כפולה 4 - תאריך עלייה

Roei152

Well-known member
מנהל
כפולה 4 - תאריך עלייה התאריך הוא ה30.6 , מה שיוצא כסגירת רצף של דרמות בקידז (מאז העונה האחרונה שודרו ברצף התחנה וגיבור .) מה שגורם לכך שלראשונה , הסדרה תשודר מול דרמה יומית אחרת של יס/הוט , דאנסטורי..
3

שיר m

Well-known member
אהההה יאייייי

אם כבר, אז כמה ספוילרים לעלילה
אז ככה, אני יודע שעמית מורשת ישחק דמות בשם זבולון. מי זה? האם יהיה לו קשר עם החבר הטוב של האח, תובל? כנראה שלא, הוא יהיה מעורב בעלילה של צוק, שהשנה תעסוק בנאס"א. מחונן נשאר מחונן.
&nbsp
שנית, העלילה המרכזית, ואני כמעט בטוח שהיא העלילה המרכזית, תהיה עם מחליפה לנועה קירל. אני לא יודע מה עם נועה, יש מצב שנועה תחליט 'להעלים' את עצמה אחרי מה שאכדיה עשתה לה ולהיות רק ליבי. אבל מה שאני כן יודע, הוא שליבי עומר תופיע עם גור. הם יהיו צמד. אז מה עם שחר, אתם שואלים? יפה.
&nbsp
נאיה פדרמן עומדת לשחק את קים הנדריקס. קים ככל הנראה תהיה מחליפה לנועה, כוכבת נוער במעמד שלה ובצמד עם שחר. יהיה לה אפילו צוות משלה: אביעד בנטוב (המלך) שישחק כנראה את המקביל של רוברט, וכמחליף של אושר, יהיה לה את השחקן הרביעי מ"שנות השמונים" שמצטרף אלינו, רמי קאשי.
&nbsp
אה כן, ואם שאלתם: אז ליאב ולידוד עוד פה, שגיא ברייטנר יבוא לעשות שוב תפקיד אורח, וגם גאיה תעשה קאמבק. היא תהיה בלשית עם בן לאיזה פרק, וגם יהיה לה שותף חדש, שיכונה "אדון עולם", שאותו יגלם אורי סממה.

למעלה