מי אנחנו?! פשושים!
זהו, יש שם שחקן אחד שהוא המדובב של חמודי מקופת חולים. עונש קצת בעייתי. זה בכלל חוקי שבן ישחק שם? אין לך בית ספר ואתה יצאת עם נועה... לפעמים הוא זוכר. רק לפעמים.
את הפתיח אני אקדיש כדי להגיד לכם ששידרו כתבה על בנות שלקחו אותן לפגוש את נועה בלי הטלפון. עד כאן סבבה, אבל הם צילמו את זה בפרמיירה, ואני הייתי שם כשלקחו אותן, אמרו להן שאחר כך יביאו להן את הטלפונים להצטלם! כל הפרמיירות האלה זה שקר אחד גדול!
איאן שרה יותר יפה את השיר. ולמה קוקי לבוש עם חולצות גולגולת? לא יפה, נועה. אני לא מבין, לאושר אין שורוק כרגע? קסדה זה החיים. אין לו שורוק! חכו שיפגוש את צוק, לצוק יש שם בעייתי לאושר גם במשפחה.
תסריט ישר מגאליס. לדמויות קוראים נועה ושחר? והודיה וערבה? פיייי, בטח, רק מורמונית כתבה את המחזמר הזה, מורמונית שמשום מה דוברת עברית. תקועים ביער אשתאול. מתחבר לטקסט... תובל, לא אמרנו שמפסיקים להאמין לנכים? בוא, צוקי, אתה אל תספר לי על תובל ויקומים מקבילים, זה אני אחראי לזה, וזאת לא מכונת זמן אצלי, בוא. כי הוא אמר את השם של שחר? זאת הבעיה? אוי ואבוי. אוי ואבוי. אמרנו לא להאמין לנכים!
למה הם תמיד עושים את זה ביער?! זה מקומות הבילוי של תובל, הוא מציע?! וחבר'ה, עצת אחיתופל זה טוב. שתדעו לכם. הוא היה יועץ טוב וסבא רבא של שלמה! בן, אתה בוכה? חד משמעית לא? נועה, לך אולי לא אכפת להתעסק עם ילדים כי הרי את בע... מורה למחול? מורה ל... הו... הנה... באמת, נועה, מה עשית? מי צפה בזה? שוב גאיה?
למה ברקע של הסצנה, צוקי וקוקי משחקים כדורסל? למה? יכולתם לשים כל ניצב שם, אבל בחרתם בצוקי וקוקי! אמרנו לא לסמוך על נכים... מי זה המורה הזה?
ילדים מתים עליה.
רגע, חמודי, בוא לא ניסחף... הוא קרא לו חמודי. אני ידעתי.
נועה, אין לך מלווה? היי, רוגי!
אבל אתה פאקינג חמודי מקופת חולים! ליבת, ליאח, ובטח יש לך בת דודה בשם ליאב? זה בן בקטן.
זה כזה גאליס. מעניין אם גור יצא למשימה.
לא ידעתי שאתם משחקים כדורסל ביחד. שוב שקמה?
אז זה כן אריק? זה לא אריק? אריק לא שייך בכלל! או שהוא כן רוצה ל... לא נו!
עכשיו איפה אמציה...
אימא שלך גילתה על האיפור? ואיך שחר לא החליק? אה, הנה... מישהו במקרה היה צריך לצאת לאיזו משימה קטנה... ובגלל זה הוא לא עונה...
צביה, עצרי אותו! עצרי אותו! צביה!
שחר, מה הבאת? התעלפת, כמה נוח. לא, זה רוברט. הזמין לירדן.
כן, ליר, פצועים.
ירדן, אולי תנסי לפתור את הבעיות הבוערות באמת? במקרה של נועה זה ממש נכון. ירדן גדות, ותפסיק להיות אובססיבי! מי הנציג, אגב?
נו, באמת, שומעים שזאת חבש! או חבצלת, איך שתקראו לה.
כי נועה לא שמה לב למי שהיא פוגעת בו. אני ממליץ שאנשים ייזהרו על התחת.
מישהו... מישהו עומד למות. היא אמרה שלא יצא ממנה כלום...
והשיר של חבש מטריד... וכבר נקמו על בסיס שיר שלה. נכון?