כפולה 3- המשך שבוע 3

פרק 11- כולם אשמים

אז האם ירדן תצליח פעם אחת לפענח כתב חידה?
&nbsp
מה התכנית של ליאב ולידוד?
&nbsp
האם סבתוש תינצל?
&nbsp
ומה אתרוג מתכננת?

שריפות עוד לא היו בנעלמים

סבתוש, הפכת לנמסיס? רוגי שלנו. אכן חזרת.
&nbsp
גור, אתה בזבזת לעצמך את הזמן. ואתה חוררת את המיכל. כן, נועה, זאת לא תאונה. מישהו עיכב אותך. מישהו שהיה צריך שתהיי איטית כמו על כיסא גלגלים.
&nbsp
ספרי היכן את מתחבאת. גזעי. זה כזה שנות השמונים. תרתי משמע. האמת שרוברט כועס כי הוא רוצה שהיא תמשיך לצאת עם שלום אסייג הצעיר. אני שוב אומר, למה כתב חידה?! ירדן לא טובה בזה! סלמה ירין, גברת!!!!!!!!!!!! מה יש לך?! איפה תובל שצריך אותו... טלפון זה מסרטן.
&nbsp
אתרוג מפזרת פה אהבת חינם. אתם לא מבינים, פשוט לאתרוג משעמם. אין אקשן פה, והיא חייבת למצוא איזה משהו לפתור! אז מה אכפת לכם אם זאת היא שיוצרת את התעלומות?! אני חושב שאתרוג לא יודעת מה הפירוש של קוסמוס... היי, גור.
&nbsp
חייב להגיד לכם שהיום שרו לי בספרייה את "אין קליטה". ורציתי להגיד לבנות האלה: אני מכיר את אכדיה ופוקי ואלעז! אבל לא אמרתי.
&nbsp
נועה, לגלות שאתרוג רעה זה כולנו יכולים. תגלי שגור רע! זה משהו! ים אהבת חינם.
&nbsp
חבל שהוא לא חושד בכלום. איפה חושי המיועד שלו? הכוונה ב"תכנון" זה הדריסה של גור?
&nbsp
שוב קרחת? לא, הוא כבר עבר את זה. טוב, גרעתי ברבים זה נכון. אבל מה ליאב מתכננת? מה היא רוצה? מה היא רוצה מבן? מה עוגמת יד, לידוד יכול להתאשפז בכללית בחינם עם כל מה שהוא תורם להם. אני מקווה שזה לא עומד להיות "אני אתקרב אליו כי אח שלו חייב לי כסף". כמו בגאליס.
&nbsp
עידו מוסרי? שמעתי שהוא שוטר עכשיו... לירז למד בחיפה בכלל. עם חבר שלי... אולי בכל זאת לתובל?
&nbsp
הוא מתורגל כבר בקטעים האלה... בזה שמפלילים את החברות שלו. גור, כן, בדיוק... אבל היא כבר נקמה באתרוג, היא לקחה את מטה אהרון, את התרופה של קרני, את הארגז עם הכסף...
&nbsp
צביה שולטת בעולם. נכון, צביה, נכון.
&nbsp
כמה מפתיע שגור ממש שם כדי לתמוך. ולשיר איתה. אני לא אופתע בסוף, חבר! אני ושיר עלינו עליך מזמן! אני עליתי על תום! אני עליתי על נמסיס! אפילו על אתרוג עלינו!
&nbsp
למה נתתם לירדן חידה?! למה?! אקרוסטיכון עלול לגרום לה להבין שזה שחר! זאת השיטה של שחר!
&nbsp
גאיה עדיין חטופה. אני לא מאמין. טוב, יש בין דין לדין הפרש של שמונה שנים... אבל אותו שם...
&nbsp
הלוחם. איזה מקצוע אריק שיחק ב-D&D?! לוחם, נו, לא?! אני ראיתי כבר את זמרי ופתחי רוקדים את זה גרוע. שלום עוד יותר גרוע. קישור בשביל שישירו תום הלוי הסלב?
&nbsp
נורא מצחיק, בן. אבל בסוף ייגמרו להם השמות של בני המשפחה להצמיד ל"לי". אגב, גם לבן יש שם של בן משפחה. בן. "ליפג"?! זה כבר השיא! אבל למה את נועה?!
&nbsp
היי, פיני. איפה צדוק כשצריך אותו...
&nbsp
תום הלוי הסלב...

