כפולה 4- שבוע 6 ואחרון

פרק 89- כתם חדש

אז האם נועה תצליח להציל את קים?
&nbsp
גאיה תצליח להשתחרר מלפיתת החנק של אדון עולם?
&nbsp
מה עם מרובע האהבה המסובך של גור וירדן עם שחר ונועה?
&nbsp
והאם זבולון יבין שדפקו אותו בשידוך? למרות שלדעתי לא דפקו אותו בכלל, אבל כל אחד וטעמו הוא...

Roei152

Well-known member
מנהל
אז לדעתי הזוגות צריכים להיות
שחר ונועה
גור וירדן
צוקפוקי
בן וגאיה
פרק קורע מסיבת השידוך של קוקי פשוט קרעה אותי מצחוק .. רק שאף אחד עדיין לא הסביר לי מה קרה עם הקומיקס ? מה הבינו מזה ?

הקומיקס פורסם יום לפני התאונה של שחר

ושחר לא יודע לצייר אז זה לא הוא וזה לא שהתאונה הביאה לו איזה כישרון.

Roei152

Well-known member
מנהל
אבל איך בדיוק זה ששחר לא יודע לצייר הביא לידיעה הזאת
הנה נדמה לי שנועה לפי עליילת הסדרה כתבה את השיר נמסיס , ובכל זאת אלימואפעלה לפיו .. איך זה בדיוק מזכה את שחר?

שהוא לא המוקיון...

ואלימור כתבה את השיר, לא נועה. שכחת? על זה היא רצתה לנקום.
&nbsp
שחר לא מצייר את הקומיקס, המוקיון מצייר ועושה.

זבולון, היא יכולה להיות הארלי קווין שלך!

אתה לא שמעת את קים שרה. המון, המון.
&nbsp
רוברט עדיין סוכן? הוא בקושי פה... היא אמרה אחלה בחלה! אל תטריפו את רבי! הוא לא שימי ולא רוג'ר, יא חתיכת מיקרובית מתקפלת... אה, סליחה. המשפט הזה נאמר עקב עודף שעות עבודה בעירייה. כמו כן, התקבלה החלטה לשטח את סוכנות דנינו ולהפוך את המקום למגרש חנייה מתקפלת.
&nbsp
אני מרגיש שאושר נקם... לא מתעסקים עם גאיה. גם בן לא תרם במשרד. הוא תרם את המשרד.
&nbsp
שחר מתחיל להיזכר כשלא משקים אותו במשקה המוחק זיכרונות. מה יוצ'א לו מזה... נועה, די להסתבך.
&nbsp
אבו מוסא ונהוראי? לא, חברים, אי אפשר להכניס אנשים מבוגרים ל... קבוצת... טוב, בסדר, לידוד, מקבל. מי זה נהוראי? זאת פעם ראשונה שברבש קרא לו בן. לידוד התבגר מהר מדי.
&nbsp
לא, הוא לא. הוא ייעצר לפני ואז יבינו שזה לא הוא. כן, הוא אוהב לחקור. תחקרו קצת ויהיה בסדר.
&nbsp
היא לא רושמת. עוד פעם הוא והציאניד שלו?! הוא והממריצים והגזים של העצבים?! אדון עולם נוקם.
&nbsp
אני אמרתי קוקידון, או שלא אמרתי קוקידון?! אין, אני נביא. אני נוסטרדמוס. אני משה. אני... אני יוסף בעל החלומות! לא, נעבוד על זה אחר כך, נמצא כינוי. צוק, אולי תכתוב את השיר "ירדי גזגזי"? זה יעבוד. אני חושב שמישהו מאוד יכעס כשהוא יגלה את מישהי. אני לא מבין אם גור יהיה בעונה הבאה. הוא בצבא והכול. הנה היא! היא באה! מעניין מה הוא יחליט... מסכן זבולון, שמו עליו סדין. והוא נראה גרוע יותר מקובי. לא, זאת לא נועה. הוא המוקיון. קוקי, למה אתה כזה חכם?
&nbsp
שחר במעקב!
&nbsp
לגמרי לא דובים ולא שער. בדיעבד, כביכול, לכאורה, בדימוס, הכול! אני לא מאמין, בן. ואם יש צדק - אז גלילאו צדק!
&nbsp
חמגצ'יות...
&nbsp
עוד פעם להחליף... אבל קוקי, היא עוד לא חיממה את המנוע! פוקי מזמן לא התלבשה ככה. אמרתי לכם, הוא המוקיון. כן. כפי שאמרתי. כמה פעמים. כולנו אגמים, אבל הוא שפכים רעילים! יופי שאתם צוחקים, צריך לצחוק עליו! איש רע הזבולון הזה. איש רע רע! קוקי צדק!
&nbsp
אדון עולם... אשר מלך... מרגיש אפוקליפטי היום. היי, ככה הנחש צריך להתנהג! הוא מכיש את כולם! מפחיד הבחור. אז למה הוא נעלם? אתרוג הייתה מחלצת אותה מהאזיקים.
&nbsp
בן, הם יקבלו מנה אחת אפיים. ואתה יודע שאין מבצעים, אז הם ישלמו. קג"ב... קורע. איכס, היא והוא... ובכלל מי מתאהב בחזרות? זה ממש תובעני. נועה, למשל, היא תתאהב במהלך חזרות? לא.
&nbsp
פנמה... פה פה פה פה פה פנמה... לא, זה שימי מכיר!
&nbsp
לאאאאאאאאאאאאאאא... אמנם הבשר כבד אך הצ'יפס יותר!
&nbsp
מאוד מביך. יהיה יותר מביך. ריבונו של עולם, שהיא תחליט כבר...
&nbsp
אני מרגיש שיש פה צופן פנמי... לא? אתה יכולת לתת לו בומבה.
&nbsp
מה עכשיו, גור? יופי. גור פה עונה ומגלה. שחר לעולם לא יגלה!

