מי מכיר... אני מכיר את ההוא שגר בקיר! אביעד, לא?
שתדעו שקומיקס הרבה פחות כובל אמנותית משירים, כמו שמשפחת אלימלך נוהגת לעשות. תמצאו חרוז לגז עצבים? אין. קומיקס זה יותר טוב. זה לא צוף. רמי גבוה יותר מנועה, והליצן בערך בגובה שלה...

שוב חושדים בירדן?! תעזבו את ירדן במנוחה! ואיזה שוד לא בוצע?! ירדן חכמה. גליה לא מחבבת את פרדי פלאברה. בעיות מפעם. כמו עם ליר.

טוב, זה בטוח לא צ'וף. אחרי שירדן חושדת בו זה בטוח לא יקרה. זה זבולון, נו.

זה הלירן חולצה אפורה שלהם. פוקי משוררת. היא כבר לא שזופה... שימי פלטה והוא יקשיב לך.

כולם זונחים את פוקי.

אוי ואבוי. חלום ליל סאמר סקול? שוב הצגה ש... לא, נו, די! יש שם אנשים עם יכולת נבואית? אני מבין שגרשום כבר לא עיוור. מה הם עשו שם, לעזאזל? ההיא עם הוופל עדה. אוי ואבוי. זה לא היה יחזקאל?

זמרת העבר. גנבת, גנבת. מזל, התא של ליאב התפנה ועכשיו יכניסו לשם את כרמל מעודה. מה צ'יזבורגר? גאיה, יופי שירדת על אוהבת הצ'יזבורגר! זה כאילו אור ואביב קיבלו גרסה מעוותת. בן לא שה תמים ולא סיר קסמים. אגב, ליאב תהיה חברה של מיגל בסוף. נכון? פושעים.

נכון, נו, שחר גם לא מתרגש מאנשים שמתים וקמים לתחייה. גם לא ממחיקות זיכרון ובומבות. או פריצות. אל תקראי לו שחי. אגב, שתדעו שגור מאוד אהוב ברשת. כולם רוצים לראות אותו חבר של נועה. אולי זה יצליח...

בן לא מפחד מליאב. הוא רץ. רץ לעירייה. רץ, והיא לא תתפוס אותו. בן מתחיל לדבר בקאצ'פרייז. כמו פוליטיקאים.

שחר לא יודע לכתוב. לפחות מאז שקם מהבומבה. הייתם מצפים שגור היה מבין יותר שליבי זאת נועה.

הוא בוגד בך כביכול! לא כבר ניהלנו את השיחה הזאת? אגב, מעניין אם גור בכלל ימשיך לעונה הבאה עם הגיוס של תום! שחר, שחר. ניהלנו את השיחה הזאת, ירדן!

יופי, פוקי. קים, לכי לכל סדרת נוער ותגידי היי גיא. זאת הייתה לידת תאומים. לכן שימי לחוץ, אגב.

רק כשהוא יוצא למשימות הוא חי. אגב, צ'וף לא פה לשמור? בוודאי שהוא כן פה.

הצל אותם, גרשום. דפים מסכנים. במאי מהולל, למה מה הוא עשה? אה, פסטיגל.

לא יפה, קוקי. צריך לראיין אותה. היא שווה המון זמן מסך. פוקי - רקדנית מדהימה! ותפסיקו עם ה"מקצועי" הזה! אור אמרה וכולם אומרים את זה אחריה! שוב פוקי וקוקי רבים. מסכנה פוקי.

הוא בטוח מזייף. הוא מכיר את כל הטריקים של ארונות על דלתות.

נכון. בצל של ספק. אני לא מאמין, גיא פינס עכשיו מקבל את הקטע שבו הוא במקרה שומע אנשים מדברים עליו?! הוא כבר דמות! וקוקי, תחליף צלצול! פוקי חכמה. היא יודעת הכול. נו, קוקי... אתה לא... עוד פעם אלה. כן, הוא יסלח. כמו שהוא כבר סלח. שהיא האשימה אותו.

לא יודע, אתה המיועד. אתה שואל אותי?!

טוב, לפחות יש לנו תכנית תחקירים... המון עושים את זה עכשיו. בגלל זה זבולון רוצה להסיר את זה. ראיתם? הוא הליצן. קוקי, עזוב את הייעוד. בבקשה ממך. יששכר. תעשה אותה ברורה! נכון, זה שחר. הוא המיועד האפל.