Roei152

Well-known member
מנהל
אני ושיר עליננו עליך מזמןן??
הלו?? מה איתי? אני לא היתי איתכם בפועל , אבל גם אני חשדתי ..
אני גם ידעתי מההתחלה שזה יהודה לוי "איש חשוב מאוד"

שיר m

Well-known member
אל תקשיב לו רועי אתה הכי חכם

ראית איש חשוב מאוד? היה שם משהו עם הבמבה נוגט? או שסתם רוברט קשקש? פשוט הנחתי שהיה איזה קטע...

שיר m

Well-known member
לא לא, לא הבנת!

אתה הכי גאון!
ככה שיש לנו פורום עם מנהלים חכמים וגאונים מה שהופך אותו לפורום הכי מוצלח אי פעם!
&nbsp
(התחנפתי כמו שצריך?
)

לא יעזור לכם. רק אני אדבר עם החבר'ה!

ועם איאן בעיקר אם מדברים על כפולה!!!!!!!!!!
&nbsp
חכי חכי, אני אדבר עם חברתי אכדיה. תראי מה היא תעשה לך.

Roei152

Well-known member
מנהל
57 יוסי!!!!
פרק 57 , לא פרק 11.. אני יודע שאתה מתבלבל בגלל שה שהוט ויס בסדרה הזאת , סופרים כל עונה מחדש, אבל כאן אנחנו סופרים מהפרק הראשון בסדרה .. אולי תתן לי לנהל את שרשור הספולירים בסדרה הזאת . ואז כל פעם שתקח את שם הפרק יופיע לך המספר של הפרק?
פרק סבבוש החידה מצחיקה , הכי הרבה ירדן ורוברט בתור אבא ובת היה לנו הפרק ..
היה לי עצוב על נועה ושחר באופן מיוחד משום מה ..

שיר m

Well-known member
משהו פה לא מסתדר

מה אריק רוצה? יש פה משהו מעבר

נקרעתי מליפג
אני תוהה מה באמת ליאב רוצה... למה לכולם פה יש תוכניות נסתרות!

אז גור הוא הבן של זאתי, ולאמא שלו יש תוכנית שהוא לא יודע! (אולי זה לא גור? ברור לי שגור רע אני פשוט לא סגורה על זה שהוא הבן שלה. רגע, זה אריק? זה אריק!)

ירדן ורוברט קורעים:)

מיגל מאוהב! לך על זה לבן לא אכפת

נועה

הם יכולים אולי לשיר שיר אבל באמת?

Roei152

Well-known member
מנהל
שמתם לב Aשליאב לא מתקנת את בן ?
שהוא אומר פיתגם שגוי .. רק נועה מתקנת אותו לפעמים ..
&nbsp

שיר m

Well-known member
כן, כי היא צריכה אותו

זה נחמד שנועה מנסה לתקן את בן בחינניות. בכלל הוא מקשיב רק לה:)

פרק 58- נמלטת

אז מה גאיה תעשה אחרי ששוחררה?
&nbsp
האם שחר ימשיך להאמין למזימה של אתרוג?
&nbsp
מה ליאב רוצה?
&nbsp
והאם אריק וירדן יחזרו להיות ביחד?

אריק הוציא 20 בקובייה...

אבא מגונן.

