כפילות אגרה ?!?!

shaby_b

New member
כפילות אגרה ?!?! ../images/Emo5.gif

יש לי טסט לקנוע 50 סמ"ק. נאמר לי שעלי לשלם 113 ש"ח אגרה + 250 ש"ח אגרה נוספת ביום המבחן. מה זה הכפל הזה? כל טסט עולה 363 ש"ח? המדינה הזאת עוד תהרוג אותנו.

אגרות

על רשיון הקטנוע מצויין כמה אגרה אתה צריך לשלם - משהו כמו 35 ש"ח לכל שנה שלא היה לקטנוע טסט אגרת העברת טסט היא מקסימום חמישים ש"ח - לא יותר....

GPZiv

New member
אני חושב שהוא מתכוון

למבחן לקבלת רשיון ל- 50 סמ"ק...

a c o c a

New member
אתם בטוחים????

גם אני נחבט בשאלה הזאת. אני אומנם נוהג בבורגמן ובטסט שלי רשום 260 שקל, אבל כשאני נכנסתי לאתר של משרד התחבורה, אחרי הקשת הפרטים שלי, נאמר לי לשלם סכום שקרוב ל 400 ש"ח. יש למישהו מושג מה קורה פה???? אורן

gesus

New member
ככה זה../images/Emo54.gif

יש לך אגרה למדינה ועוד אגרה שמשתנה לפי איזור מגורים.אני שמעתי שבחולון הם לוקחים 250 ש"ח לטסט בנוסף לאגרה הזו. לכל מי שמתכוון להשיך לענות לו-הוא מתכוון למבחן רכיבה(טסט) לא למבחן במכון רישוי.

prophit

New member
זו לא אגרה, זו דרך של מורים לנהיגה

ובתי ספר לנהיגה פשוט להותיא מאיתנו עוד כסף, כנ"ל לגבי טסט באוטו , מדובר על 250 שקל שמגיעים למורה על "השכרת" הכלי וביטוחו בזמן הטסט, סתם עוד סחיטת כסף, אבל זה למורה ולא למשרד התחבורה כך שאין אום כפילות- קאפיש

shaby_b

New member
אם הנתונים בקישור שנתת נכונים

אז אני לא מבין למה על כל מבחן שליטה דורשים ממני לשלם 113 ש"ח אגרה + 250 ש"ח ביום המבחן (עוד אגרה שלא ברור לי טיבה). חבר'ה, הצילו !!!! מישהו יודע אם עובדים עלינו ????

shaby_b

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מבדיקה שערכתי ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

החוצפה היא של מורי הנהיגה: אגרת משרד הרישוי היא 113 ש"ח בגין כל מבחן שליטה. לעומת זאת מורי הנהיגה - מאז הוצאת המחירים מפיקוח- גובים עוד 250 ש"ח. על מה ולמה? ההכנסה מהשיעורים כנראה לא מספיקה להם!!! חוצפה שכזאת!!! מישהו מכיר מורים הוגנים ???

250 ש"ח הם התשלום בעבור שימוש ברכב

ועד כמה שזכרונו מגיע, התעריף באישור משרד התחבורה.

zataomm

New member
עם קצת רצון ויכולת מיקוח

אפשר לוותר על התוספת החצופה הזו. גם אני הייתי בשוק שגיליתי את העובדה המבישה הזו, אז פשוט אמרתי למורה שמכיוון שאני משלם לו על שעה של טסט והטסט תכל'ס לוקח 10-15 דקות (במקרה הטוב), אז אני לוקח את האופנוע ליתרת הזמן לעשות סידורים וקניות. מורה אחד אמר לי חפש... והשני וויתר לי על התוספת שלא תופשת.

למעלה