כפיים לי...

Digi Lista

New member
?

אם סעיף 2 כוון אליי אז הוא ממש לא במקום,אני גם לא נמצאת פה כול הזמן(ולאחרונה בגלל האינטרנט שלי עוד פחות),לפעמים אני לא נמצאת ימים שלמים(חיים...) ואני לא מצפה שאנשים יהיו כאן ימים ולילות בלי הפסקה,לא הבנתי מה הרעיון של הסעיף הזה(הגיוני שזה גם בגלל שאני לא מרגישה טוב כרגע)-אני משקיעה כי אני רוצה ולא בגלל שום דבר אחר,אם לא הייתי רוצה אפשר לסמוך עליי שלא הייתי מוצאת בכלל זמן והייתי מעבירה את הניהול למישהו אחר,לא? טוב,אני מתנצלת במידה ולא הבנתי את הסעיף ועניתי דברים שלא קשורים(במידה וכן הבנתי אני אשתדל לא להיפגע...).

Digi Lista

New member
ואם כבר זה קפץ...

אז מי שלא הגיב ויש פה משהו שלו שיגיב(שם/תגובה אחרת...)לא סתם השרשור הזה...

LILO digital

New member
??!! הסעיף הזה כוון אליי!!!!!!!

יא חביתת פטריות בשמן זית, אני דיברתי על עצמי!!! זו הייתה הודעת התנצלות על כך שאני לא הרבה בפורום כי אין לי זמן ואני בקושי באינטרנט בכלל! (80 אחוז מהזמן אני עסוקה ב-101 דברים, כמו שכתבתי שם) לא באתי אלייך בטענות בשום נושא, אין לך ממה להיפגע בכלל...

LILO digital

New member
לסטטה

לא הצלחתי להקפיץ את השרשור המדובר, כי כנראה שכבר מאוחר מידי לזה, אז אני מפנה אותך אליו - השרשור שבו הבנת אותי לא נכון (אני מכירה אותך וכשאת מבינה לא נכון משהו את עלולה להיפגע מאוד..) אני דיברתי על עצמי שאני עסוקה ובקושי מתפנה לפורום, ולא עלייך. אני דווקא מעריכה אותך מאוד מבחינת הזמן שאת מקדישה לפורום וכולם כאן יודעים שהדבר האחרון שאני רוצה זה לרדת עלייך

Digi Lista

New member
למה להתנצל בשם לילו?../images/Emo13.gif../images/Emo132.gif

לילו ואני חברות כבר ארבע שנים בערך ואם יש בעיה לשתינו יש פה ויכולת זיבול מוח לא קטנה כדי לפתור את העניינים
בכול מקרה אני סולחת(כול כך הרבה סליחות אפשר שלא לסלוח?
)לכול מי שמעוניין(מישהו עוד רוצה להצטרף?
),גם אם לא עשו כלום(לילו אגב לא עשתה שום דבר,זאת הייתה אי הבנה)

Seto¥Girl®

New member
מנצלש"ת- פיק הפאניגרליות^^

קאסארו (זאת אני, מתה על השם הזה! ואני גם קוראת לדמות היקומי לפעמים, שם יפיפה^^) התעוררה והביטה על בחיר לבה. סטו. הוא היה כל כך חמוד שהוא ישן. היא נשקה ללחיו בחיוך וקמה מהמיטה, הולכת להכין סנדוויצ'ים למוקובה (בזמן האחרון הוא ממש חמוד^^ הוא כבר בן 11 נראה לי P:) ופנקייקים לארוחת בוקר. הוא צפה בה מהחלון, המלאך השחור והמכונף שאהב אותה זמן כל כך רב, ולא ידע איך להגיד לה. "קאסארו..." גבריוליס מלמל לעצמו. הוא תכנן הכל כל כך הרבה זמן. היום הגיע רגע האמת. הוא הביט בה מסתרקת, מחייכת ומאושרת, ואז הוא ראה |דגש|אותו.... את הזה שמתחרה איתו על ליבה. הוא צפה בה מחייכת את החיוך היפיפה שלה, אבל מנשקת אותו. זעם טהור פעם בעורקיו. הוא שם לאיטו את העניבה שלו, והם פטפטו להם בשלווה. "בקרוב... בקרוב קאסארו תהייה שלי... עוד מעט..." אמר, ונעלם. "חווווווווווופפפפפפפפפית!" צעק באקורה ברחבי הבית. חופית צצה לה מאחת הספות. "מה?" אמרה בקול ישנוני. "כתבתי לך את פרק ההמשך^^" תוך שלוש דקות הספיקה חופית לגמוע 7 עמודים גדושים באותיות פיצפוניות והספיקה לנשק את באקורה ולהכריז- עוווווווווווד!

moon flower

New member
וההמשך שלי!

