קוראים לזה שגעת, קוראים לזה טרפת, קוראים לזה... אתרוג?!
מיגל לקח קשה את החטיפה.

בן ישן חזק.

מיגל, למה אתה לבד? לא, השיר, לא אני שואל... גברת?! היא בשנות העשרה שלה, חצוף!

התחת, התחת! מיגל נכנס בתחת! זה באמת קרה לכולם פה... יופי, נועה. ממש נהדר. הבעיה הרצינית היא הפלטה...

אני ידעתי מההתחלה שאושר ואלימור יתאהבו. אני כדברא. ולמה היא מחזרה את התלבושת מהפסטיגל? אגב, למי שלא יודע, עלמה הזאת היא חולת סרטן שזכתה להשתתף בסדרה הודות לעמותת Make a Wish. הסצנה הזאת של אושר גרמה להמון פספוסים.

אבל אמרנו שאתה לא יכול להתלבש כמו מרגי! אני מקווה שנועה תפתור הכול לפני וודג'.

אז נכון, זה לא יפה, אבל תגיד תודה שלא צבעו לך על המצח "א'" או "ב'"... אתה יודע... כמו בגנות. כן, תינוקות בני יומם זה נכון. לצחוק בארון לא.

לא כעסת עליה לפני רגע? את רצינית? את רצינית שאת מספרת לו את הסיפור של גאליס, ליבי?! הוא לא רצה רגיל! הוא רצה מישהי בלי הורים! את נועה. שבמקרה יש לה גוון עור דומה לשל ליבי.

היי, תראו מי זה! כן, אני נזכרתי שהוא העלה תמונות כשוטר. דליה לא מודעת לתרגיל, כן?

בן, לידוד הזה מכסח אותך. תגיד תודה שלא ריססו לך א' על המצח. הוא יותר גדול, יותר חזק, אבל לא יותר חכם. אל תשתמש במטאפורות! למה?! אין שכל זה נכון.

גאיה, תשאלי את אתרוג. היא מבינה בזה. תכניות בוקר?!

אני חייב לשאול: כל השוטרים בתחנה הזאת, יש להם שם כפול? רגע... אז בכפולה 20, צוק בטוח יעבוד כשוטר! יש לו את הנתונים! אבל גיא שחקן נפלא. לא שומעת.

טוב, לפחות שחר זכה ליותר זמן בילוי עם נועה.

אושר, מה יש לך מאניגמה?

גאיה, אוזן?

צודק, אין סודות במדינה. אני לא סומך על לידוד. לא לא לא, אתם לא גונבים כלום להפועל דניה! שום דבר! חדר 69...? לידוד, יא...

ריסים?! עיניים עצומות לרווחה, ממי למדת את זה?!

מי זאת אחות של גאיה?

יופי, ברבש, העיקר שכחת...

מצטער, חבר'ה, עם כל הכבוד לחממה, לא מוכן לבגוד בהפועל דניה. אני לא איש קריות. בן, אתה התבלבלת...

בן, זה לא הקמע!!!!!!!!!!!! איך ידעתי שזה שלו... בן, זה לא יפה.

הגיע הזמן שנראה את אכדיה. כי את גור לא ראינו וגם לא את פוקי וקוקי!