כפולה 4- המשך שבוע 2

פרק 75- האיש שבקיר

אז מה נועה תגלה על הליצן?
&nbsp
האם רוג'ר יצליח ליצור קשר עם העולם?
&nbsp
בן ייבחר לעירייה?
&nbsp
ומה גרשום ואושר מצאו?

Roei152

Well-known member
מנהל
צ'וף הוא הליצן?<
זו נראית לי אפשרות סבירה ,....
כל סצינה עם בן , אני רק מחכה לראות אלו שיבושים יהיו לו...

מי מכיר... אני מכיר את ההוא שגר בקיר! אביעד, לא?

שתדעו שקומיקס הרבה פחות כובל אמנותית משירים, כמו שמשפחת אלימלך נוהגת לעשות. תמצאו חרוז לגז עצבים? אין. קומיקס זה יותר טוב. זה לא צוף. רמי גבוה יותר מנועה, והליצן בערך בגובה שלה...
&nbsp
שוב חושדים בירדן?! תעזבו את ירדן במנוחה! ואיזה שוד לא בוצע?! ירדן חכמה. גליה לא מחבבת את פרדי פלאברה. בעיות מפעם. כמו עם ליר.
&nbsp
טוב, זה בטוח לא צ'וף. אחרי שירדן חושדת בו זה בטוח לא יקרה. זה זבולון, נו.
&nbsp
זה הלירן חולצה אפורה שלהם. פוקי משוררת. היא כבר לא שזופה... שימי פלטה והוא יקשיב לך.
&nbsp
כולם זונחים את פוקי.
&nbsp
אוי ואבוי. חלום ליל סאמר סקול? שוב הצגה ש... לא, נו, די! יש שם אנשים עם יכולת נבואית? אני מבין שגרשום כבר לא עיוור. מה הם עשו שם, לעזאזל? ההיא עם הוופל עדה. אוי ואבוי. זה לא היה יחזקאל?
&nbsp
זמרת העבר. גנבת, גנבת. מזל, התא של ליאב התפנה ועכשיו יכניסו לשם את כרמל מעודה. מה צ'יזבורגר? גאיה, יופי שירדת על אוהבת הצ'יזבורגר! זה כאילו אור ואביב קיבלו גרסה מעוותת. בן לא שה תמים ולא סיר קסמים. אגב, ליאב תהיה חברה של מיגל בסוף. נכון? פושעים.
&nbsp
נכון, נו, שחר גם לא מתרגש מאנשים שמתים וקמים לתחייה. גם לא ממחיקות זיכרון ובומבות. או פריצות. אל תקראי לו שחי. אגב, שתדעו שגור מאוד אהוב ברשת. כולם רוצים לראות אותו חבר של נועה. אולי זה יצליח...
&nbsp
בן לא מפחד מליאב. הוא רץ. רץ לעירייה. רץ, והיא לא תתפוס אותו. בן מתחיל לדבר בקאצ'פרייז. כמו פוליטיקאים.
&nbsp
שחר לא יודע לכתוב. לפחות מאז שקם מהבומבה. הייתם מצפים שגור היה מבין יותר שליבי זאת נועה.
&nbsp
הוא בוגד בך כביכול! לא כבר ניהלנו את השיחה הזאת? אגב, מעניין אם גור בכלל ימשיך לעונה הבאה עם הגיוס של תום! שחר, שחר. ניהלנו את השיחה הזאת, ירדן!
&nbsp
יופי, פוקי. קים, לכי לכל סדרת נוער ותגידי היי גיא. זאת הייתה לידת תאומים. לכן שימי לחוץ, אגב.
&nbsp
רק כשהוא יוצא למשימות הוא חי. אגב, צ'וף לא פה לשמור? בוודאי שהוא כן פה.
&nbsp
הצל אותם, גרשום. דפים מסכנים. במאי מהולל, למה מה הוא עשה? אה, פסטיגל.
&nbsp
לא יפה, קוקי. צריך לראיין אותה. היא שווה המון זמן מסך. פוקי - רקדנית מדהימה! ותפסיקו עם ה"מקצועי" הזה! אור אמרה וכולם אומרים את זה אחריה! שוב פוקי וקוקי רבים. מסכנה פוקי.
&nbsp
הוא בטוח מזייף. הוא מכיר את כל הטריקים של ארונות על דלתות.
&nbsp
נכון. בצל של ספק. אני לא מאמין, גיא פינס עכשיו מקבל את הקטע שבו הוא במקרה שומע אנשים מדברים עליו?! הוא כבר דמות! וקוקי, תחליף צלצול! פוקי חכמה. היא יודעת הכול. נו, קוקי... אתה לא... עוד פעם אלה. כן, הוא יסלח. כמו שהוא כבר סלח. שהיא האשימה אותו.
&nbsp
לא יודע, אתה המיועד. אתה שואל אותי?!
&nbsp
טוב, לפחות יש לנו תכנית תחקירים... המון עושים את זה עכשיו. בגלל זה זבולון רוצה להסיר את זה. ראיתם? הוא הליצן. קוקי, עזוב את הייעוד. בבקשה ממך. יששכר. תעשה אותה ברורה! נכון, זה שחר. הוא המיועד האפל.

