זבולון, היא יכולה להיות הארלי קווין שלך!
אתה לא שמעת את קים שרה. המון, המון.

רוברט עדיין סוכן? הוא בקושי פה... היא אמרה אחלה בחלה! אל תטריפו את רבי! הוא לא שימי ולא רוג'ר, יא חתיכת מיקרובית מתקפלת... אה, סליחה. המשפט הזה נאמר עקב עודף שעות עבודה בעירייה. כמו כן, התקבלה החלטה לשטח את סוכנות דנינו ולהפוך את המקום למגרש חנייה מתקפלת.

אני מרגיש שאושר נקם... לא מתעסקים עם גאיה. גם בן לא תרם במשרד. הוא תרם את המשרד.

שחר מתחיל להיזכר כשלא משקים אותו במשקה המוחק זיכרונות. מה יוצ'א לו מזה... נועה, די להסתבך.

אבו מוסא ונהוראי? לא, חברים, אי אפשר להכניס אנשים מבוגרים ל... קבוצת... טוב, בסדר, לידוד, מקבל. מי זה נהוראי? זאת פעם ראשונה שברבש קרא לו בן. לידוד התבגר מהר מדי.

לא, הוא לא. הוא ייעצר לפני ואז יבינו שזה לא הוא. כן, הוא אוהב לחקור. תחקרו קצת ויהיה בסדר.

היא לא רושמת. עוד פעם הוא והציאניד שלו?! הוא והממריצים והגזים של העצבים?! אדון עולם נוקם.

אני אמרתי קוקידון, או שלא אמרתי קוקידון?! אין, אני נביא. אני נוסטרדמוס. אני משה. אני... אני יוסף בעל החלומות! לא, נעבוד על זה אחר כך, נמצא כינוי. צוק, אולי תכתוב את השיר "ירדי גזגזי"? זה יעבוד. אני חושב שמישהו מאוד יכעס כשהוא יגלה את מישהי. אני לא מבין אם גור יהיה בעונה הבאה. הוא בצבא והכול. הנה היא! היא באה! מעניין מה הוא יחליט... מסכן זבולון, שמו עליו סדין. והוא נראה גרוע יותר מקובי. לא, זאת לא נועה. הוא המוקיון. קוקי, למה אתה כזה חכם?

שחר במעקב!

לגמרי לא דובים ולא שער. בדיעבד, כביכול, לכאורה, בדימוס, הכול! אני לא מאמין, בן. ואם יש צדק - אז גלילאו צדק!

חמגצ'יות...

עוד פעם להחליף... אבל קוקי, היא עוד לא חיממה את המנוע! פוקי מזמן לא התלבשה ככה. אמרתי לכם, הוא המוקיון. כן. כפי שאמרתי. כמה פעמים. כולנו אגמים, אבל הוא שפכים רעילים! יופי שאתם צוחקים, צריך לצחוק עליו! איש רע הזבולון הזה. איש רע רע! קוקי צדק!

אדון עולם... אשר מלך... מרגיש אפוקליפטי היום. היי, ככה הנחש צריך להתנהג! הוא מכיש את כולם! מפחיד הבחור. אז למה הוא נעלם? אתרוג הייתה מחלצת אותה מהאזיקים.

בן, הם יקבלו מנה אחת אפיים. ואתה יודע שאין מבצעים, אז הם ישלמו. קג"ב... קורע. איכס, היא והוא... ובכלל מי מתאהב בחזרות? זה ממש תובעני. נועה, למשל, היא תתאהב במהלך חזרות? לא.

פנמה... פה פה פה פה פה פנמה... לא, זה שימי מכיר!

לאאאאאאאאאאאאאאא... אמנם הבשר כבד אך הצ'יפס יותר!

מאוד מביך. יהיה יותר מביך. ריבונו של עולם, שהיא תחליט כבר...

אני מרגיש שיש פה צופן פנמי... לא? אתה יכולת לתת לו בומבה.

מה עכשיו, גור? יופי. גור פה עונה ומגלה. שחר לעולם לא יגלה!