לך לבקר שם מחדש

אני לגמרי מבין למה את מתכוונת, אבל לדעתי היום יש אולי שניים-שלשה מה"סוקלים" והשאר לא. נכון שכמו בכל קבוצה אידאולוגית אלו שהם ה"קדושים" ביותר עושים הכי הרבה רעש ואז לפעמים יש תחושה של רדיפה או סקילה מכל הפורום, אבל אם לומדים פשוט להתעלם מהם, זה פורום מלא באנשים טובים עם המלצות טובות, גם בעניניי תזונה.

marx04

New member
חבל על הגבלת חופש הביטוי שם

שלום גידי, כפי שאולי שמת לב, אני כותב גם שם וגם פה, ואני לומד כל הזמן בשני הפורומים. יחד עם זאת, אני חייב להודות, שהעובדה שבפורום ההוא קיימת הגבלה תוכנית של חופש הביטוי (לא ניתן להמליץ על מאכלים צמחוניים מן החי) היא מאד מצערת, ובלתי ראויה (בוודאי כל עוד שם הפורום כולל את המלה "צמחונות"). אני תומך מאד בהגבלה של ביטויים תוקפניים ושל בריונות אינטרנטית, אך אני סבור שכאשר מונעים ביטוי של דעות ענייניות וכנות בשם "הגנה על רגשות הטבעונים" למעשה מונעים מידע, מגבילים מחשבה ומשתיקים ביקורת. חבל (אך כל עוד אני כותב שם, אני כמובן משתדל לכבד את כללי אותו פורום). אגב, למרות הביקורת שלי על הפורום ההוא, אני מסכים איתך לגמרי שיש שם לא מעט אנשים טובים, ושקיים שם מידע מעניין ורב בנושאים שונים הקשורים לטבעונות, ולכן אני מפיק תועלת רבה מהגלישה גם בפורום צמחונות וטבעונות. בברכה, אורי.

יש אנסים שרוצים לפתוח פורום אונס בלי שייסקלו

אותם נכון הפוגען תמיד מתרץ את עצמו, כי הוא רוצה שקט כדי שיוכל להמשיך לפגוע באחרים במכוון מבלי שיפריעו לו כמובן.

Gidi Shemer

New member
והנה נטע, במיוחד בשבילך

כאילו והזמנתי אותו בשביל הטיעון שלי, הנה אחד מאותם שניים שלשה "קדושים" מדגים את יכולתו האינטלקטואלית פה מיד אחרי התגובה שלי. שני דברים- 1. את רואה שבוא בא גם לפה, לא רק לפורום צמחונות וטבעונות. 2. אפשר פשוט להתעלם. מדי פעם כדאי לקרוא את דבריו. בדרך כלל זה מקור לא אכזב לחיוך. הנה לך שתי סיבות כן לשוב לפורום השכן

אין לי ספק שהם באים גם לפה והייתה להם אפילו תקופה "טובה" פה רק כי המנהלת (לשעבר) איפשרה להם את זה. כאשר הנהלת הפורומים התערבה הם סוקלו מפה. עכשיו אין מנהלת לפורום הזה אז למרבה הצער הוא שוב פרוץ גם לכל מיני תמהונים. עד שיימצא לו מנהל חדש או שהוא ייסגר, תלוי מה יקרה קודם..

במקום להתמודד עם מציאות מעשיך והאמת

שוב אתה בורח ומדבר על אחרים, אבל זה ידוע אצל שחרנים ופוגענים מן השורה. מתי שהוא הבומרנג חוזר חזרה אתה יודע.

Gidi Shemer

New member
אין עליך. מה לגבי הקרבוניק אנהידראז?

אחרי שהתפעמתי מהסבריך על מיקרוביולוגיה בפורום השכן (ריקבון נגרם מחום), אשמח לתשובה לגבי הדיון שהתחלנו לערוך בשרשור על החלב למטה. מה אתה חושב שקורה לקרבוניק אנהידראז כאשר החלב מגביר את חומציות הדם? התרשמתי ממך שאתה מומחה לאוסטאופורוזיס. אני משוכנע שתוכל להשכיל אותי.

אתה מתעסק בקקה כי לא מדובר בחייך

אבל אחרים משלמים בחיהם יום יום בעינויי ופחד,אל תסתכל במראה כדי שהיא לפתע לא תתפוצץ

Gidi Shemer

New member
בקיצור, אין לך מושג

למרות שכתבת באופן כל כך החלטי על ספיגת סידן. אתה פשוט לא יודע.

איילת1974

New member
אני חושבת שהסגנון שלך לא תורם לך

ובטח לא תורם למטרות שאותן אתה רוצה לקדם.

למעלה