כפיים לי...

lori4

New member
זאת לא בעיה...

יש לך אוטובוס בפורום, תשתמשי בו(בה).

Apikachu L

New member
באמת כפיים

וסיימתי את ציוריי הדיג'יגורלים לעונה החמישית. מתי להביא לפורום?(יצא קצת משובץ אני מקווה שזה יסלך לי פשוט מחברת מתמתיקה הייתה הקרובה ביותר...)

Goggle Girl

New member
@.@ *מקבלת סחרחורת*

*נופלת ומתה* קואיצ'י: טוב, הנה הלך הפיק. טאקויה: צ'ייי... קוג'י: *פותח בקבוק שמפניה*

star_female

New member
אה!!! אל תמותי ;;;

אני צריכה לקרוא את הפיק הזה... היום!~~ אונגאי? ;;

star_female

New member
לא נכון!!

יש לה עוד פיקים לסיים! וגם.. וגם... היא צריכה להביא לי מנגה לקרוא! ו..לצרוב לי דיסקים עם אנימה! ושירים מאנימה *_* אבל ברצינות, אם היא תתפגר לא יהיה מי שימעך אותי במפגשים של פורום אנימה

Goggle Girl

New member
אוהבים אותי כאן!

קוג'י: *חובט בי עם המעדר ודוחף חזרה לקבר* תישארי שם!

star_female

New member
;;;;;;;;;

אמרת שיהיה פיק~ ;;;;; (אני לא מכורה!! טוב, אני כן, תהרגו אותי --; )

*חיוך זדוני*

את בטוחה שאת רוצה שנהרוג אותך? D:< *שולפת רובה* קואיצ'י: X_X לא להרוג אנשים חפים מפשע!!חופית!עבדנו על זה!!>_< אבל..אבל..היא ביקשה ;; קואיצ'י: -_-'

LILO digital

New member
הי הי הי הי הי הי הי

1. כל הכבוד על ההתמדה ועל עבודתך כמנהלת, ועל שבאמת עמדת בקצב! 2. לא כולם זה על הקטע של להתעצל, את יודעת. יש כאלה שזה על הקטע ש-80 אחוז מהזמן הם לא בבית, ובחצי אחוז זמן שהם בבית הם מתפנים לאינטרנט וגם אז הם מתמקדים באייסיקיו ולכמה אתרים בבת אחת... אני ממש מצטערת שאני בקושי בפורום לאחרונה... אני מתה על כולכם וממש כיף לי כאן וכיף לי לדבר אתכם אבל לא תמיד אני יכולה. מה שכן הפרק הבא קרוב

LILO digital

New member
אה! ועוד דבר...

ניתקו לנו את פוקס קידס (נגמר החופש) לא שזה כזה משנה לי, כי דיג'ימון4 נגמר, וזו בעצם הייתה הסיבה היחידה שרציתי את פוקס קידס... אבל משהו בזה עצוב לי

למעלה