צבוע לא מזיז את האף כשהוא... אה... מה?
אתרוג קצת מטורפת. עכשיו זאת לא תוקפנות שקטה, ממש תוקפנות.

נראה לי שגם גאיה קולטת משהו. אתרוג, כן, עשו אותך מטורפת. וואו, לפעמים המשחק של נועה גרוע. שתלבש פאה תמיד. איך היא גדלה בכדיתה? ספיר מרגישה שיש תעלומה. וכשהיא מרגישה שיש תעלומה, היא מתחילה לחקור, תאמינו לי שהיא מתחילה לחקור. אגב, הם מסתכלים עליה ככה כי מדובר בחבורה של אנשים שמתחפשים קצת. נראה לך שאכפת לה עכשיו מתה?! אורי לייזרוביץ' קורע.

אצל נועה, רננה. אצל נועה.

קוקי אחראי לזה? לירדן יש איש? ירדן, תיזהרי. תיזהרי, בסדר?

בן מנסה להבין מה זה "יישר כוח". טוב, לפחות בן לא טוען שהוא המוח של הקבוצה... תגיד ששמו לך איזו ברכה שם או משהו...

אלימור יותר רגועה לאחרונה. הודו עשתה לה טוב. מכרה ותיקה. נציגת צחוק מעבודה. רננה, שם. שם. הבחור המטומטם מולך? ולא אושר? אגב, לא אומרים "כזאתי". לתשומת לב רוברטו. מפל, את לא עושה את זה טוב. גרשום כועס. ריבונו של עולם, נראה לי ששיראל בורוכוב באמת תהיה נועה קירל הבאה. עובדת ככה בגיל כזה?

מי זה הבחור הסקסי הזה? מי זה הבחור הסקסי הזה? מי זה הבחור הסקסי הזה? זה יורן! זה יורן! סליחה, אני פשוט חייב להגיד את זה כל פעם שיופיעו. הוא סתום?!

צביה נראית מוזרה כהרגלה. מזמן לא שמענו שקוראים לה שקמה. והיא לא גרה פה? פחחח, מה את מבינה בחתולים, פוקי... גדולה זאת.

איזה שקרים מאכילים אותנו הסרטונים האלה. לא, רוברט, אתה לא מחכה. חכה חכה לפסטיגל, עופר.

אוי ואבוי. צוק לא יבוא. הוא לא יבוא... אל תאמיני לו, הוא לא יבוא! פוקי, התחלת לשקר. טוב, כדי להתקרב לצוק, ובכל זאת. אוקיי, זה לא כזה חלק... טוב, נו, מה, היא נלחמת כדי להשיג איתו זמן, זה חמוד, נו...

נועה, חברה שלך אובדנית. תרגיעי אותה...

אתרוג לא מטורפת! היא צודקת, שיקרו לה, זממו דברים מאחורי הגב שלה, והיא מבינה תהליכים כאלה! כן, מר מיועד.

צוקי ופוקי. נראה לכם שהם יגמרו ביחד בסוף וירדן תחזור אליו רק בעונה הבאה? לפוקי יש רגשות. אוי, שיט. טוב, אני לא יודע אם פוקי התכוונה לזה.

לא, ירדן, הוא לא.

בן, טיפ קטן. בבית משפט אל תשים כיפה ותתפלל ותחזור בתשובה, זה רק יחזק את החשד. ותשמור על זכות השתיקה. ובחייאת רבאק, תפיל הכול על מיגל... אוקיי, ברבש אמר פתגם דפוק. נהדר.

אולי סופסוף הוא יגלה...

ירדן... בחייך... טוב, מזלך שזה ייגמר בשלום.