כפולה 4- שבוע 4

פרק 81- נייר לבן

אז מה גור וליבי מצאו בפסנתר?
&nbsp
האם ירדן תוכיח את חפותה?
&nbsp
האם בן יראה לנו שיריביו יחלקו את כפר סבא, וזה רע כי אסור לחלק אפס?
&nbsp
והאם הפסטיגל עוד מעוניין באורי ועופר, או שזה ממש ממש לא מעניין אותם?

חממה זה בלב, חממה זה בראש, כמו גידול סרטני

יחסית לאדם עם פיצול אישיות גור נראה רגוע. או שאין לו. אז תשרפו את הנייר, חבר'ה, והכול יתגלה...
&nbsp
לא מערבים משטרה! נכון, צ'וף, אל תשאל שאלות. שימי ביקש. אז מה... מי בצד של מי?
&nbsp
איזה קטע, איך הזמן עובר מהר, רק אתמול היה ראש השנה... קוקי, הם פשוט מידרו אותך. ומכרו את כל עקרונותיהם בנזיד עדשים. (או מרק עוף, בן אלרגי לעדשים) אני לא מבין למה לא מביאים לקוקי לקריין. איזה פוטש זה! איזבל, איזבל. זה אותו שורש, אגב. לוזרים.
&nbsp
תשרפו ותראו כתב סתרים! או שתביאו לשחר, הוא מבין בזה. הפעם האחרונה שהסתכלו עליה כמו גנבת זה אחרי מה שקרה לאבא שלה בראש גדול. תמיד היה לה ראש. לא רוצה גור וירדן. לא צריך גור וירדן. לכאורה? גור, חצית פה מה זה קו. אל תשתמש במילה הזאת לעולם!
&nbsp
אני הייתי בטוח שהפסקנו עם הופעות ומחזות זמר לאור ניסיון העבר?! ולמה שמות מוזרים? מה עישנתם? מי יהיה הרשע, שחר או גור?
&nbsp
רק רוצה להגיד: גרשום לא יהיה שם בסוף, אדון עולם יחליף אותו מתישהו. אורי נקרע מצחוק כל הסצנה. בכלל הם נקרעים כל הסצנות.
&nbsp
לעיר קוראים כפר סבא, ליאב. בן לא הסביר לך שהקהל הוא דווקא אנשי גאיה? זה לא רמת גן פה. ותתכוננו לראות מלא ריבים כאלה. לאף אחד אין מושג על מה היא מדברת. שני פושעים. הנה זה בא. עכשיו. אמרתי לכם.
&nbsp
מה פוקי תשחק, זאת שאלה. אוי ואבוי. והשמות... אה, וגור הרשע. שוב חזרנו לימי שון לוי הערפד. אגב, שיר, השם טוהר, לא מוזר לך? קים משחקת את המסכנה. לא, לא מעדכנים את נועה בליהוקים הכפולים האלה... קים וגור? מוזר. אולי בתור שני כאלה שההורים שלהם מרושעים. נתי מפחיד אותי. מקצועית. מה קרה לכם. התירוץ הידוע שלנו. מקצועית הכול.
&nbsp
פתגם נכון, אדון עולם. אבל מיגל לא צופה בטלוויזיה? אומר לכם, בסוף אדון עולם יהיה מחובר לאושר. איזה שמות מוזרים הם ממציאים. מה זה העולם הזה שהם יצרו?! מטריד האדון עולם הזה.
&nbsp
אני מרגיש שיש לנו כאן מרילין מונרו. יופי, בן! ותזכור: אל תשאל מה הקאנטרי יכול לעשות בשבילך, תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל הקאנטרי. הנציג של משפחת צ'ירולי. אולי.
&nbsp
נראה לי צ'וף מצ'ירולי. את השם שלהם הוא מסוגל להגיד. צ'מצ'ם?! צ'וף, אתה גם חוצה פה קו. רק שימי אומר לצ'מצ'ם, הבנת?! צ'וף חכם יותר מכולם...
&nbsp
פוקי!!!!!!!!! הנה את!!!!!!!!!! צריך ללהק גם אותה. מתי פוקי באמת תפרוץ? אבוש אבוש, אבל מה עם אבוש של צופוקי? למה הוא לא משלם כלום?! הנה, אמרנו שהוא יסלח.
&nbsp
נמאס לי כבר מהשיר הזה. אני מתגעגע לדלת מסתובבת.
&nbsp
בספר החבקוק, אתה נודניק. לא כלב ולא כלום. הכול פלאברה. יהיה נזק מוחי?
&nbsp
לא היה כלום כי אין כלום!... בחשבון הבנק של מיגל. רק בן, שהוא באמת מעורב בפשע, וכל מי שמסביבו מעורב בפשעים (התחזות, הברחות, פשע שונות) הופך לשה הטעים שלהם. אוי ואבוי. שיט. דודלי.
&nbsp
נועה צריכה להיזהר. ולהפסיק להיות מבולבלת. די כבר. שרפת את זה, ירדן?
&nbsp
כן. קוקי חושף שחיתויות. כמו שצריך.
&nbsp
אני. אמרתי. לכם. כל. הזמן. למה. לא. מקשיבים. לי?! BONUS PAST 08?

