כפולה 4- המשך שבוע 4

פרק 83- המפרט

אז מה יקרה לשחר אחרי המפגש עם המוקיון?
&nbsp
מה הרמז של רוג'ר?
&nbsp
איך יהיה במחזמר?
&nbsp
ולמה, למה אי אפשר שיהיה פשוט מבחינה רומנטית?

תשמעו, יש כאן דברים הזויים

למה היא קוראת לו שחי? אני צריך לחשוד שהיא אתרוג בתחפושת? הוא הרביץ לך בראש? לא? אז סבבה, אתה תהיה בסדר.
&nbsp
יופי, זבול.
&nbsp
שני אביעד. נחמד. אבל מה באמת יש שם...? מה יקרה אם זה ימריא? אבל יש באי רק הכנה לדגים. שימי, המוקיון מצ'קלף עליך!
&nbsp
אתה נכנס הרבה דרך חלונות? נועה, למה את שומרת דבר מטומטם כזה?! כן כן, דודה אליאנה כבר הזהירה אותה מאובדן הזיכרון שלך. והאח דניאל הזהיר את המוקיון משחר.
&nbsp
ודוד רובי כבר לימד אותנו בנוגע לוויכוחים עם עצמך.
&nbsp
רוג'ר הוא אדם נחמד וטוב. כן, גור, אבל למה אתה כל כך... למה? גור, באמת אמרת את זה.
&nbsp
בסטי!!!!!!!! גם אני בסטי שלך? אני אגיד לך משהו, בסטי: פשוט קים לא נתנה שיגזרו לה את הפוקיות בשיער... מתי פוקי תפרוץ? היא שרה הרבה יותר טוב מקים. פוקי... קים זרקה את הדיסק און קי בפח. עלייך לרדוף אחרי קים עד חורמה!!!!!!!!!!!!
&nbsp
כן, נועה סידרה לעצמה דמות שיכולה להיות בחופש. נועה מפרגנת. וחבל. הנה, כן, החבר הזה.
&nbsp
אני מרגיש שפוקי וקוקי מזדהים עם השיר הזה. ומי ההזוי שכותב להם את השירים האלה?! אני מרגיש שיצרו שיבוט של גרשום. נראה לכם?
&nbsp
איכס. צוק... תחזור לאפידרמיס. יופי, סחיטה.
&nbsp
האדי הזה מפחיד אותי מאוד.
&nbsp
באיזו עילה הביאו את קים לפה? פוקי מקנאה. לא יפה, צוקי. אכן נבלה. לפוקי לא עושים את הפוקי!
&nbsp
מקהלת ה... אוי. בן, רגע, למה המפקחים על הכשרות? אנחנו מאמינים בחיה ותן מכות. כאם ואחות. אה, זה המשל שמספרים בעירייה. והוא די צודק. בן, ישיבות עירייה זה קצת יותר מתשעים דקות, אז תמהר במשחק. נכון, בן, אתה ראש העיר, אתה צריך לטפח את הראש שלך... העיר מסריחה מהראש. או מבית השחי, אם לא שמת דאודורנט.
&nbsp
אדם מטריד.
&nbsp
גאיה הגיעה מהר. גברת יקום יותר גדולה מאדון עולם. אני לא מקבל זוגיות של שני שחקנים עם השם דין! אני לא מקבל את הדין!
&nbsp
לידוד, הפרויקט הזה כולל את ביטול דרום העיר?
&nbsp
כן, זה די בעיה שצוקי עושה ניסויים עם בנות. אוי, נאיה. יודעת לעשות את השירה המזייפת הכי מזויפת.
&nbsp
גיטרה יפה, שחר. תיזהר ממנה. ואצלי בגאליוסי המתנות יותר מטרידות.
&nbsp
יוצר נחמד, המוקיון. גם כותב שירה?
&nbsp
מאוד עסוקה.
&nbsp
אולי אחיו התאום נשלח לגידול אצל משפחה רגילה בירושלים... ואז גילה שהוא קוסם! שימי זה זה שאתם מכירים. צוקי, אתה חייב לעבוד על הטיימינג. כבר פעם שנייה שזה קורה לך. אולי הפעם ריף לא הייתה חולה בשיעול.

