כפות רגליים סדוקות

vhkv7

New member
כפות רגליים סדוקות

במכון בו אני עובדת, מבצעים גם טיפולי פדיקור. האם ישנן תערובות מומצלות לטיפול בכפות רגליים סדוקות? וביבלות? אשמח לרעיונות והמלצות. שבת שלום- גאלה

vhkv7

New member
הבהרה לשאלה ../images/Emo115.gif

אני ארומתרפיסטית מוסמכת, ועובדת כעת כארומתרפיסטית במכון קוסמטיקה המעניק גם שירותי מניקור-פדיקור. היות וכל נושא הארומתרפיה לא מפותח כאן כ"כ עדיין (אני בקלגרי-קנדה), אין לי עם מי להתייעץ- ולכן אני זקוקה לעזרתכם. מאוד מסקרן אותי מהן תערובות השמנים היעילות לטיפול בבעיות שונות (כמו- עור קשה וסדוק, יבלות, פטריות וכדו') המוכרות לכם- בכדי שאוכל להציע טיפול משלים בתחום ללקוחות במכון. לפיכך, אשמח לקבל רעיונות - שבוע טוב לכולם, ותודה מראש- גאלה

תראי ...

קצת קשה לי לייעץ לך , כמובן שיש אינספור פורמולות - אך הן צריכות להיות מותאמות אישית לכל מטופל ומטופל. לא כל שמן שמתאים למטופל בעל לחץ דם נמוך יתאים למטופל בעל לחץ דם גבוה למשל... או לאנשים שנוטלים כדורים , או לאנשים בעלי בעיות כאלה ואחרות. אך אם את רוצה לטפל ביבלות באופן מקומי אני ממליצה לך להכין משחה שהמוטיב העיקרי בה הוא לימון - ולהזהיר לא לחשוף את הרגל לשמש כיוון שהתמצית היא פוטוסינטבית :)

vhkv7

New member
תודה, וגם....

כמטפלת בארומתפרפיה ברור לי שאין תערובת אחת יעילה לכולם. אני אבהיר שוב את שאלתי- האם ידוע לך על שמנים שהם יעילים לטיפול בבעיות עור שונות (כמו עור קשה וסדוק)? את התערובות אכין בעצמי בהתאם למטופל/ת הספציפי ובעיותיו. תודה, גאלה

שלום גאלה

ראשית אם למדת ארומתרפיה - בטוח תמצאי חומר ממה שלמדת, שם היית אמורה לדעת את האזהרות. ושנית, מה זאת אומרת לא מפותח , את קוראת ספרים בעברית ויש לא מעט ספרים שיכולים להנחות אותך ואני מקווה שתתיחסי לאזהרות , האם אתם עושים שאלון רפואי למטופל בפדיקור? אז למה לקחת סיכון?? שמנים צמחיים- שמני בסיס את יכולה להשתמש לרגליים כל שתבחרי , עליך לדעת ששמנים מזינים מאוד , מאוד יקרים.
אריאלה באהבה

vhkv7

New member
אריאלה יקרה- כנסי רגע בבקשה

אל לך לכעוס... אכן- תחום הארומתרפיה "לא מפותח" כאן כ"כ- וכוונתי היתה שאין לי עדיין אנשים עימם אני יכולה להתייעץ לגבי טיפולים ופורמולות שונות, וקשה מאוד לאתר מקורות מידע בתחום. נכון- יש לי את חומר הלימוד + כמה ספרים מישראל- אבל לו הייתי מוצאת בהם תשובה לשאלותי- לא הייתי צריכה לפנות אל עזרת הפורום, נכון? מה עוד, שאני מתייחסת אל הפורום כמקור מידע נוסף (ואני חושבת שזו אחת ממטרותיו). וגם- כן, כוונתי היא להציע טיפול אחר/נוסף/משלים לטיפולי הפדיקור ה"מסורתיים" הניתנים במכון, כמובן תוך שימת לב לאזהרות ולדגשים של השמנים בהם אשתמש. זהו. אני מודעת למידת הזהירות הדרושה לייעוץ בפורום פתוח, היות ואנשים חסרי הכשרה מתאימה יכולים להשתמש במידע זה ללא ידיעת הסכנות הכרוכות בכך. כל שביקשתי היה המלצות על שמנים מתאימים, ואת התערובות אכין בעצמי. בכל מקרה- תודה לכל מי שמצא זמן להתייחס לשאלתי (בפורום ובמסרים), אור ואהבה לכולם- גאלה

טיפולי פדיקור לעור קשה וסדוק

כן יש טיפול ע"י פילינג טבעי של ח"ב סופרנאטוראל

saritsh

New member
פילינג לכפות הרגלים - מתכון

לשים גבישים מינרלים מים המלח בקערה ולהציף אותם בשמן (או זית- אם אין שומשום) לפחות פעם ביום עושים פילינג נהדר עד שבעור מתרכך , אח"כ אפשר להוריד את התכיפות, רק לא על עור פצוע כי זה ישרוף.

למעלה