כפולה 2- המשך שבוע 5

פרק 42- האמת שלא תיאמן

מה רננה מתכננת לעשות לרוברט?
&nbsp
האם אתרוג הלכה והדרך לליבי פנויה עבור שחר?
&nbsp
האם נועה וירדן יצליחו להציל את רוברט?
&nbsp
פוקי וצוקי לנצח?
&nbsp
והאם גאיה תהפוך לגילה?

גברתי?! כן, גברתי!

סכסוכי צחוק מעבודה. הכי קשה. יותר מסכסוכי האח הגדול שהופכים לסכסוכי מליפיקים-לביאים.
&nbsp
רעה אלימור! רעה רעה! סתם, נראה לכם... השוקר הזה נאמן. אגב, ירדן לא מבינה שאלימור זאת נמסיס לפי השוקר?
&nbsp
זה לא מישל.
&nbsp
הכול תכנית? שיט.
&nbsp
רוברט, תפנה לעצמך בטענות! מי כתב את זה?! אתה! בעוד תשעה ימים, רוברט. עוד תשעה ימים.
&nbsp
איזו כניסה, פוקי! רגע, צביה, תנמיכי את ה... או. יותר טוב. ותסדרי גם לי.
&nbsp
מן הסתם ליבי תזכה... ולמה נותנים לבני מיעוטים את תפקיד המראיין? שום דמיון בכלל. מישל, לך עם מישל השני לרוברט המקורי. זה לא מישל וזה לא רוברט.
&nbsp
אוקיי, אני רק שאלה... למה קוקי ופוקי רוקדים מאחורי נועה ב ה ק ל ט ו ת ?! הבדל עצום בין המוזיקה. לא, נועה, הסודות שלך לא רק שלך, את מכבסת אותם בחוץ בשביל שירים.
&nbsp
זה ברור שהוא רוצה חברה מפורסמת כדי שהוא יוכל להשוויץ בפני אליאנה שגם הוא חלק מצד מוזיקלי. אני חושב שלא ראינו את הסוף של אתרוג. כן, יש מזימה. יש מזימה, אתה לא יודע? אין לך חושי מיועד יותר?!
&nbsp
אוי ואבוי. הנה הלכלוך. הנה זה בא. אגב, אני מקשיב אך ורק לצביה במהלך הנאום של צוק.
&nbsp
אז היא אמרה את זה? לא ראינו... אלוהים אדירים, יש כאן בדיחות שואה. היו כבר כל כך הרבה כאלו! דליה, את אמרת לה. אולי יש שתי דליה? אולי צריך לבדוק לה את הקעקוע?
&nbsp
אוקיי, מה הסיפור בכלל עם האריק הזה? המוסד? רננה...
&nbsp
הנה קוקי, נכון? ידעתי כל הזמן. קוקי, יש בעיה קטנה עם הקביעה...
&nbsp
ירדן, אל תהיי ביבי... איזה כינויים מפגרים יש לנו בארץ. ירדן, עצם העובדה שלא פרצת לשרתים של המוסד כמו מתי זה כבר רע.
&nbsp
אאוץ'... אנשים שם בני שש עשרה לנצח. אביגיל שחקנית טובה.
&nbsp
לך תחפש לעצמך שיר יותר טוב. לירדן יש מלא כינויים! הטבעת סוגרת. תכנית מתיחות? מה הקשר בין זה לאושר בכלל...
&nbsp
היא לא הודתה בזה באולפן? איזו העתקה... די עם בדיחות שואה! אקזופרי... זה השם של הסופר של הנסיך הקטן.
&nbsp
אוי, גאיה.
&nbsp
עדי מדינה? שטינקרים! שטינקרים! ומה עשיתם בשביל מדינה?!
&nbsp
הכול נשמע קצת מצחיק...
&nbsp
כביכול זה באמת.

אגב, התברר שיצאנו מאוד מפגרים (דר זה בשבילך!)

מי משחק את אריק?
&nbsp
גל פופולר?!
&nbsp
בוגד במיטל הבחור. אבל דר, אל תלך למיטל ותשמח, כי עכשיו מיטל כבר עסוקה עם עומר חזן. (לא אמרו שהוא ישחק את אריק?!)

שיר m

Well-known member
תתת MAM

בןבן! התגעגענו! פיתחת הומור בכלא!
&nbsp
שחר קיבל הרבה שכל תוך שני פרקים.
&nbsp
חכה חכה צוק. אי אפשר לסמוך על פוקי. וזה מגיע לך.
&nbsp
מי זה האריק הזה? השחקן? לא הספקתי לזהות
&nbsp
רוברט משעשע
&nbsp
אני אוהבת את כל התהפוכות המוזרות של הסדרה הזאת:)

פרק 43- שוב ביחד

האם שחר וליבי יחזרו?
&nbsp
מה זה אומר שז'יל וז'ים הפלילו את מיגל?
&nbsp
האם צוק יצליח לגלות לירדן על פוקי?
&nbsp
ואיך יגלו מה רוברט חיפש בהימלאיה?
&nbsp
סיום שבוע לפני אחרון, שמונה ימים לפני המופע הגדול!

