המוקיון זה רובי!
נועה, זה לא נראה לך חשוד מדי?! לא נראה לך?! ומה את אוכלת דברים ככה סתם?!

מאוד דומה לו, מה אני אגיד... בסדר, אח של זבול היה בכלא במקסיקו...

מכסים יפה עקבות. לארגן מה?

נכון, לפעמים. אל תהיה גם אתה סתום, גור. אל תהיה שחר. אה, אז עכשיו זה הוונדנדיינז... יפה. כיפי וקליל.

אני מבין שצביה החליטה לשנות את הצלצול. נו, יש לה טעם מוזר.

זאת התגובה של ריף אחרי שהתברר לה שהיא לא בפסטיגל וצביקה פיק כן. אגב, מי הגרועה ששרה?

יופי לנו ששחר חושב שהוא המוקיון. בחייך, שחר. אתה תשלם על זה שלקחת את אח של זבולון ממנו לכמה שנים טובות! יום אהבה, שעון חול... מעתיקים מכדברא, אני מבין?

ירדן, אפילו את לא כזאת סתומה. ותורידו את הפאות האלה, בחייאת...

סבתוש, את בטוחה ששחר תמיד ישן בבית ואין לו פיצול אישיות? שוב פעם הוא והתאונות, והבומבות, והאובדן זיכרון... הוא שר את נועה גזגזי.

שחר מתקשר? אבל הרגע הוא חיבק את... חלוקת סצנות לא טובה.

ענייני, עניי, אותו דבר. אקס בוקס זה חשוב. האחיינית. איך התבגרה. אני זוכר את פתיחת הסדרה, שם היא חגגה בת מצווה. ולכן אתה טועה, בן. אבל הזמנים פה עוברים מהר מאוד. אז לא משנה. אני חושב שבן עומד להיות חשוד במעילה. כביכול. וזה נורא.

בטח סתם, בטח סתם, זבולי. בטח סתם. קוקי, אתה צריך לשים עליו עין. עיתונאי חוקר, עד הסוף! קוקי, בוא, קצת הגזמנו. מי יסכים להיות חבר שלו בפייסוש?

אולי ברבש המוקיון. יש לו פיצול אישיות. שלידוד יממן את זה מתקציב קופות חולים! ידעתי שבן יגיד את זה. לידוד, אתה תשלם על הספסל הזה! מה נס, ברבש? אמרנו לימונדה!

יצור. גם את יצור, ירדן. לא, נו, ירדן, אל תהפכי לשקד מהתחנה.

פוק פוק עם כל המידע בעולם. אני מקווה שהנקמה תהיה גדולה. מה יצא מהשידוך הזה? זבול מאסטר? קצת הגזמנו, קוקי... הוא קצת לא דומה לג'סטין ביבר.

נראה כמו שחקן יפה. ירדן, את לא האקרית כמו אבי.

וואו, בן, אתה שר אוצר יותר טוב מכחלון! חממה, ברוטו איי קיו של 180. ברוטו, כן?

די עם השחי! די עם השחי! יופי, קים. הרגעתאותו. אם רק כל מפוצלי האישיות היו כל כך... אוי. אז... שחי, תגיד לי... מה... מה קורה?