אריק הוציא 20 בקובייה...
אבא מגונן.
אני שמעתי שלאחד מהחוטפים היה קול דומה באופן מחשיד לצדוק צדוקיאן!!!!!! והשני זה היה טל מוסרי!!!!!!! אגב, שמעתי שלמנהיג של החוטפים קוראים "ספי". אהיבה. כמעט כמו ליהי סלע. ידעתי שבסוף יתמקדו בגאיה. שמביאה עוד להיט.
רוברט, בתור אחד שהוא גם אבא שלה וגם אבא של החבר שלה משנות השמונים לא הייתי מתלונן על מחלות גנטיות. רוברט, אתה החוטף של גאיה?! חמודים דווקא. הוא יודע, הוא יודע.
הכתבים האלה הם מהשחקנים הגרועים שראיתי. גם בן לא אמין מי יודע מה. תראו ברקע את פיני.
בוא, שחר, נפסיק עם ההאשמות האלה. אתה לא הכי בשיא שלך עכשיו מבחינת פתרון תעלומות. או במובן של לנסות לבחור בין חברות. צוק, אתה חכם.
לרועץ. מי כותב את זה? בר מינן?! אני לא חושב שבן הבין כל כך. אז מי מכר לאגזמה מידע? המשפחה המפגרת?
מה ליר קשור עכשיו? מי שעשתה את זה הייתה רשומה באחת מהתמונות כאן. דבילים. ואולי את מכירה את זה, נועה? אולי?
לא חשבתי שיבוא יום בו אתרוג תוותר על ירקות... מה את, זינה? כן, ברור שזאת נועה. וגם הבן שלה...
נועה, זה ממש לא הדבר הנכון להגיד.
הדלפות?! למרות שגאיה פיוטית. אז זאת הייתה גאיה, לא הבנתי... חנה סנש?! לא הבנתי למה גאיה שלחה את זה? אני אגיד. יש לכם שם מאוד דומה. גאיה ומיגל. וזה רומן מאוד סוטה. מצד שני, דין בזמנו עשה רומן עם אינה בקלמן. אז הכנס כאן בדיחת אליפים.
לפעמים שחר יותר טיפש מבן. מחליפה בגדים מהר. נכון, הוא לא רגיל ללא לדעת דברים. חבר, הבחורה כתבה שיר בשם "הסודות שלי".
איזה כיף שיש לך סוכן שמקדם את הסדרה ונותן תמונות יח"צ. מצד שני, איזה חבל שככה סמי הורי נראה היום. אתה היית הפאקינג מורה בנפילים!!!!!!!! לינין. אני כבר לא יודע, בקצב הזה, איזה עוד בני משפחה יש שם. וחוץ מזה, לא דיברנו על "משפחות פשע מנסות לצאת עם מישהו עם אח מפוקפק"? או שאולי מי שהביא להם את הרעיון זה הבחור עם השם המתאים, לי... עם? לא, תחשבו, זה הופך אותו למנהיג. הוא לא סתם דוד או אב או פג. הוא עם. שלם. עם זאת, סמי הורי פשוט שחקן מצוין, קשה לזהות אותו.
שיחת בנות. ואז אנשים מסיקים מה שהם מסיקים ועושים מה שהם עושים.
לא האמנת בגורל אבל האמנת בקוסמוס. היא מגבנת הרבה. הוא רוצה חברה שהוא יוכל לעשות איתה דברים של חברות. למצוא אוצרות וכסף גנוב וזה.
ירדן חשדניסטית. אבל זה רק אריק. אוי, צוקי... אמרתי לכם, כשבן אדם מפתיע ומופתע זה לא הכי כיף. ובמקרה שלך, צוק, אני חושב שאתה גלגלת אחד מאוד משפיל בקובייה. חכה לתור הבא.