כפולה 2 - המשך שבוע 4

Roei152

Well-known member
מנהל
כפולה 2 - המשך שבוע 4 אז מי זה הסוכן X? והאם אלימור באה באמת כדי להגן על נועה??

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 38- אור וצל

צפיייה מהנה!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
טוב אז
לא התקדמנו הרבה, אבל מפל הצחיקה אותי מאוד בפרק הזה ...
שיר יפה ...
אתרוג כייפית .
איך רננה לעזאל יודעת מתי נועה בסכנה? ומה המטרה שלה באמת?

"לחופש נולדו"
שגיא לא חושב שתובל מהמם. בטח שלא מאז שהוא נטש את אליאנה ולא בא לפסטיגל. אוף, מפל, עזבי אותה! כן, איפה באמת?
&nbsp
אוי ואבוי, הוא הבמאי. ואתה מחובר לצל, נכון? מפחיד אותי.
&nbsp
הו, דדי. סגן שר התחבורה, אבל דדי יודע לחקות נהדר את ישראל כ"ץ. די עם "ספקטקל"!
&nbsp
חצי מהפרקים מכילים את "ירדן את חייבת לעזור לי".
&nbsp
מי בגתן מי תרש? נועה קירל סחוטה? בטח. הפכה לדיווה. תראו את פוקי ברקע!
&nbsp
סילאן, תירגע. ותתרגל.
&nbsp
אוי ואבוי. לאן נעלם איתן... כן, לשנות שיער. לכי תדעי. כמו האנה מונטנה. אולי שתשים משקפיים וזהו כמו סופרמן...
&nbsp
שתיבדל לקריירה קצרה. ככה עושים לחברה מהצבא? דורות?! היא בשנות העשרה שלה, זרעונית!
&nbsp
שוב בעיות עם מפל? המחלה? ממתי בן החכם פה?
&nbsp
צוקי ופוקי! חמש בטח התרסק או משהו... איך היא הייתה בהיריון?! היא זכר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
מפל סופגת קיטונות של רותחין.
&nbsp
אוי, אתרוג. הוא אוהב ריבת קשיו? לא דבש תמרים? זאת אמירה אומנותית! "אתרוג, חברה של שחר".
&nbsp
כן, כן, בטח, קוקי. אה, גם ירדן שומעת אותם? יופי, קוקי. טפי! ידעתי שזה האידיוט מחוג D&D!
&nbsp
בטח, כולם על אותה במה. זה לא נכון באמת. אוי, מפל, את לא רוצה... ומאיפה את מכירה את צ'ובאקה?! אתרוג, את צריכה להיזהר ממנה ולנטרל אותה!
&nbsp
חמודים צוקי ופוקי. אני לא מאמין שריף עכשיו מקבלת את היחס של תכלת. נותנים לחבר שלה יותר סצנות עם אחרת...
&nbsp
לא הבנתי את המילים... היי, בן. כיבוי צופי זה כשהוא משתין על כולם בקשת? יופי, בן. נורא מצחיק. אני חושב שגאיה לא תגלה אם היא תשמע. נועה בפרצוף מובן לגמרי.
&nbsp
קוקי? אתה סיפרת לו? סיפרת לו? או שמה? לא מפל, שום מפל!
&nbsp
אבל איפה נועה? גרשום, אתה לא רואה שנועה לא פה?! מה אתה עיוור?! מפל, יא מעצבנת! הוא הוריד את המשקפיים!!!!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
אתרוג נכנסת למאורת הצבוע! או שזאת לא נועה? רגע... כחול מחמיא לדין. אוקיי, איך זה עובד, איך היא מספיקה... נהנים אלה.
&nbsp
אגב, היא לא תצליח לחשוף כלום, אתרוג. ראיתי כבר... תודה לרננה.

שיר m

Well-known member
גם אני חשבתי
הוא הוריד את המשקפיים!!!
&nbsp
בעונה הזאת הוא כבר לא עיוור

&nbsp
גם אני חושבת שגאיה לא היתה מספרת...

