יחד, את החג נחוג, עם נועה, סילאן, אתרוג
נראה לי הם בכוונה לקחו את ספיר לאתרוג, כי את ספיר אוהבים ולא ירדו עליה ברשתות. אחלה שיר, רק באמצע ליבי הופכת לנועה. ואתרוג לא מבינה מה הולך? זאת ההיפית. אליאנה מסתכלת על תובל ואומרת לליבי "בוא'נה, ליבי, האמת אתה לא כזה גרוע".

וואו, יופי. היפית. למה הם לא נפרדים כמו שצריך?! אוי, ליבי נעלמה. אתם מבינים מה זה אומר...

כן, מי מדבר על שקרנים.

רגע, מאיפה סבתוש מכירה את אתרוג? היא לא גרה ביישוב ההוא. שחר גר עם אימא שלו. שרשרת חצי לב? בעיה.

אוי ואבוי. הם חוזרים הרבה על שמה. אימא שלך ציירת, אל תשקרי! הכול בשביל יח"צ, בתכל'ס הם דריה ויונתן במשימה חשאית. כן, הוא חולה על פיסטוק.

נועה, דוד גידי יודע שאת עושה את זה?! אחרי שהרסת לו את הדירה?! ממתי הוא מציע הפוגות?

מוכרת לי השחקנית הזאת... רצח? אה... אז בגלל זה דריה פה...

אתה לא יודע איך בנות מדברות. פדיקור דגים ואז אכל דגים. לכי תדעי, גאיה.

יגאל, בחייך... אין אלבומים. אין. תרשום את העיניים. תרשום. שריפות מוזרות קורות פה. אה, מוזר לך?! מוזר?! מר המיועד?!

ספר תהילים? לא נראה לי.

גאיה קצת מסכנה. איך הגעתם אליה בנושאי החיתולים?! היא עוד בשנות העשרה שלה, חצופים!

תספר לו את הסיפורים שלך, יותר מוזרים.

אתה די דומה ליפתח. אבל מאיפה לנועה יש פלטה?

טוב, המראה זה גם חברה. זה לא שמועות. זאת היפית מסתורית. מה ילדה, מי ילדה.

מי זה הבחור הסקסי הזה?! מי זה הבחור הסקסי הזה?! מי זה הבחור הסקסי הזה?! זה יורן! אגב, רוב הסיכויים שאלו סוכריות M&M.

תראי שיר, תכל'ס הודעה סבבה, זה רק האנגלית שבעייתית. יופי, מי מקשיב לעיוור...

השודדים האלה לא יבינו מה נפל עליהם... מה נמצא שם?

אתרוג עושה בלגן... נראה לי היא הופיעה יותר מנועה הפרק. אוי, תובל מעתיק את ללי... הלך לאתרוג, אגב.