כפולה 3- המשך שבוע 2

פרק 53- נקמה

אז מה יקרה כששחר וגור שניהם בוודג'?
&nbsp
מי עומד להיפגע היום?
&nbsp
מה ירדן תעשה במוסד?
&nbsp
והאם בן חממה יוביל את פשושי כפר סבא לרמה הבאה, לרמת גן?

שיר m

Well-known member
מה שאני הכי אוהבת בסדרה הזאת

זה שפרק שלם קורע מצחוק ואז בכמה דקות זה נהיה מותח ומפחיד ברמות...
&nbsp
בן חממה הגאון מקבל כל כך הרבה זמן מסך, וזה תענוג

&nbsp
מי זה העבריין הקטן הזה? הוא טוב
&nbsp
מה נסגר עם גור?!
&nbsp
קצת מסכנה פוקי. קצת.
&nbsp
נפש תחת נפש. טדדם.
&nbsp
זאת אתרוג, כן, אבל ת'כלס, לאתרוג אין מספיק סבלנות לתוכנית כזאת... אני תוהה איך היא הגיעה לארכדיה.

מי אנחנו?! פשושים!

זהו, יש שם שחקן אחד שהוא המדובב של חמודי מקופת חולים. עונש קצת בעייתי. זה בכלל חוקי שבן ישחק שם? אין לך בית ספר ואתה יצאת עם נועה... לפעמים הוא זוכר. רק לפעמים.

את הפתיח אני אקדיש כדי להגיד לכם ששידרו כתבה על בנות שלקחו אותן לפגוש את נועה בלי הטלפון. עד כאן סבבה, אבל הם צילמו את זה בפרמיירה, ואני הייתי שם כשלקחו אותן, אמרו להן שאחר כך יביאו להן את הטלפונים להצטלם! כל הפרמיירות האלה זה שקר אחד גדול!

איאן שרה יותר יפה את השיר. ולמה קוקי לבוש עם חולצות גולגולת? לא יפה, נועה. אני לא מבין, לאושר אין שורוק כרגע? קסדה זה החיים. אין לו שורוק! חכו שיפגוש את צוק, לצוק יש שם בעייתי לאושר גם במשפחה.

תסריט ישר מגאליס. לדמויות קוראים נועה ושחר? והודיה וערבה? פיייי, בטח, רק מורמונית כתבה את המחזמר הזה, מורמונית שמשום מה דוברת עברית. תקועים ביער אשתאול. מתחבר לטקסט... תובל, לא אמרנו שמפסיקים להאמין לנכים? בוא, צוקי, אתה אל תספר לי על תובל ויקומים מקבילים, זה אני אחראי לזה, וזאת לא מכונת זמן אצלי, בוא. כי הוא אמר את השם של שחר? זאת הבעיה? אוי ואבוי. אוי ואבוי. אמרנו לא להאמין לנכים!

למה הם תמיד עושים את זה ביער?! זה מקומות הבילוי של תובל, הוא מציע?! וחבר'ה, עצת אחיתופל זה טוב. שתדעו לכם. הוא היה יועץ טוב וסבא רבא של שלמה! בן, אתה בוכה? חד משמעית לא? נועה, לך אולי לא אכפת להתעסק עם ילדים כי הרי את בע... מורה למחול? מורה ל... הו... הנה... באמת, נועה, מה עשית? מי צפה בזה? שוב גאיה?

למה ברקע של הסצנה, צוקי וקוקי משחקים כדורסל? למה? יכולתם לשים כל ניצב שם, אבל בחרתם בצוקי וקוקי! אמרנו לא לסמוך על נכים... מי זה המורה הזה?

ילדים מתים עליה.

רגע, חמודי, בוא לא ניסחף... הוא קרא לו חמודי. אני ידעתי.

נועה, אין לך מלווה? היי, רוגי!

אבל אתה פאקינג חמודי מקופת חולים! ליבת, ליאח, ובטח יש לך בת דודה בשם ליאב? זה בן בקטן.

זה כזה גאליס. מעניין אם גור יצא למשימה.

לא ידעתי שאתם משחקים כדורסל ביחד. שוב שקמה?