שיר m

Well-known member
איזה הזוי
אין שום סיכוי בעולם שהיא יכולה להיות שני אנשים על אותה במה. לא יעזור שום אור וצל, זה פשוט לא יכול לקרות.
וזה מה שמבאס אותי, כשזה נהיה לא אמין.
&nbsp
מדהים כמה שבן טמבל ובכל זאת כולם אוהבים אותו

&nbsp
אתרוג, לכי תמצאי חיים.

שיר, מה שמוזר
זה שאנחנו נראה אותה כשני אנשים על אותה במה. לא בדיוק אבל היא בטח תצטרך לעבוד קשה מאוד באותו היום.
&nbsp
וזאת לא סדרה אמינה בשיט. סתם כיפית.

שיר m

Well-known member
נכון
זה יהיה מטורף. אבל אני מקווה שהיא לא תצטרך להחליף במהירות שיא לאותו שיר!
&nbsp
כיפית מאוד

Roei152

Well-known member
מנהל
בגלל זה המשפט של רננה משמעותי
"אנשים לא תמיד שמים לב למה שיש להם מתחת לאף" רננה באה לעודד את נועה בתפקידה ולהראות לה שזה קל יותר ממה שהיא חושבת..
נכון שזה לא הגיוני ...

שיר m

Well-known member
בדיוק ראיתי את ההצצה לפרק הבא
ושם יש איזה משהו שגורם לחשוב שאולי רננה טועה... לא תמיד פאה אחרת=אדם אחר.
&nbsp
למרות שבגדול אני מסכימה, שיער הוא מרכיב זיהוי חשוב אצל אנשים

פרק 39- אין מושג מה הכותרת

משום מה לא פרסמו, אז מה אכפת לי, אני אפרסם...
&nbsp
האם אתרוג תחשוף את ליבי?
&nbsp
האם גאיה תבין?
&nbsp
האם שחר יבין?
&nbsp
ומתי בן יתחיל להבריח יודאיקה?

צבוע לא מזיז את האף כשהוא... אה... מה?
אתרוג קצת מטורפת. עכשיו זאת לא תוקפנות שקטה, ממש תוקפנות.
&nbsp
נראה לי שגם גאיה קולטת משהו. אתרוג, כן, עשו אותך מטורפת. וואו, לפעמים המשחק של נועה גרוע. שתלבש פאה תמיד. איך היא גדלה בכדיתה? ספיר מרגישה שיש תעלומה. וכשהיא מרגישה שיש תעלומה, היא מתחילה לחקור, תאמינו לי שהיא מתחילה לחקור. אגב, הם מסתכלים עליה ככה כי מדובר בחבורה של אנשים שמתחפשים קצת. נראה לך שאכפת לה עכשיו מתה?! אורי לייזרוביץ' קורע.
&nbsp
אצל נועה, רננה. אצל נועה.
&nbsp
קוקי אחראי לזה? לירדן יש איש? ירדן, תיזהרי. תיזהרי, בסדר?
&nbsp
בן מנסה להבין מה זה "יישר כוח". טוב, לפחות בן לא טוען שהוא המוח של הקבוצה... תגיד ששמו לך איזו ברכה שם או משהו...
&nbsp
אלימור יותר רגועה לאחרונה. הודו עשתה לה טוב. מכרה ותיקה. נציגת צחוק מעבודה. רננה, שם. שם. הבחור המטומטם מולך? ולא אושר? אגב, לא אומרים "כזאתי". לתשומת לב רוברטו. מפל, את לא עושה את זה טוב. גרשום כועס. ריבונו של עולם, נראה לי ששיראל בורוכוב באמת תהיה נועה קירל הבאה. עובדת ככה בגיל כזה?
&nbsp
מי זה הבחור הסקסי הזה? מי זה הבחור הסקסי הזה? מי זה הבחור הסקסי הזה? זה יורן! זה יורן! סליחה, אני פשוט חייב להגיד את זה כל פעם שיופיעו. הוא סתום?!
&nbsp
צביה נראית מוזרה כהרגלה. מזמן לא שמענו שקוראים לה שקמה. והיא לא גרה פה? פחחח, מה את מבינה בחתולים, פוקי... גדולה זאת.
&nbsp
איזה שקרים מאכילים אותנו הסרטונים האלה. לא, רוברט, אתה לא מחכה. חכה חכה לפסטיגל, עופר.
&nbsp
אוי ואבוי. צוק לא יבוא. הוא לא יבוא... אל תאמיני לו, הוא לא יבוא! פוקי, התחלת לשקר. טוב, כדי להתקרב לצוק, ובכל זאת. אוקיי, זה לא כזה חלק... טוב, נו, מה, היא נלחמת כדי להשיג איתו זמן, זה חמוד, נו...
&nbsp
נועה, חברה שלך אובדנית. תרגיעי אותה...
&nbsp
אתרוג לא מטורפת! היא צודקת, שיקרו לה, זממו דברים מאחורי הגב שלה, והיא מבינה תהליכים כאלה! כן, מר מיועד.
&nbsp
צוקי ופוקי. נראה לכם שהם יגמרו ביחד בסוף וירדן תחזור אליו רק בעונה הבאה? לפוקי יש רגשות. אוי, שיט. טוב, אני לא יודע אם פוקי התכוונה לזה.
&nbsp
לא, ירדן, הוא לא.
&nbsp
בן, טיפ קטן. בבית משפט אל תשים כיפה ותתפלל ותחזור בתשובה, זה רק יחזק את החשד. ותשמור על זכות השתיקה. ובחייאת רבאק, תפיל הכול על מיגל... אוקיי, ברבש אמר פתגם דפוק. נהדר.
&nbsp
אולי סופסוף הוא יגלה...
&nbsp
ירדן... בחייך... טוב, מזלך שזה ייגמר בשלום.