טקס KIDZ, אחר כך מופע כפולה... עמוס מאוד

הצ'יפמאנקס של נועה קירל... אלו הצ'יפטס, אגב...
&nbsp
זאת מוזיקה של נועה? מסכן איתן... מישל, מה אתה תופס פיקוד?! איפה מישל האמיתי?! אורנה גדות מטורפת.
&nbsp
מה אתה שר את השיר שלך?! למעלה, צוק. למעלה. תעלה קומה! איזה לחצה השחר הזה. שיחה נחמדה. שששש, שחר! לא לדבר... בצר, אתה ידעת?! מטומטם?! ויכולת גם, שחר, להסתכל באותה מצלמה לפני מה שראית!!!!!!!!! בסדר, גבינת רוקפור, עדיין לא מטומטם כמו חצי מהפרידות שלך מדני...
&nbsp
אוקיי, הגענו לשם. מה זה זודיאק? וככה מפילים סוכני מוסד?
&nbsp
רננה. פחד.
&nbsp
נכון. נכון. רואים, ככה צריך לדבר! ככה עושים את זה! שמעת, ביבי?! שמעת?! מי זה הבחור הסקסי הזה?! מי זה הבחור הסקסי הזה?! מי זה הבחור הסקסי הזה?! זה יורן! זה יורן! להשתנקר על הבוס?! או, רואים, ככה מתנהלת חקירה אמיתית, לא כמו ביבי. בן עונה בדרך כלל לשיחות מאבו כביר. לא נכון... גאיה, אל תשירי את זה. זה שיר התאבדות. את עומדת למות? נועה דיין שרה את זה לפני שירו בה! לא שלא יפה שדין שרה קלאסיקה. ולא שלא יפה שרוברטו מביא לנו קלאסיקה!
&nbsp
אולי באמת כדאי שייפרדו. היא מרוחקת מאוד.
&nbsp
חווה אלברשטיין לא מבינה מה זה כל התמלוגים האלה פתאום. גם סי היימן לא. היו שלום, ז'יל וז'ים.
&nbsp
כי אתה מאמין לאנשים שלא צריך להאמין להם (נינה, גאיה, דורי, ניקה).
&nbsp
איך ירדן בכלל מצאה חומר על זה? תוכנה שמייצרת להיטים? נו באמת... חשבתי שלסיימון מהפסטיגל יש כזה, לא לרננה... שרוצה את זה לסוכנות להיטים אמיתית, מתברר, סקורפיו.
&nbsp
הוא מדבר הרבה, הטמבל.
&nbsp
גנגם סטייל?! גם?! אני לא מאמין. אז זה אצל רוברט? שגנב מרננה? רננה בגדה? מיקס טייפ של חנן יובל. הוא לא צריך את הזודיאק. אגב, Z זה זושה.
&nbsp
בן לא יכול לספור עד עשרים!!!!!!!!!! אתם נורמליים?! בסדר, לפחות לא הכנסת אותו לקטע עם הסארין וזקס והפול מון...
&nbsp
צוקי ופוקי... לכו תדעו. איאן מזכירה מאוד את עצמה. אולי זה הכימיה עם אלי, אולי זה פוקי החדשה, אבל היא כבר לא מצועצעת. ומצד שני היא עדיין דניאל. ונראית כמו מיניון.
&nbsp
מזרח מערב שולט.
&nbsp
סבתוש, לאן נעלמת... הוא הרבה פחות חכם. טוב, זה לא אומר כלום. אולי הוא... אה, הוא קצין במשטרה. כן, המצב המשטרתי לא טוב מאז שביבי קיצץ להם בתקציב. מסיבות אובייקטיביות, כמובן!
&nbsp
אני ממש הבנתי מה חבשוש אמרה דרך הזכוכית. גדולה זאת. איזה מקרי...
&nbsp
אלימורצ'קה... חבל. למרות שאני לא הייתי סומך עליה...

שיר m

Well-known member
זושה

הגדרת נכון את פוקי.
&nbsp
בדיוק, מי בכלל סומך על אלימור...

שיר m

Well-known member
אוהו

סיפור נחמד הזודיאק הזה.
&nbsp
בן חממה! הוא הכוכב של הסדרה, לא ליבי שמיבי.
&nbsp
שחר סילאן, מטומטם כמוך אין

&nbsp
לשניה ריחמתי על פוקי...

למעלה