כפולה 5- ההתחלה!

YossihNew

Well-known member

נראה לי שענו לרועי...

ואני רוצה לפסול את תמרה מביקורת, הרי ברור שיש לה איזו בעיה עם האבא של נועה.

Roei152

Well-known member
מנהל
אנשים לא מבינים שזה פריקוול , והיתה אאחת שאללה אותי על קים ...

Roei152

Well-known member
מנהל
מה שבטוח , תהיה אכזבה , כי פוקי וקוקי לא שם , שחר לא שם , אושר לא שם ...
החבורה המקורית (חוץ מגאיה)

Roei152

Well-known member
מנהל
אגב שמתם לב שנועה הניחה את הכוס הריקה על הרצפה , היה אפשר לראות שהיא שתתה שייק אזדרכת? מאיפה? אם המיצוציה לא קיימת?

YossihNew

Well-known member
למה שלא תהיה קיימת? העסק קיים לפני שחר, אתה יודע...

ולמה שרק שם יהיה שייק אזדרכת?

Roei152

Well-known member
מנהל
קיימת אבל סצנות לא יהיו בה ..
נועה תפגוש את בן וירדן בפיצריה שבה הם עובדים , ובעצם מחליפה את המיצוציה ..

Roei152

Well-known member
מנהל
נדמה לי שבצר אמר פעם שרק הוא יודע להכין את השייק כמו שנועה אוהבת...

YossihNew

Well-known member
בסדר, אז יש יותר ויש פחות...

עדיין קיים מיץ אזדרכת, זה לא שבצר המציא את זה.

Roei152

Well-known member
מנהל
אגם עוד בסדר בתור המחליפה של גאיה בחבורה - היריבה המוזיקלית של נועה - , שאין לי מושג איך קוראים לה .. בתברחו לא היו לדמות שלה-רז- מספיק אמציות , ואני מת לראות אותה מוציאה אמצוית
און והבן השני - שהם המקבילים של שחר ובן - סבבה הבנתי שאון יהיה מקביל לבן , והוא ינהל את הרומן עם אגם ...

אבל פוקי וקוקי - שקמה אבן חן ואמציה בן מנחם- יחסרו לי מאוד ... תוותי וחוטי (קים ונורוז) הם ממש לא הם...

YossihNew

Well-known member
אגם עוד בסדר בתור המחליפה של גאיה בחבורה - היריבה המוזיקלית של נועה - , שאין לי מושג איך קוראים לה .. בתברחו לא היו לדמות שלה-רז- מספיק אמציות , ואני מת לראות אותה מוציאה אמצוית
און והבן השני - שהם המקבילים של שחר ובן - סבבה הבנתי שאון יהיה מקביל לבן , והוא ינהל את הרומן עם אגם ...

אבל פוקי וקוקי - שקמה אבן חן ואמציה בן מנחם- יחסרו לי מאוד ... תוותי וחוטי (קים ונורוז) הם ממש לא הם...

קים לעולם לא תחליף את איאן, גם לא כגיבורת מיכל!

Roei152

Well-known member
מנהל
אם כבר קים תפסה את המקום של אריאל , עומר נודלמן תפסה את המקום של דניאל ...

YossihNew

Well-known member
סליחה, אתה כופר בכך שדניאל היא הדמות הראשית בכוכב הצפון?

תכף תגיד לי שאלינור לא הדמות הראשית ביומני, או שלילה לא הדמות הראשית בכדברא!

ובכלל, תגיד, התקדמת בספיידרז? כי עומר לא כלום.

Roei152

Well-known member
מנהל
לגבי יומני - חשבתי שאין לך בעיה עם תמר גולן !!!
לגבי כדברא - לילה היא דמות יותר מורכבת ועמוקה , אבל קירקי היא בסופו של דבר הגיבורה.. זה כמו ההשואה בין דניאל למאיה דניאל היא המורכבת , ומאיה היא המתוקה , שיש לה אופי יותר ישר וזוכה בחתתיך , ודניאל עוברת איזשהו תהליך שמתלווה אליו בעונה השניה בחור חלופי , בדיוק כמו לילה .. הפסידה הכל בעונה הראשונה , ומתחילה תהליך לזכות באימון בעוןנה השניה וזוכה על הדרך בלוק כבן זוג חלופי שגם הוא כמו עומר מסובך .. . בזמן שקירקי הייתה תמיד"הצודקת" "האהובה " " המושיעה" וזה לפני העונה השלישית...

ניקי באמת במניירות של מאיה - הגיבורה הראשית המוסרית , שמתאהבת בחתיך , ובדרך , אאיזו אקסית מפריעה להם ..
לא , עוד לא סיימתי לצפות בפרקים שכבר צפיתי בהם ,, אני צופה בסדרה צפיייה איטית ... ראשון עד רביעי כמוו צפייה רגילה ...

YossihNew

Well-known member
לילה, אלינור ודניאל הראשיות!

ודניאל הכי מדהימה, הדמות הכי מורכבת והכי מדהימה שהייתה למיכל!

Roei152

Well-known member
מנהל
לדעתי לילה זו הדמות הכי מורכבת שהייתה למיכל .. בהתחלה עשתה משהו רע - להרוס לקירקי ותוך כדי כך היא מתחחרטת ,, בעונה השניה =- פיוס והשלמה אך עדיין רוצה לעשות פעולות לקבלת תפקיד המגנא, ובעונה השלישית - התפקיד בא אליה ..
אלינור סתם מתוקה כמו הסדרה שלה "יומני" , והיא מורכבת במריבות ,, נכון היא מסדרת הכל בטבלאות... אבל תכלס יומני - זו קומדיית קיץ מתקתקה
ודניאל זו הדמות המורכבת בתור המתיקות של מאיה ושון /עידו ונועה..

YossihNew

Well-known member
לא לא לא לא לא, דניאל! דניאל הכי מורכבת!

אלינור הכי אצילית.

לילה הכי יפה.

אבל דניאל?

בפרק השני אנחנו רואים כמה ההערכה העצמית שלה נמוכה, רואים כמה היא מדוכאת, האימא שלה הולכת לכלא והיא כמעט מאבדת את הכול, למען השם!

היא כמה פעמים אומרת "אני לא מוכשרת בכלום", "אבא שלי לא אוהב אותי", "אוהבים את דריה יותר ממני", היא פשוט עם הערכה עצמית נמוכה כל כך.

מורכבת כמעט כמו אגם שיינפלד לפני שגיורא נבהל מדמויות מורכבות.

Roei152

Well-known member
מנהל
לילה יותר מורכבת .. ללילה באה אחות באמצע החייים , ופתאום היא צריכה לוותר על המקום הבטוח שלה כמגנא ,.. נכון הכל חזר אליה .. אבל היא עברה תהליך כדי לקבל את המקום שלה בחזרה...

YossihNew

Well-known member
גם לדניאל באים דברים באמצע החיים.

וכלב! היא עד עכשיו רוצה סצנות עם כלב! תחזירו לה את הכלב המסכן שלה!

למעלה