זה הסיפור על ילדה שמה נועה, נועל'ה, נועל'ה, נועל'ה
והיה כתוב שם "Bonus Pastorus", הרועה הטוב.

ועכשיו מישהו לא יגיד שזה זבולון?

קוקי, אני לא מאמין שאתה בארון. זה נורא להיות שם. זבולון, די, היחיד שרואה אותך רב עם המוקיון זה רובי. והוא לא עד אמין. קוקי לא עושה כאן כלום, הוא אדם מסכן וקורבן.

בקיצור, כל השיטות של גאליס. כן, כתב בצל. גור, מספיק עם השטויות.

מה הקטע של נשים עם שייק מופרך?! צוק, אתה במצב בעייתי. בול, יש יותר מדי אנשים דומים לכם בקומיקס הזה... משום מה... והנה שחר הישן.

תעשי סינון, ירדן. גור, בחייך, תפסיק. ואל תעתיק את צוקי. קוראים לזה עיוות. לא חיוך. למרות שירדן מהממת. ואני מזכיר לכם ששיר לא אהבה אותה בהתחלה.

כן, יופי, קים. את חכמה. ג'ימי קשור אליכם? צ'וף! צ'מצ'ם! שימי חכם. מאוד. צ'וף לא. שיצ'מצ'ם, החצ'וף.

זה יהיה אדון עולם בסוף. תפקידים בשם טוהר זה טריקי. מקצועי, חברים. לאחרונה כולם מתנהגים בצורה מאוד מקצועית. לא?

ומה הקשר בין המקום לפה, ירדן? היא לא כזאת משהו, גור. וגם לא פותרת חידות כל כך טוב. הנה, צוק, נכון שאין לה מושג מה נמצא בקצה ההר מעל התהום?

גם אני לא מחלתי לו, קוקי. שניכם נפגעתם. קוקי, אתה אדם חכם מאוד. יואו, לגמרי זיכרון צילומי! הוא זוכר את האפידרמיס של קרפדה! ואיך אתה חושב שהיא מתה, הפורה?! אני מחכה להתנצלות. מחכה. קוקי, את מי אתה עומד ל... ולמה היית בארון בכלל?בבקשה אל תעשה את זה... היא תמות... אתה קופידון. אתה קופידונה. אתה... אתה קוקידון! בוא לא נבזבז עליו יותר מדי דיו.

ליאב, אני מקווה שאלו לא יחסי מרות... וללחוץ ידיים בבית חולים? בואו, חבר'ה. זה לא ריאליטי, אמרה פליטת האח. אתה יודע מה אמר בן גוריון, בן? שאתה יודע שאתה למעלה ברגע שאתה שואל, ואין את מי לשאול כי הפלת את כולם, למה אתה מדבר עם הידיים. אגב, גם במועדון החנונים הוא היה יו"ר ועד כיתה. אבל זה היה סרפדים, לא ארזים.

היי, זבול. הוא לא יעזוב אותך, הוא ימשיך לרדוף אותך לעוד סדרות. לא רק בטרנינג ובכפולה.

אוי, זבול, איזה יופי שיצאת מהחדר הזה, כמה מפתיע שהיית בו. אני יודע יותר, צוק.

עוד פעם מקוללת? שכחת גם "אוכלת את הראס". המון שקרים.

שמתם לב? הסיסמה של בן היא "ראש עיר שעובד בשבילך. כביכול". אני רק מקווה שבן לא יהיה חשוד לכאורה כי אז זה הסוף שלו. אני מרגיש גאליסי...

למה השיר שוב? ויש לה פלייבק נייד? והיא יודעת שהיא שרה גרוע? חבר'ה, את השיר הזה השמיעו אלף פעם בחזרות לחללית. איך רק עכשיו שמעתם?

בחורה מאוד מסכנה. פעם בן היה עמוק. תצטרפי, גברתי היקום. כן, גברתי.

שחר מזמזם את "אנחנו"... היי, אח של מורשת. זה לא יפה, רק בגלל גאליס? או או. המפרט.