כל החברים של אליאנה מגיעים לחלל
עוד פעם זה?! גיא פינס, עוף מהסדרות!

הבת של. אולי זאת דלת מסתובבת. זבולון?!

נועה, אולי נעדכן את האבטחה בבית שלך? רוברט רגיל לשרוף מחשבים. ואגב, שיר, כנראה זה לא אלעז. למה? כי ניסו לא בעונה הזאת, אז אלא אם הוא עושה לנו פיזנטי...

אז זה זבולון.

חולה על האביעד הזה. מת עליו. פחות מילים עם צ'. נועה שולטת במזרח אירופה? מה היא, ברית המועצות? שימי מתחיל לשחק מלוכלך. תשמע, העולם בחר בטראמפ, ביבי... עלית על משהו. וגם נועה, זה מגוחך שהיא תזכה כי יש לה כרטיס.

מעניין איך גור חושב שזה מגן על נועה. מעדיף את הגרסה האקוסטית. חג הקורבן. מעניין. גור, אתה לא נכה וגרשום עיוור. תן זכות קדימה. חצ'ופים. אושיה זאת שירה לוי! צודק, גרשום. צודק. מה לעשות.

הם קלעו בול לעונה השנייה של צל של אמת. כן, זה כן! צוות לא מקצועי. אני מאמין לקוקי. יש לו אמינות. כן, הם עושים חקירות בלעדייך. אבל חברים, אני מזכיר לכם את תיק המיועד האפל. התיק שלימד אותנו שלפעמים חושדים בנכה הנחמד. ואם הנכה הנחמד כבר לא פה, אז באח של החבר הכי טוב.

גרשום, אתה גאון. צא מהצחנה.

תתת! רגע, איסור יציאה גם למדינה שלך? אני מרגיש שהכסף הלך לאפיקים לא טובים כל כך. אושר פולט פירורים.

כן, הוא קצת מוזר. הוא לא מדבר על קרלוס התיש. אתם יודעים, בסוסי פרא אני אמרתי שמגניב לנקום באנשים דרך קומיקס. אבל התכוונתי לכתיבת עלילות נגדם, כמו שעשיתי לליטמן. לא ככה.

לא כמוך, זבולון! ממש לא!

גור, בעונה הקודמת היית רע שמעמיד פנים שהוא טוב. עכשיו אתה טוב שמעמיד פנים שהוא רע. כמה זה מגוחך?!

ועוד לא דיברתי על שחר, שהוא טוב שחושב שהוא רע. נאיה מאוד חמודה ויש לה עתיד. מעניין אם קים תגלה משהו.

עידו ברטל!!!!!!!!! לא, שוב שגיא... די כבר. זה הלוק של שגיא כשהוא עבר לצד האפל.

לי הוא נתן השראה כשהייתי ילד. צעד קטן לאדם וצעד גדול ב... רגע, מוכר לי. לא, לא ניל ארמסטרונג. מישהו אחר... ידעתי ששחר. וואו, אפילו שימי לא מבין. גיטרה מהחלל? אולי היא מ...

כן, אני חושב שזבולון התעצבן קצת.

שוב השיר הזה.