כפיות
היא שכבה על הבטן.
גבה וישבנה נוצצים בחשכה משכבת השמן שמרוחה עליה.שיניה בוהקות בחצי חיוך גלוי ועיניה עצומות.
ידי ממשיכות בתנועות המוכרות לי כל כך.
יודע אני שערוותה, שדיה וישבנה זועקים למגע. אבל את הטוב...כך לימדו אותי...צריך לשמור לסוף...
"תתלבשי" אמרתי לה."סיימתי"
למרות החושך יכולתי לחוש את ההפתעה שנסוכה על פניה.
"עוד קצת" היא מלמלה והושיטה ידה אלי."עוד קצת בבקשה "
"את צרכה לשלם בשביל עוד" אמרתי לה.
"איך-?"שאלה
"תמצצי לי"אמרתי "את המציצה הכי טובה של החיים שלך ואז, אולי, תקבלי עוד"
שלפתי אותו מהתחתון ובתנועה מהירה הגשתי אותו לעבר פיה .היא התרוממה מעט ושאבה אותו בזריזות. הרגשתי את הרעב שלה למגע. את הרעב שלה לזין.
האגן שלי קיבל חיים משל עצמו והחל מזיין בקצב גובר את פיה. ידה אחזה בעדינות באשכי ואז...טולטלתי ופרצי הזרע שלי מלאו את פיה . פעימה ועוד פעימה תוך שהיא בולעת בשקיקה.
נשכבתי.
"זיין אותי" היא אמרה
"זיין חזק. בבקשה "
התרוממתי הושטטי את ידי המיומנת .שתי אצבעותי חדרו ללתוכה. מפלסות בקלילות דרכם. מרגיש את הנפיחות שלה.היא נעה ומזדיינת עליהן.נעה הלוך ושוב והן דופקות אותה.
"עצרי! " פקדתי
ובעודן בתוכה , החדרתי את האגודל בתנועה מהירה לתוך ישבנה.
טלטלה עזה אחזה בה וגופה נדם.
הוצאתי אותן.
"בואי נרדם" אמרתי."נרדם כפיות, כי בשדיים שלך עדיין לא נגעתי".
עיני נעצמו.
היא שכבה על הבטן.
גבה וישבנה נוצצים בחשכה משכבת השמן שמרוחה עליה.שיניה בוהקות בחצי חיוך גלוי ועיניה עצומות.
ידי ממשיכות בתנועות המוכרות לי כל כך.
יודע אני שערוותה, שדיה וישבנה זועקים למגע. אבל את הטוב...כך לימדו אותי...צריך לשמור לסוף...
"תתלבשי" אמרתי לה."סיימתי"
למרות החושך יכולתי לחוש את ההפתעה שנסוכה על פניה.
"עוד קצת" היא מלמלה והושיטה ידה אלי."עוד קצת בבקשה "
"את צרכה לשלם בשביל עוד" אמרתי לה.
"איך-?"שאלה
"תמצצי לי"אמרתי "את המציצה הכי טובה של החיים שלך ואז, אולי, תקבלי עוד"
שלפתי אותו מהתחתון ובתנועה מהירה הגשתי אותו לעבר פיה .היא התרוממה מעט ושאבה אותו בזריזות. הרגשתי את הרעב שלה למגע. את הרעב שלה לזין.
האגן שלי קיבל חיים משל עצמו והחל מזיין בקצב גובר את פיה. ידה אחזה בעדינות באשכי ואז...טולטלתי ופרצי הזרע שלי מלאו את פיה . פעימה ועוד פעימה תוך שהיא בולעת בשקיקה.
נשכבתי.
"זיין אותי" היא אמרה
"זיין חזק. בבקשה "
התרוממתי הושטטי את ידי המיומנת .שתי אצבעותי חדרו ללתוכה. מפלסות בקלילות דרכם. מרגיש את הנפיחות שלה.היא נעה ומזדיינת עליהן.נעה הלוך ושוב והן דופקות אותה.
"עצרי! " פקדתי
ובעודן בתוכה , החדרתי את האגודל בתנועה מהירה לתוך ישבנה.
טלטלה עזה אחזה בה וגופה נדם.
הוצאתי אותן.
"בואי נרדם" אמרתי."נרדם כפיות, כי בשדיים שלך עדיין לא נגעתי".
עיני נעצמו.