אז זה כן אריק? זה לא אריק? אריק לא שייך בכלל! או שהוא כן רוצה ל... לא נו!

עכשיו איפה אמציה...

אימא שלך גילתה על האיפור? ואיך שחר לא החליק? אה, הנה... מישהו במקרה היה צריך לצאת לאיזו משימה קטנה... ובגלל זה הוא לא עונה...

צביה, עצרי אותו! עצרי אותו! צביה!

שחר, מה הבאת? התעלפת, כמה נוח. לא, זה רוברט. הזמין לירדן.

כן, ליר, פצועים.

ירדן, אולי תנסי לפתור את הבעיות הבוערות באמת? במקרה של נועה זה ממש נכון. ירדן גדות, ותפסיק להיות אובססיבי! מי הנציג, אגב?

נו, באמת, שומעים שזאת חבש! או חבצלת, איך שתקראו לה.

כי נועה לא שמה לב למי שהיא פוגעת בו. אני ממליץ שאנשים ייזהרו על התחת.

מישהו... מישהו עומד למות. היא אמרה שלא יצא ממנה כלום...

והשיר של חבש מטריד... וכבר נקמו על בסיס שיר שלה. נכון?

Roei152

Well-known member
מנהל
נהיה קריפי ברמות..
בעונה הזאת שוברים שיאים בקריפיות ..
פשושי כפר סבא קורע ומציק ..
בן חממה במה הסתבכת ? עד תגרה עם ילדים?
ממש כמו בשיר נמסיס , והפעם עם בובות ודו

פרק 54- צופן דה קירל

אז מי עוד יצטרף לוודג'?
&nbsp
האם ירדן תצטרף ליחידת החנונים והמחוננים במוסד בפיקוד אלון קליין ומתי ספיבק?
&nbsp
מה שחר יעשה עם הקנאה בגור?
&nbsp
ומה הצופן המסתורי של אניגמה?

עין תחת עין, שן תחת שן, תחת תחת תחת

גרשום וליר זה עוד יותר מוזר! רק שקוקי יצטרף אליהם ויהיה ממש מוזר. כן, בסקנדינביה הם צריכים תאורה מלאכותית. לא מצאת אותה בזמן...
&nbsp
כמו במקור...
&nbsp
צוקי. לגמרי קזנובה, צודק. הבעיה עם להיות חבר של פוקי, עם כל הכיף שזה, זה שקוקי נדבק... זאת האקרית. פוקי, בחייך. מה נראה לך?
&nbsp
לגמרי טפי. לא לימדו אותך שאסור לך להמשיך להתעלק על בחורות אחרי שכבר אמרנו בסדרה אחרת שהן לא בעניין? ליר מופיע די הרבה יחסית. שוב נועה סיבכה אותו.
&nbsp
אורי גרוס יודע שהם גם מעתיקים מהשיר שלנו עם הפסוקים והבחור הנחמד שפתאום משתתף במחזמר במקום החבר? אגב, תשאלו את בן, הוא מומחה לפסוקים בתנ"ך. סבתוש! גם אני התגעגעתי. הוא לא מבין צפנים? מה קרה לו... זה הסמל של אניגמה. נמסיס לא נעלמה מזמן, הרגע אתם... שחר, בחייך, מתי תבין שלפעמים בן אדם צריך לצאת להציל את העולם ולא להיות עם חברה שלו...
&nbsp
כרגיל, סיבכת אותה. מתי ירדן תהפוך לנמסיס?
&nbsp
מתנקשת, ומצד שני גרושה מהק.ג.ב... גאיה, את יכולה להתנחם עם שירה מנעלמים. אותה לא חטפו!
&nbsp
רגע, אז מי באמת לקח משם דברים...? אני בעד לסגור את ליר בהוסטל.
&nbsp
בן, תיזהר מלידוד, הוא עלול לפגוע בך שם במחנה. יש מצב שדליה שלחה את המסר הזה לברבש? מיגל, "אני לא פורץ, אני נכנס בלי רשות"? אני מבין שזה משפחתי? ואם ככה מתי נראה את אימא שלכם? פרס פוליקר. בן כרגע טעה כפול. חשבתי שלבן אין רישיון...
&nbsp
בצר מופתע שהיא לא מצלמת קליפ אצלו שוב. מספרה לשפמים? בן אדם הזוי. למה לא נשמע הגיוני? יותר הגיוני מרוב המשפטים של בן...
&nbsp
לידוד יהרוג אותו.
&nbsp
איזה אבא היסטרי... מעתיקים מהעונה הראשונה, מה?
&nbsp
תודה, גאיה, שאת לוחמת בתפוחים. "אין לי מושג על מה אתה מדבר", שוב. יופי, מיגל...
&nbsp
כמה זמן לקח לצוק להגיד לירדן את זה? וירדן, כבר אמרנו... זה לא הוא! אני חושב שירדן צריכה להבין, הקטע של מחזרים סודיים? היא לא טובה באיתור שלהם. חברים, אם אתם רוצים להתחיל עם ירדן, תגידו לה, אל תרמזו לה, היא עלולה להבין את הרמז ממש לא נכון! כן, כל מה שהיה עם אריק. זה יותר ברור מ"בין שני הרים" שזה צוק!!!!!!!!!!! אוי, ריף, זולגות לך דמעות!
&nbsp
אוי, אריק, יש לך קוביות D&D! כמו בחוג שהייתם פעם...
&nbsp
אבל איך לעזאזל היא תשחק עם עצמה?! טוב, היא כבר עשתה את זה פעם... האהבה גישרה בין יקומים? מה זה פה, גאליס? זאת לא התכנית של אכדיה!