שיר m

Well-known member
לא לא לא

לא ירדן! לא! את מדהימה והכל אבל זה גור!!! הוא לא מדהים בכלל!!! הוא מסוכן!!! לא!!!!!
&nbsp
אז הליצן זה זבולון? מה הסיפור כאילו? הוא תמיד אהב אותה והיא לא שמה עליו? היה איזה קטע בכיתה א או משהו? מה הסיפור שלו?! כל חייו הוא רצה להיות הגיבור של נועה? בנאדם אין לך חיים?
לא רוצה שזה יהיה זבולון. מבחינתי גור אשם לנצח.
&nbsp
למה שוב פעם צוק רואה את ירדן עם מישהו אחר? לא מיצינו?
&nbsp
פוקי, מה את מופתעת, את עשית דברים יותר גרועים.
&nbsp
כן, אוקיי, הנה זה- גאיה ומיגל חמודים.
&nbsp
מתה על בן. "טוב (פסיק) אח רחוק משמן טוב" זה הכי משובש בעולם.

זה האח של הגרומל

כמו שתמיד אמרתי.
&nbsp
גור הוא אדם מסכן ולא מובן. למה את מאשימה אותו במעשי משפחתו? אבות אכלו בוסר ועיני בנים יטוחו?

שיר m

Well-known member
אתה מאמין לו?

הבנאדם התחזה לנכה במשך תקופה ארוכה
הבנאדם הכניס את אמא שלו לכלא
הבנאדם טוען שהוא מאוהב בנועה ויעשה הכל בשבילה
&nbsp
אז מה עכשיו? "על הדרך" הוא התאהב בירדן? ככה פתאום?
אולי הוא פוחד שהיא תעלה עליו? ומנסה להסיח את דעתה? אה? חשבת על זה?

שיר, קצת לא נעים לי

אבל נועה גם מתחזה הרבה זמן.
&nbsp
את אימא שלו הוא היה צריך להכניס לכלא כי היא מטורללת.
&nbsp
ואת פשוט לא יודעת לזהות את הסימנים. זה זבולון.

שיר m

Well-known member
בסדר, בסדר

הבנתי שזה זבולון, אבל עוד לא אבדה תקוותנו

Roei152

Well-known member
מנהל
שיר , זה זבולון לא גור
גור , הוא אומנם לא סימפטי , ולא הדמות הכי אהובה בכפולה , אבל זה לא הוא ..

Roei152

Well-known member
מנהל
מעצבן אותי ש
צוק וירדן חזרו , ולא ידענו מזה ,
הכותבים פה הם משהו , לא כותבים סדר בזמנים, (ראש השנה וולנטין די) , וגם לא מוסיפים פרטים הכריחים , צוק לא גילה על מה שפוקי עשתה כדי להפריד בינהם , לא גילנו מתי הם חזרו , מתי הוא נפרד מפוקי? כותבים שלא כותבים סיפור רציני ..

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 84 -יום האהבה

בא מוקדם מדי , עם זוג לא נכון , זוג מפרגן , זוג שאחת מנצלת בו את הבן לתפקיד ראש העיר , רוגי חדשה שמזייפת , אחד שתפס שוב את המיועדת שלו מתנשקת עם מישהו אחר, ואחת מבולבלת בין שניים ..