שיר m

Well-known member
חמגצ'יות

אסור שגור יישאר לעונה הבאה.
גם לא הבנתי מה נדלקו עליו שתיהן. מה יש בו?!?!

Roei152

Well-known member
מנהל
די רוב הסיכויים שהוא נשאר
אני לא מבין מה ירדי מוצאת בו , אבל בכל זאת הוא אופציה חמודה בשבילה , אם אנחנו רוצים אבא מעורב לפיקאצוק ..

שיר m

Well-known member
אני לא מאמינה

לא מאמינה שגור גילה את האמת. עכשיו הוא חייב למות.
לא מאמינה שנועה מעדיפה את גור על פני שחר. ז"א, לא מאמינה שהיא החליטה

&nbsp
"פסיכופת!!!"

&nbsp
כן, לפי הפרצוף של זבול בסוף, נראה שהוא אכן הליצן. מבאס קצת.
בכל מקרה המסיבת שידוכים הזאת היתה מזעזעת.
&nbsp
שחר שוב משחק אותה יונתן, הפעם בקטע טוב.
&nbsp
ואל תשכחו ילדים, עדיף להיות זנב לכפרים מראש לעיריות.

Roei152

Well-known member
מנהל
דווקא קורעת
היה ברור שזבול התכוון לנועה , אבל קוקי חשב ש הוא מתכוון לפוקי ..
צרי לראות את הצד הקומי של הדבר

Roei152

Well-known member
מנהל
אני היחיד שרק צחק מהדבר הזה ?
גם איתי גם את "אוי אוי אוי"?
" אם זה היה מפתיע מילא.. , אבל זה לא מפתיע..
זה בסופו של דבר קומדיה המשכית , לא דרמה כמו נעלמים או כדברא ..
&nbsp

זבולון הוא המוקיון, אני לא עצוב

בעיקר לא כשהוא דוחה את פוקי המדהימה!
&nbsp
בן אדם, מציעים לך פה בחורה יפהפייה!
&nbsp
קצת מודעות!
&nbsp
טעות של הלקוח, לא של קוקידון!

Roei152

Well-known member
מנהל
גם שון העדיף את מאיה על פניה
רק יוני גרין הוא שליח ליטמן שמקשיב לך

הוא לא שליח ליטמן!

ואגב, במציאות יוני כבר לא איתה...
&nbsp
נו, באמת, רועי, אני אגיד דברים רעים על אריאל מורטמן? לצאת נגד מיכל? אם כבר לך אמור להפריע שון.

Roei152

Well-known member
מנהל
יודע יודע
פשוט הוא חתיך , והוא בכל זאת יוצא בסדרות עם מי שאתה רוצה ..
&nbsp
יודע גם שאתה מסמפט מאוד את אריאל.. במיוחד מאז שיצאנו קצת נגדה שהיא תפסה את המקום שלדעתנו היה צריך להיות שמור למישהי אמריקאית לא מוכרת
שמתי לב גם שאתה מחבב במיוחד בורות שיוצאים עליה , קטריון ללהיות מלכה של יוסי , זה להיות בחורה שנואה .. מבין את החיבה הזאת לאור, אגם , יובל ולילה , אבל איך זה שאריאל שלא סימפטת במיוחד בימי כוכב , מסונמפטת , רק בגלל שכולם לא מחבבים במיוחד את העובדה שתפסה תפקיד ראשי שיש לה פנים אחרות בסדרת נוער מוכרת , בזמן שהיא מוכרת מסדרת נוער אחרת ..

יוני הוא בחור נחמד וטוב

ואגב, מה קרה לשליח הליטמן השני?
&nbsp
מה קרה לירון?
&nbsp
הוא לא עומד לצאת עם מלכה נהדרת בשם רומי שיין-אשכנזי? אז החלפת?
&nbsp
רועי, אני את אריאל מאוד אהבתי גם מהמעט שראיתי את כוכב.
&nbsp
אין היילי אחרת חוץ ממנה! הבחורה נהדרת! גיורא בחר בה מסיבה מסוימת, בדיוק כמו שבחר בתותי מאליפים לככב!
&nbsp
ואלינור לא מלכה? ושירה לוי לא מלכה?!
&nbsp
בוש, בוש לך!

Roei152

Well-known member
מנהל
ירון עדיין שליח ליטמן הראשון
מה זה קשור לשירה ואלינור ? אני למשל לא נגד יובל ולילה. אור היתי נגדה קצת בעונה הקודמת ...
נימי כנראה , יהיה לו סיפור אהבה רציני רק בעונה הקרובה או הבאה שאחריה... מעניין מה תגיד , אם אחת מסקיי , זאת מור סרוסי למשל , גיורא אמר שכבר בנו את הקאסט של סקיי ..
&nbsp

למעלה