Roei152

Well-known member
מנהל
טוב אז ליבי הצטרפה למחזמר
נועה יא גאון .. כאן את לא יכולה לשיר אור וצל ע עם משחק צללים , וככה להתחמק ממקום שאת צריכה להיות בו כפולה ..
ליר באמת מעצבןן , ואני דווקא אוהב את דמויות הכתבים העלוקות . , אבל הם באמת כתבו את ליר בצורה לא טובה ..שום דבר לא הכי חכם מבחינה הגיונית בסדרה הזאת , מנסים להיות פה גם דרמה מוזיקילית שנונה שצוחקת על עולם הבידור בסגנון השיר שלנו ואו בוי וגם דרמת מתח בסגנון נעלמים שבו חלק לא ידוע עד שלב מאוחר של הסדרה במעטפת יותר של דרמת אימה .. וגם קומדיה..

שיר m

Well-known member
פרק מצויין

צוק וירדן

&nbsp
בן מפציץ משפט אחרי משפט "במצח נחושה וביד חזקה"

&nbsp
מיגל חוטף את גאיה תמורת תשלום. עסקה משתלמת
&nbsp
ליבי חוזרת! עם תוכנית! מסכן שחר.
&nbsp
(פרק שלם בלי גור ולא הרגשנו בחסרונו)
&nbsp
מי באמת עובד עם ארכדיה? מי האיש שנמצא בכל מקום ועושה את העבודה השחורה?
אתרוג עושה חלק אבל לא הכל
גור לא יכול לעשות את ה"הדברה" נגיד כי הוא היה מעולף בשירותים (מה נסגר עם זה באמת?)
אז יש שם עוד מישהו מסתורי...
או שזה כן גור? כי הוא גם היה "מעולף" עם ירדן בתאטרון...

אכדיה! לא ארכדיה!

ושיר, בחייאת, את לא מבינה שזה התירוץ הכי נוח?
&nbsp
"מעולף" במקרה כשהבחור המסתורי בא ושופך מים? כמה מפתיע. כמה נוח. כולם יודעים שזה הוא. הוא גם דיבר על האימא שלו עם נועה. יותר מזה?

שיר m

Well-known member
אוף סליחה! אני טועה כל הזמן

אני גם חושבת שזה הוא, אבל... איך הוא מספיק?!
&nbsp
מצד שני, אם נועה הופכת לליבי כל שתי דקות..

Roei152

Well-known member
מנהל
יותר אוהב את "כפולים " הבוגרת
שסיימה עונה שניה לא מזמן, והעונה השלישית בדרך...
&nbsp

למעלה