כפולה 4- שבוע 5

פרק 85- המוקיון

אז מה יקרה לנועה ולשחר בבית הספר?
&nbsp
מה גור וירדן יגלו בחקירה?
&nbsp
מה יקרה כשקוקי ישדך בין זבולון ופוקי?
&nbsp
והאם בן חממה יגלה שעם כוח גדול, בא גם התיאבון?

המוקיון זה רובי!

נועה, זה לא נראה לך חשוד מדי?! לא נראה לך?! ומה את אוכלת דברים ככה סתם?!
&nbsp
מאוד דומה לו, מה אני אגיד... בסדר, אח של זבול היה בכלא במקסיקו...
&nbsp
מכסים יפה עקבות. לארגן מה?
&nbsp
נכון, לפעמים. אל תהיה גם אתה סתום, גור. אל תהיה שחר. אה, אז עכשיו זה הוונדנדיינז... יפה. כיפי וקליל.
&nbsp
אני מבין שצביה החליטה לשנות את הצלצול. נו, יש לה טעם מוזר.
&nbsp
זאת התגובה של ריף אחרי שהתברר לה שהיא לא בפסטיגל וצביקה פיק כן. אגב, מי הגרועה ששרה?
&nbsp
יופי לנו ששחר חושב שהוא המוקיון. בחייך, שחר. אתה תשלם על זה שלקחת את אח של זבולון ממנו לכמה שנים טובות! יום אהבה, שעון חול... מעתיקים מכדברא, אני מבין?
&nbsp
ירדן, אפילו את לא כזאת סתומה. ותורידו את הפאות האלה, בחייאת...
&nbsp
סבתוש, את בטוחה ששחר תמיד ישן בבית ואין לו פיצול אישיות? שוב פעם הוא והתאונות, והבומבות, והאובדן זיכרון... הוא שר את נועה גזגזי.
&nbsp
שחר מתקשר? אבל הרגע הוא חיבק את... חלוקת סצנות לא טובה.
&nbsp
ענייני, עניי, אותו דבר. אקס בוקס זה חשוב. האחיינית. איך התבגרה. אני זוכר את פתיחת הסדרה, שם היא חגגה בת מצווה. ולכן אתה טועה, בן. אבל הזמנים פה עוברים מהר מאוד. אז לא משנה. אני חושב שבן עומד להיות חשוד במעילה. כביכול. וזה נורא.
&nbsp
בטח סתם, בטח סתם, זבולי. בטח סתם. קוקי, אתה צריך לשים עליו עין. עיתונאי חוקר, עד הסוף! קוקי, בוא, קצת הגזמנו. מי יסכים להיות חבר שלו בפייסוש?
&nbsp
אולי ברבש המוקיון. יש לו פיצול אישיות. שלידוד יממן את זה מתקציב קופות חולים! ידעתי שבן יגיד את זה. לידוד, אתה תשלם על הספסל הזה! מה נס, ברבש? אמרנו לימונדה!
&nbsp
יצור. גם את יצור, ירדן. לא, נו, ירדן, אל תהפכי לשקד מהתחנה.
&nbsp
פוק פוק עם כל המידע בעולם. אני מקווה שהנקמה תהיה גדולה. מה יצא מהשידוך הזה? זבול מאסטר? קצת הגזמנו, קוקי... הוא קצת לא דומה לג'סטין ביבר.
&nbsp
נראה כמו שחקן יפה. ירדן, את לא האקרית כמו אבי.
&nbsp
וואו, בן, אתה שר אוצר יותר טוב מכחלון! חממה, ברוטו איי קיו של 180. ברוטו, כן?
&nbsp
די עם השחי! די עם השחי! יופי, קים. הרגעתאותו. אם רק כל מפוצלי האישיות היו כל כך... אוי. אז... שחי, תגיד לי... מה... מה קורה?

Roei152

Well-known member
מנהל
הפרק הזה במיוחד
כתוב בצורה משוגעת , זה נראה כאילו מי שכתב אותו , היה שיכוור. בעיקר בגלל העלילה של בן ..
&nbsp

שיר m

Well-known member
הזוי

זה ירון? האיש בכלא זה ירון לוי סבג?!
&nbsp
מסכן בן

&nbsp
סבבה, זבול אוהב להאזין, תגידו מה שתרצו, אבל זה לא הוא מבחינה פיזית. הליצן הרבה יותר גדול. (וכן, בא לי להגיד ליצן ולא מוקיון!)
&nbsp
ירדן וגור זה... לא אוהבת.
&nbsp
נועה, אם תסגרי את החלון אולי יהיה לך קל יותר לישון. רק אומרת.
&nbsp
צ'וף הכי חשוד פה.

פרק 86- מי אני?

