מה שברור- לא יהיה טוב
שמתי לב שיצא רק גיליון אחד לקומיקס הזה.

אוי, חבל, מה נעשה עם האי הבודד לטיפולים? רובי, בוא ננסה למכור למישהו אחר. אולי לג'ייסון. עכשיו מכניסים לכאן את הקמפיין למחזור. בפעם שעברה זה היה קסדה. אני רוצה להבין: צוק אמר חצי שנה. חצי שנה, הוא אמר. וזה 24 שעות לפני התאונה?! איך עברה חצי שנה?! עוד אחד בגאליס. אחיו הקטן... וזה שם.

לא, המפתח קים דאגה.

חולצת המשבצות של אתרוג?! אה, דריה?! אה... מה...? לא, לא המוקיון. טוב, אתם יודעים מה יש להגיד. אם רע לך ובתך נחטפה בידי פרצ'וף מוכר... בשביל זה יש קלמ"ר!

וואו, עלית על משהו כזה כל כך הרבה זמן אחרי שכולנו עלינו עליו. יופי, גור. שלוש בנות. עם ירדן יכולת.

מטריד קצת. כולכם באותו ראש.

תשמעו, חבר'ה, עם כל הכבוד... שני דברים. ראשית כל, גור עדיין נישק את ירדן כשירדן עוד הייתה עם צוק, אז אני לא מבין מה הקטע. ושנית, בחייאת: מי אמר שהיא עיוורת?! אני לא מקבל יותר אנשים שטוענים שהם מוגבלים בלי בדיקה מוסמכת. הוראה מתובל. צוק הדפוק, צ'וף החצ'וף... גור ה... ה...

במקרה של בן לא אעשה את זה מנסיבות מובנות. כל הצ'ירוליז פושעים. בן אשכרה קלט. מוזר.

קוקי ופוקי קורעים העונה. בעיקר פוקי. קוקי חכם. למרות שאחרי סוף העונה, בואו, קוקי יצטרך לשלם יותר ממה שבן יצטרך. היא הכי לא מועט! עוד פעם גיא פינס...

אתה אדם מוזר. גור הלא ברור! זהו, מצאתי!

אם יש דבר אחד שאני שונא פה בסדרה, זה שצריך להסביר לנועה הכול פעמיים. אפילו בן לא צריך! הוא מצ'קלף עליך!

חצ'וף וצ'קלפן.

אני מבין שהוא למד מהמורה שלו, בכר. אתם יודעים על מה אני מדבר. אוי, קוקי, אתה כזה חכם.

עוד פעם בן משתמש בפתגם בצורה כל כך נכונה! ואז הוא הולך לדחליל. אבל גם בשמינייה הם נזכרו בדחליל אחרי חליל אז בסדר. נורא חמוד. נו באמת, בן, השומר אחיך אנוכך? אני נשבע שאמרתי את זה לפניו. שומרת אחי אנוכית. יש להגיד.

הם עדיין זוג?! הזוי. אפילו בהודעות עושים לנאיה שיפוץ קולי. היא אמרה... היא אמרה אחלה בחלה!!!!!!!!!!

קוקי, אתה מוקף בהזויים. וזבול, תוריד את המשבצות, זה של רוגי!!!!!!!!!! קוקי, אני חושב שהתבלבלנו... הוא ממש בשליטה.

למה שניים? גאיה דורסת את כולם. גאיה הסתבכה עם אדון עולם... כדאי שהיא תדאג שהוא יהיה לכוד בין שניים.

שוב פעם מוליכים את בן שובל. הבדיחות של בן צפויות ומצחיקות. יפרקו את כפר סבא? אילן אפילו להקה לא פירק. עשו אותו באמצע? אני מנסה לחשוב מה זה אומר ולא מצליח. רגע. אבל כפר סבא היא עיר? אז למה...

מדריד זה שם קוד לריאל של המליפיקים. היא אמרה אחלה בחלה?!