אני שמעתי שלאחד מהחוטפים היה קול דומה באופן מחשיד לצדוק צדוקיאן!!!!!! והשני זה היה טל מוסרי!!!!!!! אגב, שמעתי שלמנהיג של החוטפים קוראים "ספי". אהיבה. כמעט כמו ליהי סלע. ידעתי שבסוף יתמקדו בגאיה. שמביאה עוד להיט.

רוברט, בתור אחד שהוא גם אבא שלה וגם אבא של החבר שלה משנות השמונים לא הייתי מתלונן על מחלות גנטיות. רוברט, אתה החוטף של גאיה?! חמודים דווקא. הוא יודע, הוא יודע.

הכתבים האלה הם מהשחקנים הגרועים שראיתי. גם בן לא אמין מי יודע מה. תראו ברקע את פיני.

בוא, שחר, נפסיק עם ההאשמות האלה. אתה לא הכי בשיא שלך עכשיו מבחינת פתרון תעלומות. או במובן של לנסות לבחור בין חברות. צוק, אתה חכם.

לרועץ. מי כותב את זה? בר מינן?! אני לא חושב שבן הבין כל כך. אז מי מכר לאגזמה מידע? המשפחה המפגרת?

מה ליר קשור עכשיו? מי שעשתה את זה הייתה רשומה באחת מהתמונות כאן. דבילים. ואולי את מכירה את זה, נועה? אולי?

לא חשבתי שיבוא יום בו אתרוג תוותר על ירקות... מה את, זינה? כן, ברור שזאת נועה. וגם הבן שלה...

נועה, זה ממש לא הדבר הנכון להגיד.

הדלפות?! למרות שגאיה פיוטית. אז זאת הייתה גאיה, לא הבנתי... חנה סנש?! לא הבנתי למה גאיה שלחה את זה? אני אגיד. יש לכם שם מאוד דומה. גאיה ומיגל. וזה רומן מאוד סוטה. מצד שני, דין בזמנו עשה רומן עם אינה בקלמן. אז הכנס כאן בדיחת אליפים.

לפעמים שחר יותר טיפש מבן. מחליפה בגדים מהר. נכון, הוא לא רגיל ללא לדעת דברים. חבר, הבחורה כתבה שיר בשם "הסודות שלי".

איזה כיף שיש לך סוכן שמקדם את הסדרה ונותן תמונות יח"צ. מצד שני, איזה חבל שככה סמי הורי נראה היום. אתה היית הפאקינג מורה בנפילים!!!!!!!! לינין. אני כבר לא יודע, בקצב הזה, איזה עוד בני משפחה יש שם. וחוץ מזה, לא דיברנו על "משפחות פשע מנסות לצאת עם מישהו עם אח מפוקפק"? או שאולי מי שהביא להם את הרעיון זה הבחור עם השם המתאים, לי... עם? לא, תחשבו, זה הופך אותו למנהיג. הוא לא סתם דוד או אב או פג. הוא עם. שלם. עם זאת, סמי הורי פשוט שחקן מצוין, קשה לזהות אותו.

שיחת בנות. ואז אנשים מסיקים מה שהם מסיקים ועושים מה שהם עושים.

לא האמנת בגורל אבל האמנת בקוסמוס. היא מגבנת הרבה. הוא רוצה חברה שהוא יוכל לעשות איתה דברים של חברות. למצוא אוצרות וכסף גנוב וזה.

ירדן חשדניסטית. אבל זה רק אריק. אוי, צוקי... אמרתי לכם, כשבן אדם מפתיע ומופתע זה לא הכי כיף. ובמקרה שלך, צוק, אני חושב שאתה גלגלת אחד מאוד משפיל בקובייה. חכה לתור הבא.

שיר m

Well-known member
אמרתי לך!

ונא להבדיל בין ליעם
לכל יתר בני התמותה

זה פשוט לא היה הגיוני

אפילו לא ראינו את זה, אני חושב...
&nbsp
אמרתי לך, ליעם הוא, מעצם הגדרתו, מעל כולם. הוא לא איזה בת או בן או פג. הוא עם!!!!!!

למעלה