אז האם שחר יבין שלא הגיוני שהוא המוקיון?
&nbsp
ירדן תמצא את שימי האמיתי?
&nbsp
מה נועה תעשה היום לקים?
&nbsp
ולמה אנחנו האחרונים לדעת שגרשום שינה את השם?

אז מי אני בכלל? יונתן! אתה יונתן!

קים, תודה רבה שאת חושבת בהיגיון. אבל אולי זה באמת כמו עם רובי שרב עם עצמו! שחר, אני מציע לך לברוח לאי בודד. לטפל בעצמך.
&nbsp
יש גם רוג'ר מזויף.
&nbsp
מייק בורשטיין פרש עכשיו לגמלאות. הנה, למה?! למה אנחנו לא יודעים ששמו הוא גהרשום?! כן, אושר תמיד רעב... אבל זה מאוד מאוד לא מעניין אותי!!!!!!!!!!!!!! לא, לא, חדלו! חדלו!
&nbsp
רק צוק הוא הקהל. הוא מאוד מסוכן. אז אלטר איגו של מי זה? אתם יודעים של מי... כבר קרו דברים מעולם... בחולמים הם קרו.
&nbsp
כמה נוח...
&nbsp
יציאה והתעלמות!
&nbsp
שוב חנוכה. מי מדבר עליו הרבה? אה? רגע, אולי זה באמת שחר, יש לו את הקטע הזה של קומיקס...
&nbsp
קים, אין לך מושג למה פוקי מסוגלת! ובטח עם קוקי, הגאון הזה... פוקי מהממת. אבל תיזהר, קוקי. קים לגמרי תמימה.
&nbsp
אתה יודע על החדר הזה טוב, זבול.
&nbsp
כן, ככה קים נשמעת. נאיה יודעת לזייף. כן, השירה יותר דומה לה... מאבא וצ'וף.
&nbsp
אין, בן גאון כלכלי. ההוצאות גדולות, וההכנסות קטנות! ואם אתם חושבים שבן מטומטם, מה נגיד על פוליטיקאים שממש אומרים "נגדיל הוצאות, נקטין הכנסות ועדיין נאזן את התקציב"? אנשים פה פשוט לא מבינים מה זה לתרום לעירייה. דקה 82?!
&nbsp
אוי... חבל... אהם אהם, גאיה. אהם אהם, גילה. כן, בעיקר המשכורות! אתם יודעים שהם בדיוק נכנסו לתפקיד של עובדי במה, הם התפטרו מאיזה מקום שלא שילם להם... אושר ואדי. הנה זה מתחיל. פוקי יכולה להיות דקלה!
&nbsp
אני גם זוכר שמישהו מבלה שם יותר מדי, בחדר ההוא... כן, תסתכלו עליו. על זבולון. אז קים בכלל לא בחללית...
&nbsp
מסכנה קים.
&nbsp
זה מה שקורה כשראש העיר משחק...
&nbsp
כמו חדר מסרט אימה... כי אין חנוכה, נכון, זבול? זה בסדר, גם רובי היה בקומה. נכון? זבולון ארציאלי?!
&nbsp
איפה גור, אגב? צביה אמרה שנפלה. וגם עשתה חריזה מעולה. לדבר עם פוקי.
&nbsp
בן, מספיק להעתיק עלילות מהחממה. אם כי בטח יש לך זכויות יוצרים על זה, הם באים ממך.
&nbsp
לא הופיע היום, הבחור. כן, היא מדהימה.
&nbsp
אבל צוקי יודע ש... אז זאת בעיה שהוא יודע ש... לא. תחזור לפוקי.
&nbsp
סר! הנדרינקס! נפלא! שוב כתמי לידה...

שיר m

Well-known member
למה?

למה שזבולון יראה להם את החדר?
ומה הקשר של זבולון לחללית בכלל? מה הוא רוצה להשיג בזה?
והוא הופתע מההודעה!
&nbsp
והוא יותר נמוך מהליצן!!!

שיר, יש לו פיצול אישיות!!!!!!!!!

הוא גם מאוהב במישהי שמופיעה עם קוקי על הבמה.
&nbsp
עכשיו, בואי נודה, זאת לא פוקי.
&nbsp
אז בחייך!

Roei152

Well-known member
מנהל
המוקיון לומד עוד דבר מרובי קליין
איך להסתדר בבית ספר .. , תשמעו זו סדרה מקריפה ברמה ..
&nbsp

שיר m

Well-known member
גמר חתימה טובה!

בן גאון.
&nbsp
כן, זבולון. בטח. מה שתגידו.
&nbsp
קים די מסכנה סה"כ.
&nbsp
ירדן וצוק... אווץ'.
&nbsp