שיר m

Well-known member
איזה פרק!!!
"בחיים לא השתמשתי בקדושה!" נקרעתי

&nbsp
ירדן! יא סתומה! יא משוגעת! יש דברים שלא עושים!
&nbsp
אני מתחילה לחבב את שקמה, למרות הכל.
&nbsp
מה שחר הבין בדיוק?
&nbsp
איך רננה לא יודעת איפה הכרטיס שלה? הרי היא יודעת הכל לא? איך היא לא הופיעה שם בדיוק בזמן ולקחת את הכרטיס בחזרה?

&nbsp
אלימור עברה מ"הרסת לי את החיים" ל"אני חייבת לך"... נחמד
&nbsp
פרק מעולה ממש.

שחר הבין
שנועה היא ליבי כי הן השתמשו באותו משפט.
&nbsp
כביכול הוא הבין, ואני מזכיר לך שאצלי כביכול זה לא באמת.
&nbsp
ושקמה מותק. היא שיקרה אבל לא ב-א-מת, כלומר, היא לא סכסכה בין צוק לירדן, היא בסך הכול ניסתה לבלות יותר עם צוק. ואולי היא לא התכוונה עם הדבק. אולי. כביכול.

שיר m

Well-known member
אני לא בטוחה
זה מה שאנחנו חושבים שהוא הבין, אבל לך תדע מה הוא חושב שהוא הבין...

&nbsp
זה ממש לא נחשב שקר. זה היה חמוד ביותר. והיא בטוח לא התכוונה עם הדבק!

נקווה שהיא לא התכוונה. וכן, זה סתם תירוץ שלה לבלות איתו
כאילו, כל עוד הבחורה לא מנסה לסכסך בינו ובין ירדן, הבחורה בסדר (מה שצוק מחליט זה החלטה שלו, הוא ילד גדול והוא חייב לדבר עם ירדן). מה גם שאלי ואיאן חברים טובים אז יש ביניהם כימיה.
&nbsp
כן, אנחנו אמורים לחשוב שזה מה ששחר הבין, אבל כנראה שלא.

שיר m

Well-known member

מעניין לעניין באותו עניין (תלמד בן!), נראה שקוקי מתכנן משהו אחרי שהשיג מידע על האקס של ירדן...

Roei152

Well-known member
מנהל
שם הפרק: עולות להתקפה
פרק מעולה !!! אני אוהב את השיר "אור וצל" הענינים מתחממים בכיוון של ירדן ורוברטו , אבל דבר לא הגיוני , רוברטו מסתובב בסביבה של אורנה , איך היא לא מזהה אותו? כמה שנים הוא הסוכן של נועה ? אבל הגיון זה הדבר האחרון שהסדרה הזאת חושבת עלליו ..
&nbsp

למעלה