שיר m

Well-known member
יותר מוטרדת מ"ברית" ו"נדר"

וגם לי נמאס מהשיר הזה.

שיר m

Well-known member
אממ

גור אמור לעלות על נועה-ליבי תוך שניות...
&nbsp
פוקי וקוקי במשבר
&nbsp
קוקי על זבולון! אין שם כלום.
&nbsp
הליצן זה לא צ'וף הוא מטומטם מדי.
&nbsp
מה היה כתוב שם?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 82-הרועה הטוב

מה כתוב בפתק שהוחבא בפסנתר?

שיר m

Well-known member
אז

הוא לא ידע מה הוא מחפש, וקים גילתה לו שזה המפרט?
&nbsp
בסדר, הבנתי, זבולון. עדיין מקווה שזה מישהו אחר.
&nbsp
גור, ליבי, לכו תחבלו, שקים תצטרך לשיר על אמת
&nbsp
הבנו, קומיקס קומיקס קומיקס. אבל נווווו כברררר
&nbsp
ירדן, גור לא כזה תמים ומתחשב.
&nbsp
בן "נולדתי מסתדר" חממה. תיזהר איש גדול משכמך ומטה. תיזהר

אני לא רוצה להגיד 'אמרתי לך'... כי אמרתי לך מלא פעמים את זה

גור לא שה תמים או סיר קסמים, אבל הוא בסדר. לעת עתה.
&nbsp
אני יותר מוטרד ממה שקוקי מתכנן לזבולון.

שיר m

Well-known member
למה מוטרד, זה יהיה משעשע

(ואל תגיד עדיין, אני נאחזת בתקווה כלשהי שזה לא הוא)

אוף, שיר, זה הוא מושפע מאחיו הגרומל ובא לנקום בשחר

שחר גנב לו את האח לתקופה של כמה שנים...
&nbsp
ואני חושב שהמוקיון יקבל מישהי שדומה להארלי קווין.
&nbsp
תבדקי איך נראית הארלי קווין ותסיקי מה שתסיקי.

