גור, אל תהיה ילד... אתה ילד? אז אל תהיה
ליר בלש מטעם עצמו. גם לליבי יש סוד... רגע, מה הסוד של מפל?

זאת חבש, אושר... חבש... שוב לא מכניסים את שחר פנימה?

כן, רוברט, אנחנו כבר ידענו את זה. היי! עכשיו הבנתי! אכדיה תובעת את נועה על זה שהיא גנבה לה את הזהות הכפולה. הייתה מישהי כזאת. הייתה בהחלט מישהי כזאת. אמר הסוכן מוסד להפסיק לחשוב במונחי בילוש.

ספיר כבר לא נראית כמו רוחניקית. לא, שחר לא צריך משהו מנחל חיי הנצח, אתה יודע שלא. לאתרוג אפילו אין צדפים בשיער...

מסכן גל, היה צריך לצלם יום שלם בחדר החשוך הזה. מה הוא צריך לעשות, ולמה הזדמנות אחת שזה שיר של נועה?

אריק מהיר...

גור תמיד אורב שם. כל הזמן. מעניין אם הוא קולט.

תראה פרק של גאליס ותחליט איך להגיד את זה. ולמי להגיד את זה. אה, כאילו יש לה שתי חדרים... אז הוא מאמין לה או לא? נועה, את צריכה טלפון נפרד.

אריק, אתה יותר מוזר מהמעריץ האוטיסט שלה. ואם היית בא בעונה הקודמת עם האפליקציה, היא לא הייתה צריכה להישרף שם בפנים! מה הבעיה בהפתעות מוגזמות? אריק דווקא נחמד אלמלא הוא היה מסתיר משהו.

כל סדרה, ספיר תצטרך להתחבא ולעשות מעקבים.

דייט האקרים, כן. ההורים האלה של נועה, לעזאזל. טחורים?! שלושה ילדים... המממ... מעניין מי אלו... אולי שני בנים ובת... אולי אחת זמרת... אחד מעצב... אחד מתחזה... סתם. יכול להיות. בגיל שלהם... המממ... הממממ...

די את והמשימות הסודיות שלך.

זאת חבש, אושר. גרשום, זאת שוסי.

כאילו, במחזה הם קוראים לה נועה? מוזר. זה לא מוזר? איפה בן, אגב? תחנה? מה תחנה? נשמע לי כמו תכנית באמת... למה לגור אין סולו? בתור שון לוי הערפד? לא, רק אתרוג נעלמה בין עננים!

מחליפה מהר...

אין, מישהו כאן חובבן. לגמרי.

אוקיי, בואו נגיד את זה ככה. יש לי בחינה נהדרת לבחינת אשמה... זה הולך ככה... "מי שלאאאאאאאאאאא קופץ אשםםםםםםםםםםםםםם, מי שלאאאאאאאאאא קופץ אשםםםםםםםםםםםםם..." גור, למה אתה לא קופץ?

את שמת את זה שם. אף אחד לא מאמין לו. תראי, אתרוג, יכול להיות ש... אני לא יודע, תחשבי על פתקים שנופלים מלוקרים, ואז מישהי חושבת שהחנון מתחיל איתה, והוא בכלל התכוון להתחיל איתך... ובכלל את זאת שאוהבת קרמבואים... כאלה... מפל נראית מפחידה. צודק, גרשום! צודק!

ירדן נכנסת...

פחד אלוהים. בפעם הבאה, רק אתרוג פורצת לבתים של זקנים.

זה הסלולר של אתרוג? יכול להיות שהיא שמה אותו שם כי לגור יהיה יותר קל להכחיש, והיא חשודה מידית? יש מצב.

עלק המשך יבוא, תמיד יש המשך יבוא...