כפות רגלי

רגלי 22

New member
כפות רגלי

אני אוהבת תמיד בקיץ ובחרף לחלוץ את נעלי ולהציג אותם לראוה . ואני רואה כל פעם מחדש איך שגברים מתחרמנים . גם במכונית שלי גולף חדשה אני נותנת למישהו אחר מהעבודה לנהוג כדי שאוכל להציג בחלון את רגלי לראווה . אני גם חולה מגיל 14 על גודו ותמיד נהניתי להשכיב גברים על הרצפה ולשבת עליהם . או לשים להם את הרגל בפרצוף . גברים תסבירו לי פעם אחת מה אתם חושבים עלי כשאתם רואים אותי ? אולי רק נדמה לי שאתם חולים עלי . אני גבוהה יפה רזה ושזופה . אשכנזיה בת 25

הייתי חייב להמשיך לכתוב...

הכי אני אוהב לנסוע בכבישים ולראות באיזה מכונית זוג רגליים נשיות ומטופחות שמושענות ברישול על הדשבורד...זה פשוט וואו!!! תקראו לזה פטיש אבל יש בכפות רגליים משהו עדין ואחר...

רגלי 22

New member
כפות רגלי

מותק אני מקוה שלא תעשה תאונה. אבל תדע שאם תעצבן אותי אני בשניות משכיבה אותך ויושבת עליך לעיני חבריך . האם גם את זה תאהב ? מתוק שלי .

The Big Men

New member
את יושבת עליו אבל

את אצבעות רגלייך אל תשכחי להכניס לו בפה שימצוץ אותן חזק

The Big Men

New member
בכפות רגלים אפשר לעשות בכל מיני דרכ

אפשר להתחרמן עליהם בצורה ארוטית עדינה ואפשר גם בצורה אלימה וחצופה כל צורה מענינת בפני עצמה

רגלי 22

New member
כפות רגלי

אני המרצה באה להרצות בחצאית מיני וגרביונים דקיקים. אתה מקשיב לשיעור שלי בלשון . בשיעור חם ואני חולצת נעלי . לאוורר את רגלי (כך אני אכן עושה בכתה .המנהל המום מזה .אבל לעולם לא מעיר כלום.) אתה מנסה בשקט לנגוע לי בנעליים ולקחת אותם להרחה למזלך הרע אני תופסת אותך . משכיבה אותך כשאני יחפה .נלחצת עליך חזק ומתחרמנת בטירוף עד גמירה. מזמינה משטרה ובאות שוטרות לעצור אותך

The Big Men

New member
ספרי איך התחרמנת עליו

דגדגת לו את כיפת הזין עם אצבעות רגליך? או ששפשפת לו את הביצים עם הכימור בכף רגליך? איך עשית את זה? ספרי. זה טובבב

רגלי 22

New member
מחרמנת

תתאר לי מה אתה מדמיין שקורה בינינו . כאשר אני פוגשת אותך בקניון עזריאלי . אולי זה ימצא חן בעיני.ו..........

כפות רגלייך

היי לקרסול ולרגל יש מראה אירוטי מרמז תחושות ומגעים בדמיון זה יכול להיות כמו עירום וגוף מעורטל , תנסי פעם לגרום לגבר להתעלס איתך בכפות הרגלים זה יעשה את כל ההסבר

The Big Men

New member
אצלי זה הפנטזיה הכי גדולה כפות רגלי

אני אוהב ללקק אותן וכשהן רטובות להעביר אותן על הזין שלי זה מדגדג אותי בטירוף. אני רק רואה בחורה עם כפות רגלים מטופחות והקטן שלי כבר טופס גובה אני מתחרמן רצח

טוב אז בתור אחד שנמשך

לכפות רגליים א אני חושב שברור שאם היית עוברת לידי דבר ראשון שהייתי עושה זה לתפוס מבט על כפות רגלייך ואם היית עוברת לידי עם האוטו זה היה יכול לגרום לתאונה. כפות רגליים זה מקום כל כך יפה שיכול להביר תענוג ואהבה מצד שני בני הזוג הבת דרך העברת הרגל על הבן והבן במסאג שהוא עושה לבת בכפות רגליים וכשהוא מלקק אותם. חוץ מזה.. שווה להיות חוצפן אליך בשיעור כדי לפגוש את כף רגלך קרוב לפה.. אני חושב שאת פשוט החיבור של סטיית כפות רגליים רק מהצד הנשי

bugbuster

New member
מממ, גמ'ני ככה, קצת,

לא ממש כפות הרגל, כמו הקרסוליים.
קרסוליים דקיקים תמיד עשו לי משהו לא ממש גרוי אלא, משהו כמו אמת בחן. ומעניין כבר מילדות הייתי מודע אליהם. מבט אחד על קרסול דקיק ואני יודע שזו רגל מדהימה. חטובה. הקרסול לא הוא האובייקט, אלא הכמו פרוזדור. קרסול דקיק גם בדרך כלל מראה על כף רגל קטנה. עם קימור (קשת פנימית,) עמוק בכף הרגל.
אבל, זו לא כף הרגל או הקרסול בהשוואה לשדיים. הייתר, הוא המגרה והקרסול יכל לעשות לי את זה כתמרור. ולא מפתיע? לשלושת הנשים העיקריות בחיי היו, אל"ף, שדיים מדהימים, ובי"ת, קרסולים דקיקים.

niki love

New member
אצבעות רגלי ...

אני לא ממש מבינה מה הקטע עם כפות הרגליים, וגם לא היה לי אף אחד שזה היה הקטע שלו (מוזר קצת... ). אבל אני אוהבת לפעמים לצבוע את הצפורניים ברגליים בלק משוגע, בד"כ תכלת, סגול, ירוק זוהר וכו', בתוספת של טבעת לאצבעות הרגליים אין ספק שזה מושך את העיניים. אולי זה היה עושה לכם את זה, לא יודעת.

The Big Men

New member
סוג של פנטיזיה

תנסי ולא תתחרטי. תתחרמני על בן זוגך עם כפות רגליים ותראי את התגובות (והתוצאות כמובן. . . .) בהנאה!

bugbuster

New member
זו בפרוש לא סטיה,

במילה המקובלת היא פטיש. לא פטיש הכלי אלא המילה הלועזית.

The Big Men

New member
מה פירוש לא פטיש הכלי אלא הלועזי?

אפשר הסבר למה הכונה? מה פירוש פטיש במילה הלועזית?

למעלה