תשמעו, יש כאן דברים הזויים
למה היא קוראת לו שחי? אני צריך לחשוד שהיא אתרוג בתחפושת? הוא הרביץ לך בראש? לא? אז סבבה, אתה תהיה בסדר.

יופי, זבול.

שני אביעד. נחמד. אבל מה באמת יש שם...? מה יקרה אם זה ימריא? אבל יש באי רק הכנה לדגים. שימי, המוקיון מצ'קלף עליך!

אתה נכנס הרבה דרך חלונות? נועה, למה את שומרת דבר מטומטם כזה?! כן כן, דודה אליאנה כבר הזהירה אותה מאובדן הזיכרון שלך. והאח דניאל הזהיר את המוקיון משחר.

ודוד רובי כבר לימד אותנו בנוגע לוויכוחים עם עצמך.

רוג'ר הוא אדם נחמד וטוב. כן, גור, אבל למה אתה כל כך... למה? גור, באמת אמרת את זה.

בסטי!!!!!!!! גם אני בסטי שלך? אני אגיד לך משהו, בסטי: פשוט קים לא נתנה שיגזרו לה את הפוקיות בשיער... מתי פוקי תפרוץ? היא שרה הרבה יותר טוב מקים. פוקי... קים זרקה את הדיסק און קי בפח. עלייך לרדוף אחרי קים עד חורמה!!!!!!!!!!!!

כן, נועה סידרה לעצמה דמות שיכולה להיות בחופש. נועה מפרגנת. וחבל. הנה, כן, החבר הזה.

אני מרגיש שפוקי וקוקי מזדהים עם השיר הזה. ומי ההזוי שכותב להם את השירים האלה?! אני מרגיש שיצרו שיבוט של גרשום. נראה לכם?

איכס. צוק... תחזור לאפידרמיס. יופי, סחיטה.

האדי הזה מפחיד אותי מאוד.

באיזו עילה הביאו את קים לפה? פוקי מקנאה. לא יפה, צוקי. אכן נבלה. לפוקי לא עושים את הפוקי!

מקהלת ה... אוי. בן, רגע, למה המפקחים על הכשרות? אנחנו מאמינים בחיה ותן מכות. כאם ואחות. אה, זה המשל שמספרים בעירייה. והוא די צודק. בן, ישיבות עירייה זה קצת יותר מתשעים דקות, אז תמהר במשחק. נכון, בן, אתה ראש העיר, אתה צריך לטפח את הראש שלך... העיר מסריחה מהראש. או מבית השחי, אם לא שמת דאודורנט.

אדם מטריד.

גאיה הגיעה מהר. גברת יקום יותר גדולה מאדון עולם. אני לא מקבל זוגיות של שני שחקנים עם השם דין! אני לא מקבל את הדין!

לידוד, הפרויקט הזה כולל את ביטול דרום העיר?

כן, זה די בעיה שצוקי עושה ניסויים עם בנות. אוי, נאיה. יודעת לעשות את השירה המזייפת הכי מזויפת.

גיטרה יפה, שחר. תיזהר ממנה. ואצלי בגאליוסי המתנות יותר מטרידות.

יוצר נחמד, המוקיון. גם כותב שירה?

מאוד עסוקה.

אולי אחיו התאום נשלח לגידול אצל משפחה רגילה בירושלים... ואז גילה שהוא קוסם! שימי זה זה שאתם מכירים. צוקי, אתה חייב לעבוד על הטיימינג. כבר פעם שנייה שזה קורה לך. אולי הפעם ריף לא הייתה חולה בשיעול.