כפיים-כפיים

כפיים-כפיים

עילי שלי בן עשרה חודשים והוא מסרב למחוא כפיים- מישהי נתקלה בתופעה כזו???- הוא מנופף לשלום ונותן "כיף" ועוד כמה דברים מדליקים, אבל למחוא כפיים הוא פשוט מסרב... מה דעתכן???

mash252511

New member
את לא לבד גם ליה שלי אוטוטו שנה

ולא מוכנה למחוא כפיים כמה שאני עובדת איתה על זה לא עוזר אבל זה הדבר היחידי שהיא לא עושה אבל אמרו לי לא לדאוג זה יגיע וגם היא עושה שלום

limooor

New member
אני לא חושבת

שבגיל 10 חודשים הם אמורים למחוא כפיים...בר מחא בגיל שנה אני חושבת שכל ילד עם ההתפתחות שלו ואם הוא לא רוצה אז תזרמי איתו ותראי שהוא יפתיע אותך

mevav1

New member
הוא לא חייב למחוא אבל נראה לי שלא

בא לו למחוא. בתי מחאה כפיים בגיל מאוד צעיר,אבל לא כף אל כף כמו הגדולים אלא כפיים שלא מתנגשות. אבל ממש כפיים החלה בסביבות גיל 10-11 חודשים למחוא. אל דאגה.

לירי מוחאת כפיים

אבל רק כשבא לה ולא כשבא לי

כן אה? בר כל היום מוחא כפיים

אבל שאני רוצה להשוויץ בו ליד אחרים ואומרת לו תעשה כפיים הוא מסתכל ומחייך כאילו אומר "לא רוצה ולא רוצה"

מצחיקה שלי מראה את כל הקונצים

רק כשהיא פוגשת אנשים חדשים...ישר דבר ראשון מראה להם איך היא מוחאת כפיים ועושה ביי ביי...שוויצרית!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמה עוד אפשר ללמד אותם לעשות??

בגילאים אלה 9 חדשים עד שנה. חוץ מ-ביי ביי כיף וכפיים

לימור י

New member
ירדן בת 9.5 חודשים היא כבר מוחאת

כפיים די הרבה זמן אבל... לא מוכנה לעשות שלום, אני לא בטוחה אם היא עדיין לא הבינה או שסתם לא בא לה אבל מה זה משנה בעצם? כנראה שכל אחד מהם עושה מה שבא לו מתי שבא לו.

אורניב

New member
כפיים

הבן שלי מוחה כפיים מגיל 8 חודשים אבל מסרב בכל תוקף להגיד או לעשות ביי ביי , כנראה שמעכשיו שונא פרידות. הוא בן שנה.

אמאדובה

New member
בלי פאניקה

אלעד סירב עד לפני שבועיים בערך לעשות "חוכמות" - לא כפיים, לא שלום, לא "איפה אור" וכו'. פתאום עכשיו (11 חודש) הוא התחיל לעשות הכל - אבל רק כשמתחשק לו.

רחלילי

New member
כל ילד וקצבו-כאן שלי הקדים

והחל למחוא כפיים בגיל 6 חודשים (אולי אפילו קודם) מצד שני הוא מאד איטי בהתפתחות המוטורית.

בדיוק כך אצלנו- ליה שלי בת10 חודשים

ולא מוכנה למחוא כפיים, רק לפעמים מוחאת באופן מיוחד שהיא המציאה- מלמעלה למטה. חוץ מזה, היא עושה ביי ביי, יודעת איפה אור, עושה קונצים, רוקדת כל היום (יש לה חוש קצב משגע), אבל כפיים היא לא רוצה ללמוד... לטעמי, אין מה להילחץ. הכל מגיע בסוף...

OneBliss

New member
גם אצלי ככה והוא בן שנה וחודשיים

אני יכולה לספור את הפעמים שמצאתי אותו מוחא כפיים על יד אחת, אבל אף פעם לא כשאני מבקשת.

galizoe

New member
הם בד"כ עושים קודם מה שרואים טבעי

לא מה ש'עובדיםאיתם' ומלמדים... כמה פעמים ביום מוחאים כפיים כשאין ילד ללמד אותו? שלי למדה תנועה ראשונה למשמש לעצמה את האוזן כמו שאני עושה בהסח דעת, הילד של חברה מגרד בגשר האף כמו אבא שלו...

5 סיגלי

New member
גם הבן שלי בן 10 חודשים ולא

ולא מוחא כפיים אז מה כול אחד בקצב שלו האם הוא עומד הולך במיטה זוחל? סיגלי

למעלה