יש לי טסט לקנוע 50 סמ"ק. נאמר לי שעלי לשלם 113 ש"ח אגרה + 250 ש"ח אגרה נוספת ביום המבחן. מה זה הכפל הזה? כל טסט עולה 363 ש"ח? המדינה הזאת עוד תהרוג אותנו.
גם אני נחבט בשאלה הזאת. אני אומנם נוהג בבורגמן ובטסט שלי רשום 260 שקל, אבל כשאני נכנסתי לאתר של משרד התחבורה, אחרי הקשת הפרטים שלי, נאמר לי לשלם סכום שקרוב ל 400 ש"ח. יש למישהו מושג מה קורה פה???? אורן
יש לך אגרה למדינה ועוד אגרה שמשתנה לפי איזור מגורים.אני שמעתי שבחולון הם לוקחים 250 ש"ח לטסט בנוסף לאגרה הזו. לכל מי שמתכוון להשיך לענות לו-הוא מתכוון למבחן רכיבה(טסט) לא למבחן במכון רישוי.
ובתי ספר לנהיגה פשוט להותיא מאיתנו עוד כסף, כנ"ל לגבי טסט באוטו , מדובר על 250 שקל שמגיעים למורה על "השכרת" הכלי וביטוחו בזמן הטסט, סתם עוד סחיטת כסף, אבל זה למורה ולא למשרד התחבורה כך שאין אום כפילות- קאפיש
אז אני לא מבין למה על כל מבחן שליטה דורשים ממני לשלם 113 ש"ח אגרה + 250 ש"ח ביום המבחן (עוד אגרה שלא ברור לי טיבה). חבר'ה, הצילו !!!! מישהו יודע אם עובדים עלינו ????
החוצפה היא של מורי הנהיגה: אגרת משרד הרישוי היא 113 ש"ח בגין כל מבחן שליטה. לעומת זאת מורי הנהיגה - מאז הוצאת המחירים מפיקוח- גובים עוד 250 ש"ח. על מה ולמה? ההכנסה מהשיעורים כנראה לא מספיקה להם!!! חוצפה שכזאת!!! מישהו מכיר מורים הוגנים ???
אפשר לוותר על התוספת החצופה הזו. גם אני הייתי בשוק שגיליתי את העובדה המבישה הזו, אז פשוט אמרתי למורה שמכיוון שאני משלם לו על שעה של טסט והטסט תכל'ס לוקח 10-15 דקות (במקרה הטוב), אז אני לוקח את האופנוע ליתרת הזמן לעשות סידורים וקניות. מורה אחד אמר לי חפש... והשני וויתר לי על התוספת שלא תופשת.