כפולה 3- שבוע 5

פרק 63- הצלצול

אז מה יקרה כשאניגמה תצפה בחזרה?
&nbsp
האם אריק ימצא את הדיסק און קי?
&nbsp
מה שחר יחליט לגבי נועה?
&nbsp
ומה ירדן עומדת לעשות?

שיר m

Well-known member
לא הבנתי

למה שזה יצלצל אצל גור אם זה שלו? זה היה אמור לצלצל לאמא שלו...
אז זאת אתרוג היתה עם התחפושת? היא פשוט מתאמת עם גור איפה נועה?
&nbsp
ליר חשוד מדי. אולי הוא משתפ.
&nbsp
ירדן, את אמיצה, בטח יש לך תוכנית נכון?
&nbsp
אריק, לך תחפש את החברים שלך

גור, אל תהיה ילד... אתה ילד? אז אל תהיה

ליר בלש מטעם עצמו. גם לליבי יש סוד... רגע, מה הסוד של מפל?
&nbsp
זאת חבש, אושר... חבש... שוב לא מכניסים את שחר פנימה?
&nbsp
כן, רוברט, אנחנו כבר ידענו את זה. היי! עכשיו הבנתי! אכדיה תובעת את נועה על זה שהיא גנבה לה את הזהות הכפולה. הייתה מישהי כזאת. הייתה בהחלט מישהי כזאת. אמר הסוכן מוסד להפסיק לחשוב במונחי בילוש.
&nbsp
ספיר כבר לא נראית כמו רוחניקית. לא, שחר לא צריך משהו מנחל חיי הנצח, אתה יודע שלא. לאתרוג אפילו אין צדפים בשיער...
&nbsp
מסכן גל, היה צריך לצלם יום שלם בחדר החשוך הזה. מה הוא צריך לעשות, ולמה הזדמנות אחת שזה שיר של נועה?
&nbsp
אריק מהיר...
&nbsp
גור תמיד אורב שם. כל הזמן. מעניין אם הוא קולט.
&nbsp
תראה פרק של גאליס ותחליט איך להגיד את זה. ולמי להגיד את זה. אה, כאילו יש לה שתי חדרים... אז הוא מאמין לה או לא? נועה, את צריכה טלפון נפרד.
&nbsp
אריק, אתה יותר מוזר מהמעריץ האוטיסט שלה. ואם היית בא בעונה הקודמת עם האפליקציה, היא לא הייתה צריכה להישרף שם בפנים! מה הבעיה בהפתעות מוגזמות? אריק דווקא נחמד אלמלא הוא היה מסתיר משהו.
&nbsp
כל סדרה, ספיר תצטרך להתחבא ולעשות מעקבים.
&nbsp
דייט האקרים, כן. ההורים האלה של נועה, לעזאזל. טחורים?! שלושה ילדים... המממ... מעניין מי אלו... אולי שני בנים ובת... אולי אחת זמרת... אחד מעצב... אחד מתחזה... סתם. יכול להיות. בגיל שלהם... המממ... הממממ...
&nbsp
די את והמשימות הסודיות שלך.
&nbsp
זאת חבש, אושר. גרשום, זאת שוסי.
&nbsp
כאילו, במחזה הם קוראים לה נועה? מוזר. זה לא מוזר? איפה בן, אגב? תחנה? מה תחנה? נשמע לי כמו תכנית באמת... למה לגור אין סולו? בתור שון לוי הערפד? לא, רק אתרוג נעלמה בין עננים!
&nbsp
מחליפה מהר...
&nbsp
אין, מישהו כאן חובבן. לגמרי.
&nbsp
אוקיי, בואו נגיד את זה ככה. יש לי בחינה נהדרת לבחינת אשמה... זה הולך ככה... "מי שלאאאאאאאאאאא קופץ אשםםםםםםםםםםםםםם, מי שלאאאאאאאאאא קופץ אשםםםםםםםםםםםםם..." גור, למה אתה לא קופץ?
&nbsp
את שמת את זה שם. אף אחד לא מאמין לו. תראי, אתרוג, יכול להיות ש... אני לא יודע, תחשבי על פתקים שנופלים מלוקרים, ואז מישהי חושבת שהחנון מתחיל איתה, והוא בכלל התכוון להתחיל איתך... ובכלל את זאת שאוהבת קרמבואים... כאלה... מפל נראית מפחידה. צודק, גרשום! צודק!
&nbsp
ירדן נכנסת...
&nbsp
פחד אלוהים. בפעם הבאה, רק אתרוג פורצת לבתים של זקנים.
&nbsp
זה הסלולר של אתרוג? יכול להיות שהיא שמה אותו שם כי לגור יהיה יותר קל להכחיש, והיא חשודה מידית? יש מצב.
&nbsp
עלק המשך יבוא, תמיד יש המשך יבוא...