חופית קיפצה ברחבי החדר וצווחה מאושר, כמה בנות מיהרו להגיע לשם, לאחת מהן קראו מון והיא נשאה את קוג'י מתחת לכתפה, הבנות החלו להתקבץ מסביב לפיק ולקרוא אותו בשקיקה, אחריי חמש דקות כולן כבר החלו לקפץ, כולם חוץ ממון שהלכה יחד עם קוג'י לחדר סגור, מלאך אפל ריחף כשראשו נמצא בקומה אחת ושאר גופו בשנייה, הוא צפה בנערה שנפלה בחיבוק על המיטה שלה יחד עם נער כחול-שיער שלבש בנדנה, היה לו מעניין לצפות במתרחש, לצפות בעולמם של בני האנוש שהחשיב לנחותים עד אשר מצא שתי סיבות לכבדם, חברו הנאמן מכל מונדו (^^) ואהבתו הנצחית קאסארו, המלאך נאנח ופרש את כנפיו חרישית, הוא עף אל חדרה של קאסארו, לראות שוב את חיוכה המתוק... הנערה סגרה את המנעול בחדר והתיישבה על המיטה תמונה שלה ושל שני נערים התנוססה במוחה, אשיטאקה וקוג'י, היא הביטה על הנער כחול השיער ונישקה את לחיו בעדינות, קוג'י חייך וחיבק את מון, משאיר שובל של נשיקות קטנטנות על לחייה, אך בינתיים במקום אחר לגמריי הייתה קבוצה זועמת של בנות שצפתה במון דרך מצלמה נסתרת בגודל של חצי ציפורן, מבטיהן רשפו ברקים כאשר מון נישקה את קוג'י בשפתיו והורידה את חולצתו... אני רעה! ^^ אני לאהוב להיות רעה! *^^* אני לחטוף לכווולם את אשיטאקה וקוג'י! ^^! קוג'י: *מסיים את סצינת הנשיקה* קרמבו? ^^ מון: מוקה משומרת! קוג'י: קרמבוו! *קופץ לידיה של מון* מון: חמודי! ^^ קוג'י: אני יודע! ^^ אשיטאקה: *מופיע על יאקול ומוריד את הגלימה* מון: וואו *.*

Digi Lista

New member
זה בסדר../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

אני עם חום(לא ידעתי את זה עד שקודם אימא שלי חזרה מהעבודה והרגישה שהמצח שלי חם,ידעתי רק שאני לא מרגישה טוב,אני מנחשת שהלשב הבא זה כאבי גרון-התגעגעתי
)ככה שהגיוני שאני לא קולטת נכון דברים,באמת נראה היה לי מוזר ולכן ציינתי שאולי לא הבנתי נכון(אני גם ככה קשת קליטה וכשאני חולה אני בכלל לא מאופסת...),את יודעת שהיינו צריכות לדבר עוד מנלפני שבוע,נכון?(*"מה שלומך?יום שלם אני מנסה להשיג אותך,שיהיה לך יום נעים,תחזרי אליי"*לא ציוטט מדויק)טוב כרגע אני לא במצב לדבר עם מישהואבל בכול אופן הכול בסדר

Seto¥Girl®

New member
החלמה מהירה^^../images/Emo140.gif וסתם שאלה...

גם את פאניגירל?! כי ידוע לי שיש לך אהבה גדולה לעזרא או איך שלא קוראים לו ולנערי משקפת P: את תוכלי לקחת בפיק למעלה את אורי^^

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif רבה../images/Emo140.gif

מיזה עזרא?
באופן כללי אני לא אוהבת להצהיר על עצמי כמשהו אחד,אני מניחה שבין השאר אני גם פאנגירל כלומר אין לי בעיה עם הדברים ש"פאנגירל" אמורה לייצג ולאהוב,אני קודם כול בנ(בת)אדם כול השאר-הגדרות שאני בדרך כלל לא אגיד אותן על עצמי
אני אשמח להשתתף במה שתירצו ואני אכן מטורפת על נערי משקפת(וגם על הזאבים הבודדים)

Seto¥Girl®

New member
אה, אני יודעת^^ שרגא! P:

תמשיכי את הפיק שכתבתי למעלה... P: קחי את טאקי וטאי צ'אן...

Digi Lista

New member
שרגא היועץ המפוצץ מעצבים?../images/Emo3.gif

עזרא אגב זה מישהו אחר(סיפור ארוך...)
כרגע אני לא במצב להתרכז במיוחד כדי להמשיך משהו,מה גם שכדי להמשיך אני אצטרך להעתיק לוורד את החלק המקורי כי כול שנייה מתנתק לי האינטרנט ואז כתוב לי "לא ניתן למצוא את השרת/דף שחיפשת האינטרנט לא זמין",את הודעות בשלושה/ארבעה(הפסקתי לספור) שבועות האחרונים אני כותבת דרך הוורד ומעתיקה במהירות לכאן,אבל אני מבטיחה להמשיך(ניתן צ'אנס גם לאחרים)מתישהו(לפחות כשאני לא אהיה זומבי)וכשזה יסתיים אני יותר מאשמח להכניס למאמרים(אגב,למה לשרשר את זה לכאן?אפשר לפתוח על דברים כאלה הודעות חדשות*מחזירה שוב את שיעורי 'האיך לא לשרשר שלי'...)

למעלה