טקס KIDZ, אחר כך מופע כפולה... עמוס מאוד
הצ'יפמאנקס של נועה קירל... אלו הצ'יפטס, אגב...

זאת מוזיקה של נועה? מסכן איתן... מישל, מה אתה תופס פיקוד?! איפה מישל האמיתי?! אורנה גדות מטורפת.

מה אתה שר את השיר שלך?! למעלה, צוק. למעלה. תעלה קומה! איזה לחצה השחר הזה. שיחה נחמדה. שששש, שחר! לא לדבר... בצר, אתה ידעת?! מטומטם?! ויכולת גם, שחר, להסתכל באותה מצלמה לפני מה שראית!!!!!!!!! בסדר, גבינת רוקפור, עדיין לא מטומטם כמו חצי מהפרידות שלך מדני...

אוקיי, הגענו לשם. מה זה זודיאק? וככה מפילים סוכני מוסד?

רננה. פחד.

נכון. נכון. רואים, ככה צריך לדבר! ככה עושים את זה! שמעת, ביבי?! שמעת?! מי זה הבחור הסקסי הזה?! מי זה הבחור הסקסי הזה?! מי זה הבחור הסקסי הזה?! זה יורן! זה יורן! להשתנקר על הבוס?! או, רואים, ככה מתנהלת חקירה אמיתית, לא כמו ביבי. בן עונה בדרך כלל לשיחות מאבו כביר. לא נכון... גאיה, אל תשירי את זה. זה שיר התאבדות. את עומדת למות? נועה דיין שרה את זה לפני שירו בה! לא שלא יפה שדין שרה קלאסיקה. ולא שלא יפה שרוברטו מביא לנו קלאסיקה!

אולי באמת כדאי שייפרדו. היא מרוחקת מאוד.

חווה אלברשטיין לא מבינה מה זה כל התמלוגים האלה פתאום. גם סי היימן לא. היו שלום, ז'יל וז'ים.

כי אתה מאמין לאנשים שלא צריך להאמין להם (נינה, גאיה, דורי, ניקה).

איך ירדן בכלל מצאה חומר על זה? תוכנה שמייצרת להיטים? נו באמת... חשבתי שלסיימון מהפסטיגל יש כזה, לא לרננה... שרוצה את זה לסוכנות להיטים אמיתית, מתברר, סקורפיו.

הוא מדבר הרבה, הטמבל.

גנגם סטייל?! גם?! אני לא מאמין. אז זה אצל רוברט? שגנב מרננה? רננה בגדה? מיקס טייפ של חנן יובל. הוא לא צריך את הזודיאק. אגב, Z זה זושה.

בן לא יכול לספור עד עשרים!!!!!!!!!! אתם נורמליים?! בסדר, לפחות לא הכנסת אותו לקטע עם הסארין וזקס והפול מון...

צוקי ופוקי... לכו תדעו. איאן מזכירה מאוד את עצמה. אולי זה הכימיה עם אלי, אולי זה פוקי החדשה, אבל היא כבר לא מצועצעת. ומצד שני היא עדיין דניאל. ונראית כמו מיניון.

מזרח מערב שולט.

סבתוש, לאן נעלמת... הוא הרבה פחות חכם. טוב, זה לא אומר כלום. אולי הוא... אה, הוא קצין במשטרה. כן, המצב המשטרתי לא טוב מאז שביבי קיצץ להם בתקציב. מסיבות אובייקטיביות, כמובן!

אני ממש הבנתי מה חבשוש אמרה דרך הזכוכית. גדולה זאת. איזה מקרי...

אלימורצ'קה... חבל. למרות שאני לא הייתי סומך עליה...