כפולה 3- שבוע 3

Roei152

Well-known member
מנהל
כפולה 3- שבוע 3 שבוע עם הרבה התקדמות בעלילה צפוי לנו!!!
מי יחשף ומי יצטרף לסדרה?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 55 -טרפת

מה יקרה לגאיה ?
וומה נועה תעשה הפעם כדי להתמודד

קוראים לזה שגעת, קוראים לזה טרפת, קוראים לזה... אתרוג?!
מיגל לקח קשה את החטיפה.
&nbsp
בן ישן חזק.
&nbsp
מיגל, למה אתה לבד? לא, השיר, לא אני שואל... גברת?! היא בשנות העשרה שלה, חצוף!
&nbsp
התחת, התחת! מיגל נכנס בתחת! זה באמת קרה לכולם פה... יופי, נועה. ממש נהדר. הבעיה הרצינית היא הפלטה...
&nbsp
אני ידעתי מההתחלה שאושר ואלימור יתאהבו. אני כדברא. ולמה היא מחזרה את התלבושת מהפסטיגל? אגב, למי שלא יודע, עלמה הזאת היא חולת סרטן שזכתה להשתתף בסדרה הודות לעמותת Make a Wish. הסצנה הזאת של אושר גרמה להמון פספוסים.
&nbsp
אבל אמרנו שאתה לא יכול להתלבש כמו מרגי! אני מקווה שנועה תפתור הכול לפני וודג'.
&nbsp
אז נכון, זה לא יפה, אבל תגיד תודה שלא צבעו לך על המצח "א'" או "ב'"... אתה יודע... כמו בגנות. כן, תינוקות בני יומם זה נכון. לצחוק בארון לא.
&nbsp
לא כעסת עליה לפני רגע? את רצינית? את רצינית שאת מספרת לו את הסיפור של גאליס, ליבי?! הוא לא רצה רגיל! הוא רצה מישהי בלי הורים! את נועה. שבמקרה יש לה גוון עור דומה לשל ליבי.
&nbsp
היי, תראו מי זה! כן, אני נזכרתי שהוא העלה תמונות כשוטר. דליה לא מודעת לתרגיל, כן?
&nbsp
בן, לידוד הזה מכסח אותך. תגיד תודה שלא ריססו לך א' על המצח. הוא יותר גדול, יותר חזק, אבל לא יותר חכם. אל תשתמש במטאפורות! למה?! אין שכל זה נכון.
&nbsp
גאיה, תשאלי את אתרוג. היא מבינה בזה. תכניות בוקר?!
&nbsp
אני חייב לשאול: כל השוטרים בתחנה הזאת, יש להם שם כפול? רגע... אז בכפולה 20, צוק בטוח יעבוד כשוטר! יש לו את הנתונים! אבל גיא שחקן נפלא. לא שומעת.
&nbsp
טוב, לפחות שחר זכה ליותר זמן בילוי עם נועה.
&nbsp
אושר, מה יש לך מאניגמה?
&nbsp
גאיה, אוזן?
&nbsp
צודק, אין סודות במדינה. אני לא סומך על לידוד. לא לא לא, אתם לא גונבים כלום להפועל דניה! שום דבר! חדר 69...? לידוד, יא...
&nbsp
ריסים?! עיניים עצומות לרווחה, ממי למדת את זה?!
&nbsp
מי זאת אחות של גאיה?
&nbsp
יופי, ברבש, העיקר שכחת...
&nbsp
מצטער, חבר'ה, עם כל הכבוד לחממה, לא מוכן לבגוד בהפועל דניה. אני לא איש קריות. בן, אתה התבלבלת...
&nbsp
בן, זה לא הקמע!!!!!!!!!!!! איך ידעתי שזה שלו... בן, זה לא יפה.
&nbsp
הגיע הזמן שנראה את אכדיה. כי את גור לא ראינו וגם לא את פוקי וקוקי!

שיר m

Well-known member
וואי וואי
תקשיבו, הדמות של בן גאונית, אבל הם לקחו את צעד אחד רחוק מדי... זה כבר נהיה מטומטם יותר ממצחיק (אבל עדיין מצחיק!)

&nbsp
מסכנה גאיה. לבד בעולם. כמו ליבי

&nbsp
נועה אולי כבר תספרי לשחר את האמת? זה באמת טרפת
&nbsp
יאללה אתרוג קחי טיפה אחת יותר מדי
&nbsp
פרק משעשע ביותר

פרק 56- ד"ש מהעבר

אז מה התכנית המסתורית של אכדיה?
&nbsp
האם גאיה תצליח לחלץ את עצמה מהחטיפה הכושלת?
&nbsp
מה בן יעשה אחרי הכישלון המחפיר?
&nbsp
ומי המחזר המסתורי והשותפה המסתורית של אכדיה? שאלה אחת תקבל תשובה היום...

Roei152

Well-known member
מנהל
נעים מאוד ליאב..
או שלא בתור המפריעה לבן וגאיה., מה שכן שמתם לב שגאיה ומיגל התקרבו בעקבות החטיפה?
צוק וירדן מתחילים טיפה לעצבן אותי , הם כמעט שלא מתקדמים בסיפור העונה
עוד לא דחפו את זה שפוקי אשמה מספיק .. וירדן רק עסוקה בלהבין מי זה המחזר שלה ..