וקוקידון שלא יודע את מי צריך לשדך

נועה, אני אמרתי לך שאת צריכה לחדש את מערך האבטחה בבית?
&nbsp
אושר חכם מאוד. איך ריף שרדה חודשיים עם עופר שכטר ואורי לייזרוביץ' בפסטיגל?! אה, יש קטגוריה זניחה. מעניין מה רובי חושב על בן הזוג החדש. עידו ברטל! לא.
&nbsp
"בואי!"
"לאן?"
"אני לא יודע!"
&nbsp
יופי, ירדן. נפלא. בינתיים האקס שלך גם בסיבוכים עם חברתו המצוינת החדשה. כלא ב... מה? הם יגמרו בסוף ביחד. העיוות הזה. ירדן מאוד כועסת היום. אוי ואבוי, קרואסון צפע!
&nbsp
שוב פעם השקו אותו במשקה הזה שגורם לך לאבד זיכרון? אבל מי יודע מה?! טקס מטופש עם שיר מטופש.
&nbsp
ומנחה מטופש שדומה לעידו ברטל המטופש. תגידו, כמה שמות שניים יש לאושר?
&nbsp
תביא לי איזה פיתה קולדה. קים לא יודעת. שחר מתחיל להיזכר. גם בגאליס זאת הייתה בעיה. איזה קטע שאמרתי גאליס. יש אחים של מישהו מגאליס.
&nbsp
קוקי אדם מאוד חכם. אם כי הוא לא גילה את השם שלה. חה חה. איך כבר הגענו לוונדנדיינז... מה חנוכה, אמרנו חג האהבה וראש ה... אה, חנוכה. הזה. שלא פה. ואפשר להשתמש בחדר שלו למען מפקדה. באמת לך לכיתה ותבדוק.
&nbsp
מי אוהב אותו? שיר חדש שמגלה איכשהו את כל האמת ואף אחד לא יודע ולא שם לב. לא יפה להשתמש בשיר של גור. זה שלו ובשבילך.
&nbsp
את לא תתעסקי עם "שיק" מה?! את לא תתעסקי! היא תראה לך מה זה, יא... טפי! רגע, מה עם הציתות? אל תדאגי.
&nbsp
בעצם, כן תדאגי, כי קוקי מניח דברים בעייתיים. ויהיה מצחיק. אבל לא טוב. ואמרתי לכם. מההתחלה. חה חה חה! עלק, גור. ה"שיק" שלה?
&nbsp
לא ממש, חבר. אתה יודע שאני אוהב אותך, בעיקר כשאתה נגד פינס. ידעתי. פוקי מאוד שפויה! יהיה מצחיק. זה בטוח. אמרתי עלילות לאיאן. צוק, יש לך רגשות! לכולנו יש רגשות! אה, מוזר. מעניין.
&nbsp
מה?! למה שוב?! איך... כבר מזמן לא... איך חזרנו ליער אשתאול?! הנוכחית בלבד. לאליאנה יש עשור.
&nbsp
פיקאצוק! פוקימון! חזרתם! אפשר לדבר על משמורת משותפת לילד? אולי צופוקי לא יצטרך טיפולים פסיכולוגיים למרות הכול. זה שוב קורה. קרני חיטין אול אובר אגן. חבר'ה, אולי דבק...? לא דבק. נכון? לא רצינו דבק.
&nbsp
לא, אתם זוג. לא דומה לו בכלל. הבנתי. שימי היה אסיר. אז מה היה עם קים כל השנים? אצל דוד רוג'ר?
&nbsp
לא הבחור הנכון.
&nbsp
לא טוב בכלל... היי, זבול.

שיר m

Well-known member
זה מדהים איך נועה ישנה בכיף שלה

וכל פעם יש לה הפתעה אחרת בחלון

שיר m

Well-known member
חופשי מקריפ פה ברמה

לאן הגענו, שהסיפור היחיד שמתקדם פה זה הסיפור של פוקי!
&nbsp
יפה נועה שרה את השיר של גור.
&nbsp
ירדן תפסיקי לצחוק מהמוקיונים

Roei152

Well-known member
מנהל
אני בעד צוקירדי
הזוג הנורמלי היחד בסדרה הזאת..
זבולון הוא חמוד ומתאים לפוקי אבל הוא מקריף ברמה ....
בכלל כולם לא מסתדר בסדרה הזאת ..

למעלה