שיר m

Well-known member
לאאאא למה אמרת את זה!

בכלל לא חשבתי בכיוון של ליאב ומיגל! למה!!!

פרק 76- נועה גזגזי

אז מה שחר עומד לעשות לנועה?
&nbsp
האם בן יצליח לרכב לאופניים אל העירייה?
&nbsp
מה צוקי, קוקי וזבולון יגלו על המזגן?
&nbsp
והאם קים יודעת מה קורה מתחת לאף שלה?

שחר יוצא מה זה רע

את ספר הבריאה היית מחזיק בפה?! לא! אז למה את המפרט כן?! לא, הוא פשוט צופה בקליפ. אה, אני מבין שהמים של רפאל כבר לא משפיעים. אמאל'ה! אה, לא, זאת רולנדה. סליחה. אולי שוב חזרו חושי המיועד?
&nbsp
אבל מה קים יודעת ומה לא?
&nbsp
אולי זאת... דלת מסתובבת?! לא טוב, נועה. יש המון מעריצים של נועה.
&nbsp
זה לא היה שחר! טביעות הנעל לא מתאימות! וגם אכדיה, הפלילו אותה! חובבן, צוקי. חובבן. גיא פינס כבר עשה דברים רעים יותר. וקוקי הפך לגרשום. עדיין קוראים לו פיקאצוק. יופי. יופי שקוקי מקבל עלילה משלו.
&nbsp
אבל מה עם פוקי?! הוא יסלח בסוף. תאמינו לי. חצ'ופים כולם.
&nbsp
נכון, קוקי. נכון. היה שלום. לפחות אתה זוכר את זבולון. נכון, זה אתה, זבולון! אתה!!!!!
&nbsp
אוי ואבוי. זה מאוד מאוד רע. הלחן מוכר.
&nbsp
יופי, צביה. מצחיק שדיברת על קול... אפרת קורעת.
&nbsp
גוֹר! התבייש לך! טוב, היא טובה הרבה יותר.
&nbsp
אושר צריך להוציא את המחזמר הזה. וצריך לשלם לגרשום. הוא דפק הקופה. גם אושר רעב!
&nbsp
קים מוזרה. קצת תמימה.
&nbsp
מנסים להפיל משפחת צ'ירולי מכהן. יאללה, תנו לבן את המנדט! רגע... חשבתי שבריטניה עזבה כבר. איזה מנדט? עכשיו גם ליאב הצטרפה למחנה הגזגזי.
&nbsp
חברה חדשה. שהיא לא גאיה סבן. מה גאיה רוצה ממנה...? היא מאוד מחושבת וקרה.
&nbsp
גם בן לא זוכר. זה בסדר. רק ליד נועה בן חכם.
&nbsp
בן אדם, תשמור על הלוקר שלך. הקופסה לגמרי השתבשה. וצ'רלי החדשה דורסת את כולם! מעניין הקפסולה.
&nbsp
הוא מבין בתקופות מבולבלות. הוא למד גיאולוגיה. עם רון. רגע, אז מה עם רוג'ר?! הוא כלוא שם?! לא משוגעת, רק חצי משוגעת.
&nbsp
אז זבולון?

שיר m

Well-known member
אממ

נועה גזגזי. זה היה עצוב ומצחיק
&nbsp
בן כזה חכם. כביכול.
&nbsp
אני לא מצליחה להבין מה קים יודעת ומה לא.
&nbsp
לא מבינה גם את התוכנית של גור.
&nbsp
הפעם הליצן נראה יותר נמוך ממקודם... אבל אני מסרבת להכיר בכך שזה זבולון. איזה עוד אופציות יש?

Roei152

Well-known member
מנהל
השיר מכעיס
אבל מצחיק וקצבי , חייבים להגיד ..
העלילה מתקדמת .. וד

למעלה