בטח שתהיה התקדמות עם צוק וירדן השבוע
וכן, שמתי לב שהייתה התקרבות בין מיגל וגאיה. אבל גם ליאב בקטע של להפריד, תאמין לי, היא עומדת להיכנס ביניהם חזק.

אם יש מלכה בסוכה, זאת רוגי בוודאי
פוקי נראית ממש נורא. ואל תגיד וודג'. מה זה, מה נראה לך? וחוץ מזה, בכם כבר פגעו. אתם בטוחים.
&nbsp
נועה, אין לנו זמן לסלואו מושן! היי גור.
&nbsp
זאת החטיפה הכי מעצבנת שאני ראיתי בחיי. אין קליטה?! לא טוב, גאיה! פיצה פיצוץ. יפה. למרות שאני לא מת על הכיוון.
&nbsp
גור לא משתף פעולה.
&nbsp
יום הורים. הנה ליאב. חיכינו לה. אבל היא מסתירה משהו. ליאב, בת דודה של ליבת וליאח. אות קלון בטוח, בן.
&nbsp
בנות, תגידו, יש לכן זכות קיום בכלל? אל תסמכו על נכה שאומר לכם שלא צריך לדאוג לתובל. אגב, התגובה של גור נראית לי כמו תגובה של "שיט, היא גילתה". סבתוש, את לא יודעת שסבתות שצופות כל הזמן בטלוויזיה הן בסיכון למות? קיבה תחת קיבה לא היה בשיר. א' גפנים, תשאלי את בן, הוא יסביר לך.
&nbsp
הנה היא! חבר'ה, די, דברו חופשי, אין כאן אף אחד, מה מסתירים בכדיתה? ביקום, בקוסמוס.
&nbsp
אתכם לא ראינו מלא זמן. מחשבת ישראל השלמה? תפסיקו לקדם את הקמפיין של נועה לקסדות! את אמרת לו ללכת לפוקי... זה תום הלוי הסלב.
&nbsp
אני מתגעגע לקרלוס.
&nbsp
גור, די להיות לא-נכה מוכשר בשירה. מי לימד אותך לכתוב ככה, אתרוג, החוטפים של אלון מהשב"כ? יש לה אוטו? ומישהו שפך את הדלק ומישהו במקרה מציע לה לנסוע. בגלל זה הם כל כך זלזלו בקטע של אתרוג. הם חושבים שאנחנו לא נחשוד בגור. אנחנו ראינו נעלמים!
&nbsp
משחק יפה. של לידוד. אגב, אבא שלו נקרא דודלי.
&nbsp
שחר, למה אתה מדבר כמו בן? אתם עובדים ביחד בגילוי דברים. בלשים. יופי, אתרוג, העיקר שגם את אומרת לו לנסוע. כמה מפתיע.
&nbsp
גור, תיראה מופתע. רגע, אולי אתם ליד יער אשתאול? "ים אהבת חינם", תשננו את זה, כי אתרוג תגיד את זה מלא. אולי תשדכי את עצמך עם ליאור כלפון, הוא נתקע בלי רכב אבל עם ימבה דלק?
&nbsp
לא אוהב את הכיוון הזה. למה את לבד ואין לך אף אחד? גאיה הופכת לדמות טובה מיום ליום.
&nbsp
מעניין מה לידוד מתכנן. וזה הגבס הכי נורא שראיתי בחיי. אני מאמץ את המשושה. הם משפחה מאוד יצירתית, לא ידעתם?
&nbsp
אה, לקחת בסוף מליאור כלפון?
&nbsp
לא הופתעתי ככה מאז נעלמים. ספיר נראית מוזר כליבי. והקטע עם המחסום המשטרתי זה רק בגלל שהיא הייתה צריכה לפרוק את הציוד של הסגר מאשמורת!!!!!!!!!
&nbsp
גל פופולר היקר. אתה מנסה לחקות את ג'וני דפ. יפה. בשיגעון המוזיקה אתה מנסה לחקות את ג'ון טרבולטה. נפלא. כשתחקה את ג'וני כישלוני ברגר, אז אני אגיד לך די. לא, חבר'ה, לא למדתם שירדן לא טובה בחידות?! היא תגיד שזה שחר בסוף!!!!!!!!! והקוביות, לא רומזות לך משהו?!
&nbsp
לרוגי יש תכנית מאוד מחוכמת.

שיר m

Well-known member
תגידו אתם נורמלים?!
לשרוף את סבתוש?!?!?! זאת סדרת ילדים!!!

פרק גאוני.

כדיתה באיזה חור במדבר? נראה שהם מגיעים מהר מאוד לשם ובחזרה...

מסכנה גאיוש.

גור, אתה לא תמים בכלל! בכלל! אל תאמינו לגור!

ועתה מבחר ציטוטים:

"ממש מוזר שלא אמרת שלום לקרלוס. הוא כל היום פועה"

"שואבי אבק של בסטי"

ונקנח במיטב המחלצות של כוכב הפשושים
:

"כל הילדים נאספים אל אבותיהם"

"לשמש דוגמא ואות קלון"

"גדמתי את תמימותך"

"מטומטם במשושה!"

למעלה