כפולה 4- המשך שבוע 5

פרק 87- מסוכנת

אז האם נועה תלמד את קים לשיר?
&nbsp
מה יעלה בגורלו של רוג'ר?
&nbsp
מה יקרה לאחר הטלטלה במחזמר?
&nbsp
והאם בן יגלה שעל שנאת מתנות חינם חרב בית המקדש?

השירה שלה אכן מסוכנת

בדיוק. כמו בבית הכלבים. וגם ההגייה שלה בעייתית. אכן, אכן, גהרשום יקירי. איזה מזל שקים לא שרה את שיר הפתיחה.
&nbsp
לא... נו... די. נועה ישירה. מאוד. וקים תמימה. לא רק נראית.
&nbsp
תכף בן מקים את איחוד מפלגות החמין. מפסיקים להתנצל! כי גזים זה טבעי! שולה טלנסקי? לא טוב, לא טוב... בן, אתה חייב לעשות סרטון עם מושיק גלאמין. שיראה איך אתה חי!
&nbsp
שני אביעד בבת אחת. נחמד. נכון, הוא מצ'קלף עליך. טוב, עד החתונה זה יעבור. אבל עם צלקת כזאת, מי תרצה להתחתן איתו?
&nbsp
קרם עור פני משה. מה נחה? מה נחה מהמה?! הם חיים בסרט, בן. אתה חי בספר. יותר חכם. איזה אדון עולם? של מטה? גאיה, יש כאלה שאומרים שוחד. יש כאלה שיגידו שזאת הפרטה... הפרטה מאוד מתקדמת.
&nbsp
אמרתי לכם. מה השם השני של אושר?! התנוך?
&nbsp
לאמלק... מעניין. גאיה תתרום כסף. גברתי?! לא סגרנו משהו?!
&nbsp
חצ'ופים... צ'קלפן.
&nbsp
שון תומרקין?! אוי ואבוי.
&nbsp
צוף לא המוקיון, תודה רבה.
&nbsp
אולי רובי הזמין. איפה רובי של הסדרה, אגב?
&nbsp
הוא אבא שלה? לא? יש לך מושג. הכתם לידה. רגע, שנייה. אני קורא שוב לאסיפת הבנות המסכנות עם האבא הפושע. מה אנחנו אומרים? מה, יובל? לא מספיק עימות? נועה, אני מבין שאת לא אוהבת את זה שקוראים לה קים? אגם, לא להתעצבן. טוב, קים הנדריקס, את לא התקבלת. נסי שוב בשנה הבאה. אבל גם מישל גלסאז' מתמודדת על המקום. הוא צ'יקלף עלייך!
&nbsp
תעשה מופע עם השיר הזה. אדי הזה קטלני. אל תגיד אדושם! יש רק אדון עולם!
&nbsp
נו, באמת, צ'וף לא מאוהב בנועה.
&nbsp
אז למה ליבי באה בכלל? לא, אתה תמיד כתבת קומיקסים שמתגשמים. זוכר? הוא כן, הוא כן. ואני מזכיר! רבע מהמוח! רבע מהמוח! שוב זה... איך לכם יש פלייבק ואת של קים אפשר לנתק? אתם לא יכולים אקוסטי?
&nbsp
לא, נו, אתה צ'קלפן.
&nbsp
בחור מפחיד.
&nbsp
אוי ואבוי.

שיר m

Well-known member
אז מי הבוס של מי לדעתך

אתה חושב שצ'וף עובד בשביל זבול?

כן. גם אלימור נראתה תמימה

וגם גור!
&nbsp
אבל את יודעת שזה זבול!
&nbsp
למה הוא על ההנדריקס גלקטיק?! אה?!

שיר m

Well-known member
למה באמת

מה הוא מתכנן? לזרוק את כולם החוצה ולצחוק צחוק גדול?
&nbsp
זה יאכזב אותי אם זה הוא, כי זאת לא חוכמה להביא כל פעם ילד חדש שהוא יהיה הרע!
מצפה ליותר תחכום.

שיר, הוא רוצה לעשות לה כמו בחממה

פצצה.
&nbsp
הוא לא בדיוק הכי בריא בראש, הוא רוצה להראות לה שהוא המציל שלה.

שיר m

Well-known member
בן קורן אור וגידים

כל הכבוד רועי, צדקת לגבי צוף.
&nbsp
מה הסיפור של אדי???
&nbsp
אני לא מאמינה שאני בעד גאיה... אבל קדימה גאיה! תעזרי לבן ותברחי מאדי!
&nbsp
יופי ליבי. לכי תשירי שיר.
&nbsp
מסכנה קים.

פרק 88- קול מושלם

אז האם שחר הוא המוקיון והוא ילך לטפל בזה על אי בודד?
&nbsp
מה צ'וף יעשה לשימי?
&nbsp
מה יקרה לזבולון בדייט?
&nbsp
והאם ירדן ונועה ייסגרו על מי הן רוצות?