זה הסיפור על ילדה שמה נועה, נועל'ה, נועל'ה, נועל'ה

והיה כתוב שם "Bonus Pastorus", הרועה הטוב.
&nbsp
ועכשיו מישהו לא יגיד שזה זבולון?
&nbsp
קוקי, אני לא מאמין שאתה בארון. זה נורא להיות שם. זבולון, די, היחיד שרואה אותך רב עם המוקיון זה רובי. והוא לא עד אמין. קוקי לא עושה כאן כלום, הוא אדם מסכן וקורבן.
&nbsp
בקיצור, כל השיטות של גאליס. כן, כתב בצל. גור, מספיק עם השטויות.
&nbsp
מה הקטע של נשים עם שייק מופרך?! צוק, אתה במצב בעייתי. בול, יש יותר מדי אנשים דומים לכם בקומיקס הזה... משום מה... והנה שחר הישן.
&nbsp
תעשי סינון, ירדן. גור, בחייך, תפסיק. ואל תעתיק את צוקי. קוראים לזה עיוות. לא חיוך. למרות שירדן מהממת. ואני מזכיר לכם ששיר לא אהבה אותה בהתחלה.
&nbsp
כן, יופי, קים. את חכמה. ג'ימי קשור אליכם? צ'וף! צ'מצ'ם! שימי חכם. מאוד. צ'וף לא. שיצ'מצ'ם, החצ'וף.
&nbsp
זה יהיה אדון עולם בסוף. תפקידים בשם טוהר זה טריקי. מקצועי, חברים. לאחרונה כולם מתנהגים בצורה מאוד מקצועית. לא?
&nbsp
ומה הקשר בין המקום לפה, ירדן? היא לא כזאת משהו, גור. וגם לא פותרת חידות כל כך טוב. הנה, צוק, נכון שאין לה מושג מה נמצא בקצה ההר מעל התהום?
&nbsp
גם אני לא מחלתי לו, קוקי. שניכם נפגעתם. קוקי, אתה אדם חכם מאוד. יואו, לגמרי זיכרון צילומי! הוא זוכר את האפידרמיס של קרפדה! ואיך אתה חושב שהיא מתה, הפורה?! אני מחכה להתנצלות. מחכה. קוקי, את מי אתה עומד ל... ולמה היית בארון בכלל?בבקשה אל תעשה את זה... היא תמות... אתה קופידון. אתה קופידונה. אתה... אתה קוקידון! בוא לא נבזבז עליו יותר מדי דיו.
&nbsp
ליאב, אני מקווה שאלו לא יחסי מרות... וללחוץ ידיים בבית חולים? בואו, חבר'ה. זה לא ריאליטי, אמרה פליטת האח. אתה יודע מה אמר בן גוריון, בן? שאתה יודע שאתה למעלה ברגע שאתה שואל, ואין את מי לשאול כי הפלת את כולם, למה אתה מדבר עם הידיים. אגב, גם במועדון החנונים הוא היה יו"ר ועד כיתה. אבל זה היה סרפדים, לא ארזים.
&nbsp
היי, זבול. הוא לא יעזוב אותך, הוא ימשיך לרדוף אותך לעוד סדרות. לא רק בטרנינג ובכפולה.
&nbsp
אוי, זבול, איזה יופי שיצאת מהחדר הזה, כמה מפתיע שהיית בו. אני יודע יותר, צוק.
&nbsp
עוד פעם מקוללת? שכחת גם "אוכלת את הראס". המון שקרים.
&nbsp
שמתם לב? הסיסמה של בן היא "ראש עיר שעובד בשבילך. כביכול". אני רק מקווה שבן לא יהיה חשוד לכאורה כי אז זה הסוף שלו. אני מרגיש גאליסי...
&nbsp
למה השיר שוב? ויש לה פלייבק נייד? והיא יודעת שהיא שרה גרוע? חבר'ה, את השיר הזה השמיעו אלף פעם בחזרות לחללית. איך רק עכשיו שמעתם?
&nbsp
בחורה מאוד מסכנה. פעם בן היה עמוק. תצטרפי, גברתי היקום. כן, גברתי.
&nbsp
שחר מזמזם את "אנחנו"... היי, אח של מורשת. זה לא יפה, רק בגלל גאליס? או או. המפרט.

שיר m

Well-known member
מתה לדעת מה התוכנית של אדי

גם עכשיו אני לא אוהבת שירדן נמרחת על גור

למעלה