Roei152

Well-known member
מנהל
עדכון - העונה הרביעית התחילה צילומים היום

פרק 64- משחקי בילוש

אז איך גור יצא מזה?
&nbsp
איך ירדן תצא מזה?
&nbsp
איך נועה תצא מזה?
&nbsp
ומי יעצר?

Roei152

Well-known member
מנהל
שוב נכנסתי לבלבלת בסדרה הזאת
סדרה משוגעת על כל הראש...

שיר m

Well-known member
שוב לא הבנתי

בהתחלה חשבתי שליר הוא הבן הגדול של אכדיה
אז הוא לא... בעצם הילדים הם אלעז אסותא וגור...
&nbsp
נו נועה, את רואה טוב מאוד מה יש לה על המצח!
&nbsp
ירדן באמת עושה הכל בשביל צוק, חכי חכי מה תגלי שם
&nbsp
אפילו מיגל מצטט את בן הגאון. מה הסיפור של העוגיות?
&nbsp
כן, גור שר יפה.

תמונה עם האימא. תמונה עם הבן

רק אתרוג לא הופתעה. זה שלה. שמתם לב למבטים בין גור ואתרוג? אתה לא יכול להביא את הבדיחות עם ההולך... אם יש דבר טוב באתרוג זה שהיא דביקה. ועוזרת לליבי להיעלם.
&nbsp
כן, כן, זקנה וחולה. ברור. הייתה מאוד בריאה כשפגשה אותי. כן, ברור שברחו. כן, ליר אדם מאוד מניפולטיבי, הוא רק נראה תמים. ואת יודעת, ירדן. או הו מה הוא עשה לה.
&nbsp
מאוד חשוד. לא, הוא לא טועה. למרות שהוא מעצבן, מדובר בילד רצחני.
&nbsp
עם איך שאני מכיר את אתרוג, היא בסך הכול רוצה לדפוק משהו בקיר. היי, אתרוג, אל תתחילי לחקור פתאום. פה לא אשמורת. פצע תחת פצע. שחר תמיד יהיה לחוץ באיזושהי צורה. עין עצלה, בטח.
&nbsp
תיזהרי ממנו, הוא נכה מזויף. פוקי אומרת על שבע דקות ואנחנו שבע דקות בפרק. קוקי, מה יש לך... בקטע של הטרדה, אדוני המביש אוטיסטים! מה?! ליר?! לא... אלימור. המממ... סליים בצבע של נועה? איכס... מגדל הקלפים הזה יקרוס. התגובות של איאן קורעות. תובל, די להאשים נכים מתי שלא צריך. לשחר אין צד אלפי. בטוח.
&nbsp
זה שלו?
&nbsp
יופי, הפללתם אותו. היי, גיא, שמעתי שהתפקיד פנוי, ויש איזו מישהי שצריכה להשלים הכנסה כי היא בדיוק שוב בת 32.
&nbsp
את שחקנית אדירה, אל תדאגי. קשרים... בטח קשרים... קשרי דם.
&nbsp
היי חמודי. הבריתה של מי? ליבת או ליפג? מה הוא יעשה בעוגיות?
&nbsp
אחלה קליפ. גור בולט לרעה. לא, אתה לא שי ברביאי. היי, דליה, לא ראינו אותך מלא זמן.
&nbsp
אל תיפלי בתכסיס שלו, נועה! אוי, בן.
&nbsp
אדם אבל על לוויינו. וואלה. יפה. הרבה חשבו שזה קשור דווקא לנועה ואכדיה, לא לצוק. אבל אני ידעתי.
&nbsp
הבחור הזה צריך להיסגר על עצמו. גם בן צריך להיסגר על עצמו.
&nbsp
אבל אמרנו שבן לא יקבל את הדין! אולי מישהו מכם יקבל את הדין, הוא לא! סביח מחומרים לגמרי מעובדים. בן... לא יפה.
&nbsp
אה, עכשיו הוא גם שר...
&nbsp
היא האורחת. לאן נועה נעלמה?
&nbsp
שלום לך, חבר מתמונה. אבל גם עם אימא יש לי תמונה.

למעלה