מה שברור- לא יהיה טוב

שמתי לב שיצא רק גיליון אחד לקומיקס הזה.
&nbsp
אוי, חבל, מה נעשה עם האי הבודד לטיפולים? רובי, בוא ננסה למכור למישהו אחר. אולי לג'ייסון. עכשיו מכניסים לכאן את הקמפיין למחזור. בפעם שעברה זה היה קסדה. אני רוצה להבין: צוק אמר חצי שנה. חצי שנה, הוא אמר. וזה 24 שעות לפני התאונה?! איך עברה חצי שנה?! עוד אחד בגאליס. אחיו הקטן... וזה שם.
&nbsp
לא, המפתח קים דאגה.
&nbsp
חולצת המשבצות של אתרוג?! אה, דריה?! אה... מה...? לא, לא המוקיון. טוב, אתם יודעים מה יש להגיד. אם רע לך ובתך נחטפה בידי פרצ'וף מוכר... בשביל זה יש קלמ"ר!
&nbsp
וואו, עלית על משהו כזה כל כך הרבה זמן אחרי שכולנו עלינו עליו. יופי, גור. שלוש בנות. עם ירדן יכולת.
&nbsp
מטריד קצת. כולכם באותו ראש.
&nbsp
תשמעו, חבר'ה, עם כל הכבוד... שני דברים. ראשית כל, גור עדיין נישק את ירדן כשירדן עוד הייתה עם צוק, אז אני לא מבין מה הקטע. ושנית, בחייאת: מי אמר שהיא עיוורת?! אני לא מקבל יותר אנשים שטוענים שהם מוגבלים בלי בדיקה מוסמכת. הוראה מתובל. צוק הדפוק, צ'וף החצ'וף... גור ה... ה...
&nbsp
במקרה של בן לא אעשה את זה מנסיבות מובנות. כל הצ'ירוליז פושעים. בן אשכרה קלט. מוזר.
&nbsp
קוקי ופוקי קורעים העונה. בעיקר פוקי. קוקי חכם. למרות שאחרי סוף העונה, בואו, קוקי יצטרך לשלם יותר ממה שבן יצטרך. היא הכי לא מועט! עוד פעם גיא פינס...
&nbsp
אתה אדם מוזר. גור הלא ברור! זהו, מצאתי!
&nbsp
אם יש דבר אחד שאני שונא פה בסדרה, זה שצריך להסביר לנועה הכול פעמיים. אפילו בן לא צריך! הוא מצ'קלף עליך!
&nbsp
חצ'וף וצ'קלפן.
&nbsp
אני מבין שהוא למד מהמורה שלו, בכר. אתם יודעים על מה אני מדבר. אוי, קוקי, אתה כזה חכם.
&nbsp
עוד פעם בן משתמש בפתגם בצורה כל כך נכונה! ואז הוא הולך לדחליל. אבל גם בשמינייה הם נזכרו בדחליל אחרי חליל אז בסדר. נורא חמוד. נו באמת, בן, השומר אחיך אנוכך? אני נשבע שאמרתי את זה לפניו. שומרת אחי אנוכית. יש להגיד.
&nbsp
הם עדיין זוג?! הזוי. אפילו בהודעות עושים לנאיה שיפוץ קולי. היא אמרה... היא אמרה אחלה בחלה!!!!!!!!!!
&nbsp
קוקי, אתה מוקף בהזויים. וזבול, תוריד את המשבצות, זה של רוגי!!!!!!!!!! קוקי, אני חושב שהתבלבלנו... הוא ממש בשליטה.
&nbsp
למה שניים? גאיה דורסת את כולם. גאיה הסתבכה עם אדון עולם... כדאי שהיא תדאג שהוא יהיה לכוד בין שניים.
&nbsp
שוב פעם מוליכים את בן שובל. הבדיחות של בן צפויות ומצחיקות. יפרקו את כפר סבא? אילן אפילו להקה לא פירק. עשו אותו באמצע? אני מנסה לחשוב מה זה אומר ולא מצליח. רגע. אבל כפר סבא היא עיר? אז למה...
&nbsp
מדריד זה שם קוד לריאל של המליפיקים. היא אמרה אחלה בחלה?!

שיר m

Well-known member
אין על בן!

לפי מה שהבנתי מצוק הקומיקס נכתב לפני חצי שנה ויצא 24 שעות לפני התאונה...לא שזה משנה

שיר m

Well-known member
החצ'ופה.

בן בן

&nbsp
יופי גאיה, לא ציפינו לפחות.
&nbsp
מצטערת, אני פשוט לא אוהבת את גור.
&nbsp
מעניין מה יקרה כשזבול ופוקי יפגשו...

Roei152

Well-known member
מנהל
אין כפר סבא ???
פרקים קורעים ומצחיקים יש לכפולה בעונה הזאץת.. יותר התמקדו בצד הקומי של הסדרה ..
אז מה הקטע עם הקומיקס? איך צוק הבין ששחר הוא לא המוקעון לפי הקומיקס?

למעלה